Musthave Make-up Party

18 juni 2014
Na het lanceren van de webwinkel ben ik nog steeds bezig de site te promoten. Hoe kan ik mijn producten beter gaan verkopen? Hoe krijg ik dat de mensen mij kennen. Natuurlijk, … roep een paar vriendinnen bij elkaar voor een dag/avond. Zet je producten op tafel, maak er iets moois van. Lekker hapje en drankje er bij, een hoop gezelligheid, en je hebt een PARTY!

Zo gezegd, zo gedaan!
Trots, en toch ook zenuwachtig had ik de eerste thuiswedstrijd (een make-up party bij mij thuis)! Het was gezellig. Ik heb de groep laten zien wat Musthave Make-up verkoopt. Alles wat op tafel stond was om uit te proberen, een kleurtje op de nagels, een veegje over de wangen, kissable lips en fleurige ogen. 
De dames hadden een leuke avond, hun stash is weer rijkelijk aangevuld en ik heb een goeie omzet gedraaid. Daarnaast heb ik van deze eerste party veel geleerd. Wat kan ik beter doen? Wat ging er fout? Wat mis ik? Op dat soort vragen krijg je eigenlijk pas antwoord als je het in de praktijk brengt. De eerste party is een feit en de tweede kan alleen maar beter worden.
Hieronder een video van de voorbereiding en de mooi gedekte tafel!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge