Musthave Make-up Box | NU verkrijgbaar!

28 mei 2015

Musthave Make-up Box

De Musthave Make-up Box is vanaf vandaag verkrijgbaar! Wat je op de foto ziet is slechts een voorbeeld.

Ken je de Musthave Make-up Box al? Musthave Make-up Box is een eenmalige box, geen abonnement, geen verplichtingen! Het bestaan van de Musthave Make-up Box is het afscheid van de webwinkel Musthave Make-up. Musthave Make-up houdt op te bestaan, d.m.v. deze laatste actie wil zij haar klanten bedanken en een laatste kans geven om te profiteren van een geweldige actie.

Maak kennis met de beautyproducten uit de webwinkel. De Musthave Make-up Box biedt alleen maar full-size producten, bijvoorbeeld nagellak, make-up of sieraden. Voor een Musthave Make-up Box betaal je slechts € 25,00 euro (exclusief verzendkosten van 6,95 euro), met een waarde inhoud van € 40,00.

Over de inhoud van de Musthave Make-up Box heb jij zelf ook wat te zeggen, dat is wat deze box nog leuker maakt. Bij het bestellen van de Musthave Make-up Box mag jij je wensen/voorkeur aangeven. Aan de hand van jouw voorkeuren stelt Musthave Make-up de box samen. Hierbij kun je denken aan de tint van je huid, je wil natuurlijk niet de donkerste kleur foundation aantreffen als je een bleke huid hebt (of andersom).

Wil je de Musthave Make-up Box bestellen, meld je dan nu aan! Dat kan snel en simpel, klik hier. Bij het afronden van de bestelling kan je bij opmerkingen aangeven wat jij graag zou willen aantreffen in de Musthave Make-up Box. Dit geeft geen garantie (behalve huidtint gerelateerde producten, hier wordt wel rekening mee gehouden)! Zoals ieder andere box blijft het een verrassing.

DSC06505

Bestel hier!

Ga jij de Musthave Make-up Box bestellen?

Afsluiting BLOG

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Lavinia 28 mei 2015 at 08:44

Wat een leuk idee en leuk pakket. Erg leuk dat je dit doet.

Reageren
Manon 28 mei 2015 at 08:51

Wat leuk dat ze dit doen!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge