My Jewellery Arm Party

17 januari 2018
My Jewellery Arm Party

Wat ik jullie vandaag laat zien is niet mijn eerste horloge van My Jewellery. Als jullie mij langer volgen weten jullie wel dat ik een soort van tijd-verslaving heb, dat wil zeggen een mooi uurwerk om mijn pols. Naast het Black Marble horloge van My Jewellery, heb ik nog 7 andere horloges.  Voor elke dag in de week 1 zou je kunnen zeggen. Maar een arm party is niet compleet zonder daar ook nog wat armbanden aan toe te voegen.

 

MY JEWELLERY ARM PARTY

Time is not measured by clocks, but by moments! 

My Jewellery Arm Party
Een mooi horloge is een sieraad op zicht. Maar je hebt pas echt een arm party als je meer draagt dan een horloge alleen. Combineer je horloge in stijl met wat armbanden en bangles en het feestje is compleet. Ik heb gekozen voor een beetje een winterse combinatie, uitgezocht helemaal in mijn stijl.

 

LEOPARD WATCH GREY SILVER   

Good things, take time!

 

My Jewellery Arm Party

Luipaard printjes, ik ben er dol op. En we zien we overal terugkomen dit najaar, kleding, schoenen en zelfs horloges. Dit mooie grijze horloge met luipaard print moest ik hebben zodra ik het zag. Het allerleukste aan dit horloge is het ‘aaibare’ bandje met harige structuur, superleuk! Verder zie je bij dit horloge een grijs luipaard printje, een zwarte wijzerplaat met zilveren rand.

 

DOUBLE STONE BANGLE GREEN/BLACK SILVER 

Better three hours too soon, than one minute too late!

My Jewellery Arm Party

Bij het horloge mocht ik nog een aantal armbanden uitkiezen. Deze beauty moest ik hebben, omdat ik bangles erg mooi vind. Maar de meesten kan ik gewoon niet hebben omdat ik vrij dunne polsjes heb. Deze kun je altijd nog een beetje in grote verstellen. En vanwege de twee Swarovski steentjes is het wat mij betreft de perfecte bangle voor mijn armparty.

Deze armband is beschikbaar in goud of zilver en heeft een groen en een zwart Swarovski steentje. Het armbandje is gemaakt van stainless steel.

 

ELASTIC BEADS BRACELET METALLIC BLACK SILVER

Time is precious, waste it wisely!

My Jewellery Arm Party

Klein maar fijn! Dat zegt alles over dit armbandje. Dit armbandje heeft een mooi metallic zwart kleurtje, glaskralen, een stainless steel bedeltje en een glitter steentje. Deze armbandjes zijn beschikbaar in verschillende kleuren en daarom bijvoorbeeld ook erg leuk om in de zomer meet te mixen.

 

WAVE BANGLE SILVER 

Either you run the day, or the day runs you!

My Jewellery Arm Party

Deze bangle met golven vond ik ook onwijs mooi. Maar zoals ik al eerder zei heb ik hele dunne polsjes en was ik bang dat ik de armband niet zou kunnen dragen. Maar dat valt reuze mee. Juist omdat het in combinatie is met het horloge en andere armbanden, lijkt het allemaal een beetje op plek te blijven.

 

ARM PARTY MIX & MATCH 

Lost time is never found again!

My Jewellery Arm Party

Dit is de arm party die ik heb uitgekozen, en ik ben er erg blij mee. Het staat ook zo leuk. Bij een simpel zwart truitje of blousje, geeft dit net even een tikkeltje glamour. En ook bij een jurkje, blazer of wat dan ook kan je dit goed dragen. Het is makkelijk te combineren, met eigenlijk alles.

♦ LEOPARD WATCH GREY SILVER € 29,95

♦ DOUBLE STONE BANGLE GREEN/BLACK SILVER € 39,95

 ELASTIC BEADS BRACELET METALLIC BLACK € 9,95

 WAVE BANGLE SILVER € 24,95 

Ben je ook nog op zoek naar zo’n leuke arm party, neem dan zeker een kijkje op de site van My Jewellery. Je vind er naast sieraden ook kleding en accessoires.

My Jewellery Arm Party

 

Heb jij ook al zo’n mooie arm party van My Jewellery? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

Jolanda 17 januari 2018 at 10:07

Wat een superleuke combi! Ik ben helemaal weg van My Jewellery, zulke mooie items in zowel accessoires als fashion!!
Jolanda onlangs geplaatst…Rock & Ruddle HairbrushesMy Profile

Reageren
VWillemse 17 januari 2018 at 10:31

Wat een leuke combi.
Ik draag eigenlijk nooit iets naast mijn horloge.
De bangle green/black vind ik er echt uit springen, heel mooi hoor

Reageren
Robin 17 januari 2018 at 13:21

Mooie sieraden en een leuke combinatie! Ik hou zelf meer van alleen zilver.

Reageren
kiki hasselton 17 januari 2018 at 13:26

Wat een leuek sieraden! Vooral die double stone armband vind ik echt te gek! Die “kralen” armband vind ik wat minder, maar ik ben daar nu eenmaal niet zo van! Wel een mooie combi zo!
kiki hasselton onlangs geplaatst…Impona: Sieraden met een wel zeer persoonlijke touch!My Profile

Reageren
Nicole Orriëns 17 januari 2018 at 14:04

Ik vind de armbanden heel erg leuk! En ze staan je goed!
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Mijn ultieme tip tegen uitstelgedragMy Profile

Reageren
Lisanne 17 januari 2018 at 14:31

Wauw, wat een tof setje! En zo te zien past het ook perfect bij je!

Reageren
Charlotte 17 januari 2018 at 14:39

Wauw wat een mooie set heb je uitgekozen. Ik hou er wel van. Niet te opvallend en toch mooi aanwezig. Staat je goed
Charlotte onlangs geplaatst…Wennen die tranen ooit?My Profile

Reageren
Manon 17 januari 2018 at 18:40

Wat een ontzettend leuk setje bij elkaar!
Manon onlangs geplaatst…Winactie | Win een (mannen)overhemd t.w.v. €60,- + een aantal leuke overhemden op een rijtjeMy Profile

Reageren
Laura Martens 18 januari 2018 at 13:33

Niet helemaal mijn stijl, maar past wel goed bij elkaar dit setje! Mooie foto’s ook.

Reageren
Rachel 18 januari 2018 at 19:07

Ziet er erg goed uit love it!

Reageren
Ellen snuverink 20 januari 2018 at 21:53

Prachtige foto’s
Ziet er erg mooi uit bij elkaar. Goed uitgezocht

Reageren
Madelon - Meer met mama 21 januari 2018 at 00:40

Wat een mooie sieraden. En het past ook allemaal zo mooi bij elkaar! Mooie set.
Madelon – Meer met mama onlangs geplaatst…Leren klokkijken met hoe laat is het? | Winactie |My Profile

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2018 at 10:39

Ja het is het alsof het setje bij elkaar hoort.

Reageren
Silkeblogs 21 januari 2018 at 15:02

Prachtige bandjes heb je uitgekozen, en wat is je haar ook mooi!
Silkeblogs onlangs geplaatst…Video: Unboxing Styletone BoxMy Profile

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2018 at 10:34

Dank je wel, lief complimentje!

Reageren
Girls-Things 21 januari 2018 at 15:09

Oh heel mooi horloge! De armbanden die je erbij hebt gekozen, passen ook goed. Leuke combinatie

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2018 at 10:34

Ben ook heel blij met mijn uitgekozen combinatie.

Reageren
Merel 21 januari 2018 at 19:03

Mooie combinatie! Vind zelf vooral die ene met zwarte glaskralen en het bedeltje erg mooi. Zou ik zo kunnen uitkiezen!
Merel onlangs geplaatst…Wie is de mol 2018 aflevering 3 | Wat Olcay met de Kreupelstraat te maken heeftMy Profile

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2018 at 10:34

Die vind ik zelf ook heel erg mooi!

Reageren
Jeanelle 22 januari 2018 at 08:14

Wat leuk! Ik draag eigenlijk nooit sieraden bij mijn horloge, maar altijd om mijn andere pols. Ga het toch maar eens proberen…het staat zo mooi!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2018 at 10:33

Ik vind het ook erg leuk staan, ik droeg mijn horloge ook nooit samen met wat anders.

Reageren
esther 23 januari 2018 at 23:31

Niet mijn stijl maar ik vind het je wel ontzettend leuk staan!
esther onlangs geplaatst…De juf die ik niemand toewens maar wel een beetje van ben gaan houden!My Profile

Reageren
Lisa Kremer 24 december 2018 at 14:47

Echt een heel mooi setje, en vooral het horloge vind ik heel erg mooi!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge