Nivea Sun Zon­ne­brand poc­ket si­ze SPF30

25 mei 2017
Nivea Sun Zon­ne­brand poc­ket si­ze SPF30

Hey lieverds, wat een heerlijk weer deze dagen. Ik heb al veel genoten van het zonnetje! Wat deze dagen extra belangrijk is, is goede zonbescherming. Hieronder deel ik met jullie een handig product voor dit mooie weer.

Nivea Sun Zon­ne­brand poc­ket si­ze SPF30

Afgelopen week was ik met wat vrienden naar het strand geweest. Wij wonen er ongeveer 20 minuutjes vandaan en zodra het wat beter weer word gaan wij richting de kust. Thijs en ik rijden in een Volkswagen Eos Cabrio en tijdens dit prachtige weer doen we natuurlijk graag ons dak open.  Zonder dat je het door hebt verbrand je vrij snel omdat je volledig word bloot gesteld aan de zon.

Zelf gebruik ik voor mijn gezicht al een fijne dagcrème van clinique en hierin zit al SPF verwerkt. Nadat we een middagje op het paviljoen hadden doorgebracht merkte ik al dat mijn huid wat begon te trekken en dat ik best wat verbrand was.

We dronken nog wat op een terras bij ons in de buurt en hier ben ik een supermarkt ingelopen om een zonnebrand crème te scoren. In deze winkel (Spar) hadden ze verschillende crèmes maar ik zag er één die me ideaal leek en niet belachelijk duur was.

Ni­vea Sun Zon­ne­brand poc­ket si­ze SPF30

Nivea Sun Zon­ne­brand poc­ket si­ze SPF30

Dit is de Nivea sun die we allemaal kennen, alleen dan in een pocket size. Echt super makkelijk om mee te nemen. Hij past bij mij gewoon in mijn handtas.Hij bevat SPF30 wat voldoende is voor mijn huid tegen het verbranden.

Het uiterlijk van de pocket size is zoals we van Nivea gewend zijn. Blauwe verpakking met gele details. Ik heb hem voor € 5.99 gekocht en ben er echt blij mee. Hartstikke handig voor onderweg!

Enjoy those sunny days!

Liefs xo Yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Jolanda 25 mei 2017 at 09:13

Handig! Ik heb deze in kidsvariant om altijd mee te hebben in de tas. Ik vergeet Benthe nog wel eens in te smeren en dan is dit superfijn.
Jolanda onlangs geplaatst…New: make-up sponsjes van Real Techniques!My Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge