Nagellak stash | Mijn Kleancolor verzameling

22 januari 2015
Kleancolor

Vandaag laat ik jullie mijn Kleancolor nagellak stash zien. Ik laat jullie zien welke lakjes ik van het merk Kleancolor heb, welke ik het meest gebruik, welk lakje mijn favoriet is en nog veel meer.

Totally Kleancolor Stash

Omdat ik dit product in mijn webwinkel Musthave Make-up verkoop, wil ik natuurlijk ook kunnen vertellen wat ik verkoop. En hoe kan dat beter dan eerst de nagellak zelf uitproberen. En voor iemand die graag haar nagels lakt en graag nagellak koopt is dat geen enkel probleem. Dit zijn nog lang niet alle lakjes van Kleancolor. Ik wil ze allemaal!

Hoeveelheid Kleancolor lakjes

Het totaal aantal lakjes uit mijn Kleancolor stash is ongeveer 75. Dat valt dus nog wel mee. Van elke kleur heb ik wel een lakje.

De meest voorkomende Kleancolor kleur

Kleancolor Roze Tinten

De kleur die ik in mijn Kleancolor stash het meest heb is roze. Deze kleur telt 15 lakjes.

De meest gedragen Kleancolor nagellak

Kleancolor Sheer Pastel Nude

Dat verschilt enorm per seizoen! Ik draag meestal kleuren die ik bij dat seizoen vind passen, of passend bij mijn outfit. Maar als ik een kleur moet kiezen die ik het meest uit de collectie gebruik, dan is het de Sheer Pastel Nude.

Waarom heb ik dit lakje nog

Bij Kleancolor heb ik ooit een paars lakje besteld, de Sheer Pastel Purple. Het kleurtje was totaal afwijkend van het kleurtje dat ik besteld had. Maar toch was ik dol op dit kleurtje, het kleurtje was wit met een creme kleurige ondertoon.

Gebruik van een base- en topcoat van Kleancolor

Kleancolor Nagelbehandeling

Bijna altijd! Ik gebruik altijd een basecoat. Dit hoeft niet altijd van Kleancolor te zijn. Ik gebruik dit om mijn nagel te beschermen, zodat intense kleuren niet in mijn nagel trekken. Daarna gebruik ik een topcoat om de nagellak of nail art te beschermen, zodat de kleur langer blijft zitten en voor wat extra glans.

Mijn favoriete Kleancolor nagellak

Kleancolor Grape Parade

Kleancolor heeft heel veel soorten nagellak, verzorgende nagellak, shimmers, chrome, chrome duo, metallic, nude, pastel, neon en nog veel meer. En ik vind alle kleuren mooi. Vooral de nude en pastel kleuren zijn mijn favoriet, maar ook de metallic kleuren gebruik ik graag. Oh en paars vind ik ook heel mooi.


Nu uitgebreid mijn Kleancolor stash op plaatje vastgelegd! Ik zal ook naam en nummer vermelden, mocht je een kleur zo leuk vinden en willen bestellen.

Kleancolor | Nagel behandeling

Kleancolor Verzorging

Kleancolor heeft niet alleen nagellak in vele kleuren maar ook behandelingen voor de nagels, voor gezonde en langdurige manicure en pedicure die je zelf thuis kunt doen. Het resultaat is als dat van een professionele salon. De behandelende nagellak geeft een mooi natuurlijk effect en kan gewoon gedragen worden of in combinatie met je favoriete kleur. Zelf heb ik ze ook alle 3 en ik gebruik ze zowel los als in combinatie met kleur. De 3 verschillende verzorgingsbehandelingen zijn een basecoat, een nail strengthener en een nail growth. Voor € 2,70 verkrijgbaar bij Musthave Make-up.

Kleancolor | Rood tinten

Kleancolor Rood Tinten

De rood tinten die ik voor eigen gebruik heb aangeschaft zijn (van links naar rechts):

271 Be Wild With Class, 161 Metallic Red, 176 Diamond Red, 231 Chunky Holo Scarlet, 311 Vampy Girl.

Kleancolor | Groen Tinten

Kleancolor Groen Tinten

Dit zijn de groene tinten die ik heb, veel zijn het er niet, dat heb ik nu eigenlijk pas door. Weer van links naar rechts:

313 Wicked Angelic, 338 Wave of Peppermint, 336 Jasmine Tea, 232 Chunky Holo Clover, 136 Holo Green.

Kleancolor | Goud Gele Tinten

Kleancolor Goud Gele Tinten

Dit is de mix van goud en gele tinten die ik heb (van links naar rechts):

185 Gold Caviar, 162 Metallic Yellow, 129 Tahiti Sunset, 347 Boss Lady, 159 Metallic Mango, 137 Holo Yelllow, 143 Pastel Yellow, 248 Mango Burst.

Kleancolor | Oranje Aarde Tinten

Kleancolor Oranje Tinten

Een mix van oranje en aarde tinten in mijn stash (van links naar rechts):

146 Sheer Pastel Nude, 144 Pastel Orange, 138 Holo Orange, 250 Sangria Burst, 107 Boogie Nights, 229 Chunky Holo Puppy, 257 Oh So Hot, 21 Neon Fuchsia, 228 Chunky Holo Candy.

Kleancolor | Blauwe Tinten

Kleancolor Blauw Tinten

De frisse tinten uit mijn collectie (van links naar rechts):

200 Shooting Star, 233 Chunky Holo Teal, 94 Holo Chrome, 346 Memory Lane, 135 Holo Blue, 141 Pastel Blue, 329 Peppermint Breeze, 164 Metallic Aqua, 261 Slumber Party.

Kleancolor | Grijs Zwarte Tinten

Kleancolor Grijs Zwart Tinten

Mooie kleuren voor de donkere dagen (van links naar rechts).

131 Silver Lining, 169 Grand Finale, 152 Sheer Pastel Grey, 264 Cherry Mocha, 236 Chunky Holo Black, 194 Afternoon Picnic, 349 Biker Chic, 168 Metallic Black.

Kleancolor | Paarse Tinten

Kleancolor Paars Tinten

Ik kom er net achter dat ik een paar paarse tinten ben vergeten te plaatsen in het rijtje (van links naar rechts):

312 Flirty Innocent, 309 Bold Classic, 314 Bright Moody, 89 Starry Night, 344, Wild City, 149 Sheer Pastel Purple, 327 Signature Lavender, 140 Pastel Purple, 325 Grape Parade.

Kleancolor | Roze Tinten

Kleancolor Roze Tinten

De roze tinten zijn wel een van mijn favoriete kleuren, daarmee is de collectie roze tinten ook het grootst (van links naar rechts, achterste rij eerst):

151 Sheer Pastel Cocoa, 65 Salsa, 343 Birthday Wish, 134 Holo Pink, 270 Flower Boutique, 82 Pink, 158 Metallic Pink, 321 Cherry & Cream, 69 Plum.

147 Sheer Peach, 255 Savvy Pink, 319 Cherry Sky, 230 Chunky Holo Fuchsia, 263 Berry Twist, 171 Kiss Goodbey.

Dit zijn al mijn Kleancolor nagellakjes. Ik hoop dat jullie er van genoten hebben. De gekleurde lakjes zijn allemaal te koop bij Musthave Make-up, voor slechts € 3,25. Natuurlijk zijn er in de webwinkel nog veel meer kleuren.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie de leukste kleur?
Hebben jullie nagellak van het merk Kleancolor, zo ja welke?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

**** LET OP! BINNENKORT WEER EEN WINACTIE ****

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

Lonneke 22 januari 2015 at 08:56

Wat heb je een prachtige stash! Ik vind vooral de roze kleuren erg mooi! X

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2015 at 09:47

Hihi ik ben ook dol op de roze kleuren. En ik vind de prijs niet duur en de kwaliteit wel goed.

Reageren
Petra 22 januari 2015 at 09:20

Wat een mooie tinten hebben de Kleancolor lakken…vooral de metallic lakken spreken mij erg aan…ik kon het merk niet, maar ben wel onder de indruk ervan!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2015 at 09:52

De metallic lakken geven ook een superdekking. Het is één van de meest verkochte lakjes in mijn webwinkel.

Oh en dames, pssst jij ook Lonneke, binnenkort een winactie!

Reageren
manon 22 januari 2015 at 10:36

Wow wat veel mooie kleuren!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2015 at 14:56

Ja, echt mooie kleuren he! Ben er ook heel wijs mee.

Reageren
4.Balou 22 januari 2015 at 11:16

Ik wist helemaal niet dat je een eigen webshop hebt, wat leuk! Mooie kleurtjes ook.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 januari 2015 at 15:00

Grappig he! De meesten weten het niet of verwarren het met Make-up Musthaves. Lieve Manon van Inspiiredbylife heeft laatst ook wat items bij mij gekocht en hier een artikel over geschreven (thnx)! Misschien leuk om te lezen?!

Reageren
Rowan - Rebellious yet Romantic 22 januari 2015 at 11:47

Erg mooi! Vooral die rode tinten zou ik zó allemaal willen hebben. 🙂

Reageren
Teddy 22 januari 2015 at 18:02

Wat een gave collectie!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 27 januari 2015 at 22:20

Bedankt, best gaaf hè!

Reageren
Esra 23 januari 2015 at 00:45

Leuk om te zien! X

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 27 januari 2015 at 22:20

Bedankt!

Reageren
sabrina 27 januari 2015 at 22:17

Jeetje zeg! Ik word er hebberig van! Prachtige kleuren voor een mooie prijs.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 27 januari 2015 at 22:22

Ja, dat had ik ook. Nu wil ik graag de hele Kleancolor collectie.

Let op! In samenwerking met Kleancolor en mijn webwinkel binnenkort een WINACTIE.

Reageren
Kajal 6 mei 2015 at 18:53

Ik heb er ook een ( lavendel)

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge