Mooi zomers tintje

8 september 2016
Hi allemaal, vandaag een leuk artikel over zonnebanken en andere tanning mogelijkheden. Benieuwd wat ik hierover te vertellen heb? Lees hieronder snel verder. Liefs xo Yentl

De meeste van jullie zijn vast al eens onder de zonnebank geweest. Ik ga er meestal onder in de winter of nu bijvoorbeeld voor mijn bruiloft.  Ook voor feesten waar je bijvoorbeeld een jurk aan moet vind ik het fijn een zomers tintje te hebben. Maar jullie hebben ook vast net als ik genoeg negatieve dingen gehoord over ‘de zonnebank’.
PhotoGrid_1473179992377
 PhotoGrid_1473180060662
Uiteraard is er een mogelijkheid bij regelmatig bezoek aan de zonnestudio dat er huidkanker ontstaat. En nee dit is niet van 1x maar dan heb ik het over wekelijks en misschien nog wel vaker. Dit komt natuurlijk niet bij iedereen voor maar de kans word groter. Vandaar dus altijd goed insmeren met een zon protector!
Ook word afgeraden om in de lampen te kijken. Dit omdat het vrij schadelijk is voor je ogen. Daarom kun je bij de meeste zonnestudio’s ook een oogprotector kopen. Dit is een klein brilletje die alleen de ogen beschermd. Lees voor je onder de zonnebank gaat altijd goed de regels en kom er eerst achter welk huidtype je hebt om de goede zonnebank uit te kiezen.
Andere ideeën om te kleuren zijn de spraytan en de zelftanning. De spraytan houdt in dat er ‘dihydroxyaceton’ op je word gespoten. Dit middel verkleurt langzaam in een bruine tint op de huid en klamt zich vast aan de huid zodat dit een aantal dagen blijft zitten. Dit word vaak egaal aangebracht maar kan bij sommige salons ook vlekken geven. Bekijk dus van te voren de recensies van een salon even.
PSX_20160906_141718Mijn bikini staat helaas in mijn huid.  Een halter bandje rond mijn nek. Mijn bruidsjurk loopt niet zo dus ik ben van plan om een spraytan te proberen. Alleen decolleté en gezicht. Uiteraard horen jullie hier nog van!
Nummer 3 om een tintje te krijgen is de zelfbruiner. Dit smeer je in zoals een body crème maar dan bevat het een product die er voor zorgt dat de huid langzaam een bruine gloed krijgt. Wat hier wel erg belangrijk is, is dat je het goed uitsmeert. Anders gegarandeerd vlekken!
Enjoy getting tanned girls! xx

Liefs xo Yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

sherry 8 september 2016 at 20:41

Goed dat je mensen ergens waarschuwt. Als je veilig gebruik maakt van de zonnebank is er niets aan de hand. Je kunt het ook veilig doen lekker tannen inderdaad die van Loreal is erg goed. Leuke post.

Reageren
hilde 8 september 2016 at 21:27

Ik wist niet eens dat je ging trouwen! Wat leuk!!!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 9 september 2016 at 08:11

Ohhh Hilde mijn gastblogger trouwt vandaag. Ik ben al 5 jaar getrouwd.

Reageren
hilde 9 september 2016 at 09:09

ah, ik had niet gezien dat het een gastblogger was…whahaha. Goedemorgen 😉

Reageren
Nailtalk 9 september 2016 at 15:15

Goede opties! Af en toe zonnebank zou ik gewoon moeten doen in de winter. Ben van mezelf niet heel wit ofzo maar wel snel bleek.

Reageren
chucky1012 10 september 2016 at 08:21

Leuk en interessant artikel om de bruine teint ook in de herfst en winter te kunnen hebben 😉

Xoxo

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge