Mijn dochter als fashion icoon

3 juli 2019
My Jewellery

We zijn allemaal bekend met de fashion iconen op Instagram, maar wist je dat er een aantal insta-kids al zijn uitgegroeid tot de grootste fashion-iconen op social media. De invloed van social media op de fashion industrie is groot, en dat merk ik zelf al bij mijn dochter van 8 jaar. Toen ik 8 jaar was, was ik niet zo met mode bezig als zij. Zij heeft al echt de fashion-vibes. En dat heeft alles te maken met deze moderne tijd en social media.

SASS

 Mini  Fashionista

Mooi van top tot teen

Shoppen is nu al een favoriete bezigheid van Esmee. En als ze weet dat ik ergens heen ga om kleding te kopen, dan gaat ze graag mee om zelf ook wat nieuwe items te scoren. Wat ze koopt kiest ze zelf uit, en ze heeft er wel kijk op. De kleding waar ze mee thuis komt, daar zit ook gelijk een fotoshoot aan vast. Want alles moet op Instagram.  Haar gevoel voor stijl heeft ze niet van een vreemde. Ik plaats ook regelmatig fashionpics op mijn eigen Instagramaccount en op mijn blog. We hebben ook wel al eens een twinningshoot gedaan.

OppoSuits Hunkemöller Onesies

Net 8 jaar oud, en ze staat altijd te poseren. In spiegels, ramen, of voor de camera. Waar je haar ook ziet, je treft haar altijd in een pose alsof ze model staat voor de paparazzi. Ook al houdt ze enorm veel van mooie kleertjes, je kunt haar daarnaast ook gewoon vinden in de zandbak of in het gras met een kapotte jeans. Ze is en blijft natuurlijk een kind, en ik wil ook dat ze volop geniet van het kind zijn.  Maar het kleden het kleden van je kind als een soort van mini-volwassene, is de trend van dit moment. Loop jij maar eens naar buiten en kijk eens goed om je heen hoe de jeugd van tegenwoordig gekleed gaat. Dit noemen ze ook wel micro-fashion en houdt niet meer in dan dat je als ouder je kind zo hip, stijlvol en modebewust mogelijk kleed. Nou ben ik met de micro-fashion niet voor of tegen, ik vind het leuk tot op zekere hoogte. Ik vind wel dat een kind zich lekker moet voelen in wat ze draagt. Esmee zal ook nooit iets dragen wat ze zelf niet leuk vind.

 


Is jouw kleine prinses, of jouw stoere jongen ook modebewust?


Heeft jouw kindje een eigen kledingstijl waar jij niet achter staat?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

Kelly 3 juli 2019 at 19:54

Wat een knapperd is het! 🙂
Kelly onlangs geplaatst…QUICK & EASY – Mijn loempia receptMy Profile

Reageren
Natascha - BeautyOpinie 3 juli 2019 at 20:38

Je hebt een prachtige dochter Tatiana, mag je trots op zijn!

Reageren
Liset - Beautydagboek 4 juli 2019 at 11:36

Mijn dochter is ook net 8 jaar geworden en houdt ook enorm van mode :). Wat heeft je dochter trouwens mooie, blauwe ogen!

Reageren
Nicole Orriëns 4 juli 2019 at 12:28

De mijne zijn al wat ouder, maar niet zo heel erg bezig met hun uiterlijk. Hoogstens mijn jongste dochter een beetje. Die kan wel echt poseren voor de camera.

Reageren
priscilla 4 juli 2019 at 14:19

Je hebt een prachtige dochter! En die ogen.. mag je heel trots op zijn 🙂

Reageren
Dhini 5 juli 2019 at 12:35

Prachtig docter heb je. Superleuk outfit draag ze. Ze staan goed, echt fotomodelletje. Ik heb account voor mijn zoon gemaakt @djessvh daar zie je zijn dagelijks outfit (volg is ook welkom)

Misschien is het leuk idee om ook aparte insta account voor je dochter.
Dhini onlangs geplaatst…Wanneer starten met een loopfiets: Wat zijn de voordelen?My Profile

Reageren
Tiny 5 juli 2019 at 13:57

prachtige foto,s en een pracht mooi stel zijn jullie
ik ben super trots 💕👟👠

Reageren
Linda 5 juli 2019 at 17:21

Zo leuk om te zien dat het er van jongst af aan al in zit, mode. En wat is ze een beauty!

Reageren
Mandy 5 juli 2019 at 21:19

Wat leuk om te zien! En wat een pracht kind, hele mooie ogen vooral

Reageren
ester 5 juli 2019 at 22:33

Prachtig meisje en wauw… die ogen!

Reageren
Nadia 8 juli 2019 at 08:48

Wat een leuke foto’s! Ik heb een zoon, die gaat netjes staan voor een foto als ik het vraag, maar verder interesseert het hem helemaal niets hahahaha

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge