Nieuwe layout Blog & Beauty

18 september 2015

Het is jullie vast wel al opgevallen dat de laatste paar dagen Blog & Beauty niet toegankelijk was voor het publiek. Dat was niet zonder reden. Ik heb gekozen voor een nieuwe layout Blog & Beauty.

Aan het begin van mijn blog’carriere‘ nam ik al vrij snel een eigen domein. Dit deed ik om meer professionaliteit uit te stralen. Toch ontbrak naar mijn idee de moderne en strakke uitstraling die ik voor Blog & Beauty graag wilde. Tussendoor ben ik ook al eens van logo veranderd. Hieronder de logo’s allemaal nog eens op een rij.

Blog and Beauty Curly Lined outBlog en Beautycropped-Modern-Favicon.png

De afbeelding links was het eerste logo, toen vond ik hem erg mooi, mede omdat ik het logo zelf ontworpen had. Maar als ik er op terug kijk zie ik wel vooruitgang, als ik naar de logo’s kijk.

Als 2e kwam al gauw het logo op de afbeelding rechts. Beide logo’s heb ik zelf ontworpen. Als opvolger van het eerste logo vond ik deze erg mooi en ook bij mij en mijn blog passen, strakker en moderner. Daarom heb ik het logo nu hetzelfde gelaten en niet al te veel aangepast, alleen de kleur en het formaat.

Verder is de lay-out qua stijl en kleurstelling geheel veranderd. Het is een compleet ander thema geworden. Bovenaan is nog steeds het menu te vinden, met daaronder een slideshow.

Schermafbeelding 2015-09-18 om 11.25.44

Waar ik in het vorige thema tegen aanliep waren de social buttons, ik vond ze te simpel en er ontbraken buttons die ik er graag tussen wilde hebben. Dus ook de social buttons zijn in een ander jasje gestoken en daar staat Bloglovin’ nu ook tussen.

De laatste paar dagen heb ik hier in samenwerking met Jeroen van SparkOne aan gewerkt, waar ik hem enorm voor wil bedanken. En nu wil ik graag mijn vreugde met jullie delen. Ik ben blij met de nieuwe layout en voel me op mijn blog helemaal op mijn plek. Blog & Beauty ziet er nu uit zoals ik altijd graag gewild heb.

Het kan natuurlijk zo zijn dat er ergens nog een fout te vinden is, of dat er iets mist of niet goed werkt. Laat mij dit ajb weten, zodat ik dit eventueel kan aanpassen.

Afsluiting naam Modern

Nu ik mijn blijdschap met jullie deel, zou ik natuurlijk ook graag van jullie willen horen wat jullie van de nieuwe layout vinden?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

Danielleeee 18 september 2015 at 11:49

Ziet er heel mooi uit !

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 18 september 2015 at 19:02

Dank je Danielle!

Reageren
lavinia 18 september 2015 at 14:32

Dat ziet er heel mooi uit. Mooi verzorgd en strak. I like very mucho mas!!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 18 september 2015 at 19:04

Thnx sweet!

Reageren
Manon 18 september 2015 at 18:22

Je layout is echt heel erg mooi geworden!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 18 september 2015 at 19:04

Lief van je, dank je wel mop!

Reageren
Cassandra | Princess-Leia.nl 21 september 2015 at 07:57

Ik vind je Lay-out er super strak uitzien! Heel mooi!

Reageren
Tiny 19 oktober 2021 at 21:30

Ik ben blij dat je weer terug bent, en ik vind je blog er heel mooi uit zien ,ik wens je dan ook heel veel succes
Laat ons straks maar smullen van je artikel maar ook van je site

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 20 oktober 2021 at 18:28

Ik ben ook erg blij om weer terug te zijn met mijn blog. Nu is het tijd om aan het werk te gaan met alles omzetten en een nieuwe layout te maken. Als jij het nu al mooi vind, kan het straks alleen maar mooier worden.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge