Mijn Fashion wishlist van Loavies

20 december 2019

Wij zijn alweer aangekomen bij het laatste wishlistje van deze week. En vandaag gaat het allemaal lekker over fashion. In het artikel van vandaag laat ik jullie wat van mijn favoriete outfitjes zien, helemaal PARTY ready voor de feestdagen. De outfitjes heb ik geselecteerd uit de webshop van Loavies. Kijken jullie weer gezellig mee!

SASS

Party metLoavies

 

STARS IN THE SKY – GOLD. Ik vind het voor kerst altijd erg leuk om rokjes of jurkjes te dragen, maar een mooie broek vind ik ook erg leuk. Helemaal met een leuke glitter er in. En daar heb ik nu dus ook voor gekozen. A sparkling dream! De pantalon heeft wijde pijpen, een elastische tailleband en gouden kleur glitters all over. 

FORGET THE PAST. Omdat ik er wel een liefhebber van ben kies ik ook nog even een mooi jurkje uit. We hebben tenslotte meerdere feestdagen, dus meerdere outfitjes is ook erg leuk. Hello new wardrobe classic! Ik vind het een super mooi en sexy, maar toch ook stijlvol jurkje.
NEVER GONNA HAPPEN. Natuurlijk gaan we ook knallend het nieuwe jaar in, en dat zou ik graag kleurrijk willen doen. This cutie is worth making plans for! De rok van LOAVIES is een echte eyecandy met leuke top en laarzen voor een stunning en cosy outfit!

DE OUTFITJES VAN LOAVIES MAKEN DE FEESTDAGEN COMPLEET. En als je snel bent met bestellen, dan is het ook nog op tijd voor de feestdagen. 

Wat draag jij deze feestdagen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

fashiontrendshops blogger 10 januari 2020 at 08:10

Het ziet er zo mooi.Ik krijg er een voor mijn vrouw.

Reageren
Lily [Sitara Collections] 17 januari 2020 at 18:09

Nice dress after it I’m ready to go to the party! Its color, fetting too smart. It can be worn with long pants. This dress can easily attract your mind. I am recommend this article. Happy 2020!!!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge