GASTARTIKEL KIM: Nicole By OPI Selena Gomez Collection & Modern Family Collection

14 maart 2017

Vandaag heb ik voor jullie een leuke mini-shoplog. Hebben jullie dat ook wel eens? Er staat wat op je boodschappenlijstje, je gaat naar de winkel ( in mijn geval online shoppen ) en je komt met iets heel anders thuis! Dat overkwam mij op de website van ‘Voordeeldrogisterij‘. Je kunt er echt hele goedkope make-up bestellen, ik had echt geen idee. Kijken jullie mee welke producten ik in mijn winkelmandje!

Klik HIER om door te gaan naar Kimterstege.nl.

Nicole By OPI Selena Gomez Collection

Veel leesplezier!

 

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

hillybillybeauty 14 maart 2017 at 12:23

Wat een geweldige glitterlakjes! DIe zouden mijn dochters echt super vinden ( en ik stiekem ook hihi )
hillybillybeauty onlangs geplaatst…Lekker “Groen” met Biotona Supergreens en Physalis ChlorellaMy Profile

Reageren
Tiny 14 maart 2017 at 13:10

Ohh wat leuke lakjes en mooie kleuren
Ik heb even met je mee gekeken naar de voordeeldrogistij ,en die is echt heel goedkoop
Straks even rustig er voor zitten kijken wat ik nodig heb hihi

Reageren
Kim 14 maart 2017 at 17:31

Wauw leuke lakjes!
Kim onlangs geplaatst…New in: Nike sneakersMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge