ONLY Bloemen jurkje

4 oktober 2017
Black Flower Dress Only - Vimodos

Aan de ene kant kan ik er maar niet aan wennen dat de zomer plaats heeft gemaakt voor de herfst. Alles maakt plaats voor dit seizoen, vallende bladeren, kastanjes en paddenstoeltjes die hun kop boven het mos uit steken. En ergens kan ik daar ook weer heel erg van genieten. Bij de veranderingen van dit weer hoort ook een aanpassing van de zomer garderobe. Hemdjes en crop tops maken plaats voor vesten, en de shorts maakt ruimte voor de spijkerbroeken. Kan een jurkje dan helemaal niet meer? Jawel hoor, en dat laat ik jullie vandaag zien met mijn ONLY Bloemen jurkje.

 

HERFST, wat een prachtige tijd met al die gekleurde dingen die je voor de voeten vallen, of je zelfs aan komen waaien.

 

━━━━ LOESJE━━━━

 

BLOEMETJES IN DE HERFST

Ok, mijn garderobe is dus een beetje aangepast aan het seizoen. Maar dat houdt niet in dat ik vanaf nu geen rokjes of jurkjes meer draag. Want dat blijf ik gewoon erg leuk vinden, of het nou winter of zomer is. Voor deze outfit heb ik gekozen voor een gebloemd jurkje van het merk Only, die ik bij Vimodos bestelde. In de sale was de prijs van dit jurkje maar net € 14,99.

Ik combineerde het jurkje met een semi transparante zwarte panty, en droeg hierbij een mooi laarsje met een hoge hak. De kleur en het bloemendetail op het laarsje past perfect bij het jurkje. Omdat het jurkje geen mouwen heeft droeg ik hierbij een zwarte bolero.

Tegenwoordig bestellen we bijna allemaal onze kleding online, en dat wordt nu nog eens extra aantrekkelijk gemaakt door de “betaal minder” knop die je op sommige webshops tegenkomt. Dit bied je een leuke kans om op den duur een geliefd item met korting te kunnen kopen. Je kiest het item die je graag wilt hebben, je vult simpelweg je e-mail adres in en je wordt op de hoogte gehouden wanneer dit item goedkoper is geworden.

Lijkt deze manier van shoppen jou ook wel wat klik dan snel hieronder!

 

KOOP HIER: vesten

KOOP HIER:
Spijkerbroeken

━━━━ ♡ ━━━━

Welk item is jouw favoriet deze herfst? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

Rinette - geldvoornop 4 oktober 2017 at 10:30

Wat een mooi jurk! Hij staat je erg goed. Een koopje voor 14,99.
Rinette – geldvoornop onlangs geplaatst…Hoe bouw je een goed pensioen op?My Profile

Reageren
Lodi 4 oktober 2017 at 10:43

Super leuk deze jurk en wat een mooie prijs heb je er voor betaald. Ik vind de schoenen erbij ook erg leuk staan. Ik draag ook gewoon mijn jurkjes nu het kouder begint te worden, maar wel met een lekkere dikke panty er onder.

Reageren
Manon 4 oktober 2017 at 11:22

Heel mooi, ik hou eigenlijk nog meer van bloemetjes in de herfst dan in de zomer, het zijn veel mooiere kleuren en is gelijk een stuk stijlvoller!

Reageren
Lien 4 oktober 2017 at 13:15

Mooi hoor, het staat je heel erg goed! Ik ben meestal niet zo’n fan van bloemetjes, maar af en toe bezwijk ik toch een keertje 🙂

Reageren
Nicole Orriëns 4 oktober 2017 at 14:36

Ik ben dol op bloemetjesjurken en ik vind deze jurk dan ook erg leuk!
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Jodiumtabletten: kreeg jij de kaart ook?My Profile

Reageren
Kristof 4 oktober 2017 at 14:56

Ziet er heel stijlvol uit!
Kristof onlangs geplaatst…T-shirts voor bloggersMy Profile

Reageren
Marla 4 oktober 2017 at 16:19

Mooi jurkje. Ik koop liever nog in de winkel wat dan kan ik het gelijk terug hangen als het niet past.
Marla onlangs geplaatst…Hoe ik steeds meer door mijn angst gaMy Profile

Reageren
Manon 4 oktober 2017 at 17:07

Ik vind dit jurkje ontzettend mooi bij je staan!
Manon onlangs geplaatst…Dierendag 2017 – The Furry Friend TagMy Profile

Reageren
Madelonv- Meer Met Mama 4 oktober 2017 at 19:57

Wauw wat een mooi jurkje! Heel erg stijlvol zeg! Staat je erg mooi.
Madelonv- Meer Met Mama onlangs geplaatst…De lumies worden grote broer en zus, reviewMy Profile

Reageren
bychristiana 5 oktober 2017 at 08:27

Erg mooi, dit is ook helemaal mijn smaak. Ik werd wel een klein beetje afgeleid door die PRACHTIGE KAST!!!!
bychristiana onlangs geplaatst…Clinique Chubby plump & shine lipgloss #06 Jumbo jemMy Profile

Reageren
Dhini 5 oktober 2017 at 09:20

Wat leuk jurkje! Staat je mooi

Reageren
Lavinia 5 oktober 2017 at 12:16

Mooi jurkje, mooie prijs, mooie setting en mooie vrouw. Staat je erg goed.

Reageren
Linda Meester 7 oktober 2017 at 11:58

Prachtige jurk en de laarzen halen de blauwe kleur mooi op
Linda Meester onlangs geplaatst…‘De Tijdrovers’ een avontuurlijk en gepersonaliseerd kinderboek (recensie)My Profile

Reageren
Corine 7 oktober 2017 at 12:58

Heel mooi jurkje en supergoed gecombineerd met die laarsjes. Staat je heel goed en dit kan absoluut heel goed in de herfst en winter.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge