MIJN FAVORIETE VLOGGERS

16 februari 2017

Hoi lieverds, de meesten van jullie zitten op meerdere blogs dagelijks te scrollen. Wij houden er nou eenmaal van om leuke artikels te lezen. En helemaal artikels waar we ook zelf nog wat aan hebben. Ik volg sinds ik mijn eigen blog heb ook een aantal vloggers. Ik wil jullie hieronder laten zien wie mijn favoriete vloggers zijn, die ik absoluut niet wil missen! Nieuwsgierig over welke vloggers ik het heb, kijk mee! Enjoy!

Ik wil hieronder met jullie delen welke mijn favorieten zijn die ik absoluut niet wil missen! 

M A N O N   T I L S T R A

[easy-image-collage id=15038]

Deze dame is net 25 jaar geworden (december) maar heeft al enorm veel gave dingen meegemaakt in haar leven. Eerst vlogde zei iedere dag.  Nu heeft ze nog 4 upload dagen maar dat is nog genoeg om een flinke kijk in haar leven te hebben. Ze doet veel qua fashion en beauty en sinds een jaar is ze fanatiek aan het sporten. Ook in haar vlogs laat ze zien wat ze dan precies doet en hoe ze haar voeding hier aan toe past.

J O S H   V E L D H U I Z E N

[easy-image-collage id=15036]

My number 1! Ik vind Josh geweldig. Ze is een goede zakenvrouw met een prachtige kledinglijn (JOSHV). Zij doet aan een weekvlog. Deze komt iedere vrijdag online en geven haar een kijkje in haar week. Ze neemt ons mee naar China voor werk en laat ons zien hoe het nou allemaal gaat als je een eigen kledinglijn hebt. Ze ontwerpt prachtige kleding die zowel zakelijk, chique en alle daags gedragen kan worden.

A N N A   N O O S H I N

[easy-image-collage id=15037]

Die kennen we allemaal wel denk ik? De IT-Girl van RTL4 word ze ondertussen en haar nieuwe zwemcollectie via hunkemöller is ook net uit. Zij vlogt ook regelmatig over de dingen die ze meemaakt en dat enorm inspirerend. Zo is ze net terug van 4 weken Bali. Ik vind haar een kanjer en we gaan nog veel van haar horen! 

Q U E E N   O F   J E T L A G S  

[easy-image-collage id=15039]

Deze dame volg ik nog niet zo lang. Ze heeft sinds een jaar een kindje, baby Olivia. Ze vlogt vaak over haar werk en al haar trips. Ook neemt ze ons mee in haar leven als moeder en hoe ze dit combineert met haar toch wel drukke baan.

J A M I E   L I 

[easy-image-collage id=15040]

Deze dame is hilarisch. Ze struggelt altijd met haar gewicht en laat dit ook uitgebreid zien. Ze heeft twee kindjes die nog jong zijn. Ik volg haar omdat zij ECHT alles laat zien. Ze komt ook zonder make up in beeld en laat ook de mindere kanten zien waar we allemaal wel eens mee te maken hebben. Dit maakt naar haar kijken veel leuker.

Ik kijk elke week deze vrouwen via youtube en heb er al veel inspiratie door gehad. Hopelijk hebben jullie hier ook wat aan! 

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

Jolanda 16 februari 2017 at 10:33

Wat een leuk overzicht!! Sommige dames ken ik nog niet, erg leuk!
Jolanda onlangs geplaatst…De nieuwe Wilkinson Sword scheersystemen!My Profile

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2017 at 14:29

Ik volg weinig vloggers, eigenlijk meer bloggers, maar zo’n overzicht is inderdaad erg leuk.

Reageren
Rachel 16 februari 2017 at 12:30

Wat leuk om te zien! Ik weet niet zo wat ik van Manon moet vinden de laatste tijd. Sowieso reageert ze nooit op mijn vragen haha, Anna Nooshin reageert namelijk altijd enthousiast op mijn comments onder haar video. Verder vind ik Anna het meest leuke van allemaal.. en bij Jamie Li vind ik de stem gewoon niet helemaal mijn ding haha, het is een lieverd maar ik kan niet naar haar stem luisteren. Terwijl ik dat met into the frow helemaal niet heb. Ik vlog zelf ook naast een 40 uur baan en dat maakt het best wel lastig om een leuke gezellige vlog neer te zetten. 🙁

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2017 at 14:28

Hey Rachel, ik reageer even op je comment. Dit artikel is geschreven door mijn lieve gastblogger Yentl. Ik volg zelf ook niet alle vloggers die zij noemt. Zelf volg ik weinig vloggers, omdat ik gewoonweg te weinig tijd heb in 1 dag. Zelf vind ik Anna ook onwijs gaaf, en Josh heeft echt een killer body, te pijnlijk (confronterend 😉 om naar te kijken. Soms heb je dat inderdaad dat een klein simpel ding je niet aanstaat waardoor je iemand al niet volgt. Volgens mij heeft jouw dag echt meer uren, of jouw week meer dagen. Ik snap niet hoe jij dat doet, 40 uur werken en dan nog er zo uitzien … en dat ook nog filmen … je looks zijn zo GAAF. XxX

Reageren
Rachel 16 februari 2017 at 14:31

Ja dat is frustrerend he als je iemand volgt die een geweldig lijf heeft.. ik herken het.. ah wat super lief van je! nou ik vraag het mezelf soms ook af hoe ik het allemaal doe maar ik woon nog thuis he.. dat scheelt echt enorm! haha dikke knuffel ! ♥

Reageren
hillybillybeauty 20 februari 2017 at 21:45

Ik ken ze allemaal niet, misschien ook maar beter anders zit ik elke dag alleen maar filmpjes te kijken ( zoals mijn eigen dochters, haha ). Ik hou het bij 1 a 2 vloggers, en verder eigenlijk alleen bloggers. Ik heb er ( helaas ) de tijd niet voor.
hillybillybeauty onlangs geplaatst…Nieuw bij Douglas: Abercrombie & Fitch First Instinct for womenMy Profile

Reageren
Melike 20 februari 2017 at 21:50

Leuk om ze allemaal eens bij elkaar te zien. Jamie kijk ik ook heel graag en Anna blijft gewoon een inspiratie;)
Melike onlangs geplaatst…Ici Paris Event: Nieuwe exclusives lente en zomer 2017!My Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge