Manhattan Last & Shine | Spring It On

20 april 2016

Manhattan Pink2Vandaag begin ik met een kleine Manhattan-marathon. Ik wil graag 3 Manhattan Last & Shine lakjes met jullie delen die ik nog niet zo heel lang geleden in Duitsland kocht bij DM. Voor Manhattan nagellak zul je wel naar Duitsland moeten afreizen, of online inkopen doen. Maar het is zeker de moeite waard, want Manhattan zijn net als P2 favoriete lakjes van mij uit Duitsland.

Manhattan 230 Spring It On Manhattan 230 Spring It On 1

Ik start met nummer 230. Spring It On is een mooie snoepjes roze nagellak. De Manhattan Last & Shine nagellak zit in een langwerpig flesje, simpel maar met een fijne grip. Het kwastje is breed genoeg om goed te kunnen lakken zonder te knoeien, wat ik erg fijn vind. Ik vind een wat breder kwastje altijd fijner werken dan een smal kwastje. Met een smal kwastje moet je toch meer streken over de nagel aanbrengen wat vaak toch een streperig effect achterlaat.

Manhattan 230 Spring It On 6Manhattan 230 Spring It On 2 Manhattan 230 Spring It On 3 Manhattan 230 Spring It On 5Manhattan 230 Spring It On 4

Ik ben heel erg blij met dit snoepje tussen mijn nagellak stash. Manhattan is te koop in Duitsland bij de DM. De prijs van de nagellakjes is € 2,45 per stuk, ook lekker budget als je het mij vraagt. Ik kan nu al niet meer wachten om weer een bezoekje te brengen aan Duitsland en mijn Manhattan collectie aan te vullen.

Afsluiting naam Modern

Zijn jullie bekend met Manhattan?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

Lonneke 20 april 2016 at 06:40

Wat een lief snoeperig kleurtje!

Reageren
Mariska 20 april 2016 at 07:03

Echt een snoep kleurtje inderdaad! Super mooi en vrolijk 😀

Reageren
Babs 20 april 2016 at 08:43

Mooie kleur! Ik ken Manhattan sinds kort, ik kreeg een topcoat opgestuurd van een vriendin. En wat is die goed zeg!
Dat smaakt echt naar meer!

Reageren
Amy 20 april 2016 at 09:45

Wat een mooi kleurtje is dit! Zo jammer dat ze Manhatten niet meer in de Benelux verkopen want het is echt een fijn merk.

Reageren
Manon 20 april 2016 at 09:49

Dit is echt een perfect roze kleurtje

Reageren
Mariëlle 20 april 2016 at 11:13

Oooh ik ben hier gek op, had van de week ook zoiets op!

Reageren
Nailtalk 20 april 2016 at 16:25

Heb 2 Manhattan lakjes en de kwastjes vond ik echt niet fijn. Hou van brede kwastjes maar deze vind ik wat té. Naast dat, wat een heerlijk en lief kleurtje!!! Staat je goed!

Reageren
Yust 22 april 2016 at 12:51

Dit is toch wel mijn favoriet!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge