PERSBERICHT: Opening Pashmina Spa van L’OCCITANE

17 december 2015

Vandaag vertel ik jullie in het kort meer over de opening van Pashmina Spa van L’OCCITANE. Op 12 december 2015 is er een nieuw vijfsterrenhotel geopend in de Franse Alpen: HOTEL PASHMINA.

Wil jij lekker weg met de feestdagen, of het nieuwe naar uitgerust beginnen: GA MET JE ZINTUIGEN OP REIS IN EEN VAN DE HOOGSTE SPA’S IN EUROPA …

Pashmina Outside

Dit hotel in Val Thorens is een samenwerkingsverband aangegaan met L’OCCITANE. De Pashmina Spa van L’OCCITANE ligt in het hart van het hotel. De behandelingen zijn authentiek en worden volledig met de hand uitgevoerd volgens methoden gebaseerd op traditionele technieken.

Het Val Thorens skiresort biedt een scala aan fantastische verblijfsplaatsen. Het PASHMINA, het vierde vijfsterrenhotel in het resort, vormt een prachtige aanvulling. Het is een bijzondere, luxueuze toevluchtsoord op het dak van Europa en biedt liefhebbers van avontuur een veilige haven. Het weerspiegelt de waarden authenticiteit, gastvrijheid en ontsnapping. De Pashmina Spa van L’OCCITANE in het hart van het hotel is een ruimte van 400 m² gewijd aan ontspanning.

Pashmina Inside

De spa is voorzien van een stoomkamer en sauna, zwembad en jacuzzi en daarnaast ook een behandelingsruimte. De ideale locatie om u onder te dompelen in totaal welzijn. Overal is hout verwerkt in het interieur, wat een atmosfeer van warmte, comfort en kalmte creëert.

PASHMINA Spa by L’OCCITANE

Pashmina Spa

De drie behandelruimtes (één met open haard) nodigen lichaam en geest uit om zich te ontspannen in een zachte, veilig en gezellige omgeving. De zintuiglijke reis begint met geuren die de geest wegvoeren uit het dagelijks leven… De kunst van de aanraking wordt vervolgens gecombineerd met het genot van de goddelijke texturen van de producten van L’OCCITANE.

Pashmina Bedroom

Verborgen in deze bergomgeving omarmt de PASHMINA Spa van L’OCCITANE alle waarden van het merk. Er zijn geen machines, geen technologie. De behandelingen zijn authentiek en worden volledig met de hand uitgevoerd volgens methoden gebaseerd op traditionele technieken. Al de geliefde ingrediënten van het merk zijn er te vinden: Immortelle, amandel, karitéboter, essentiële oliën… Er is een rijkdom aan keuze. Speciaal voor de PASHMINA Spa by L’OCCITANE is een signature body treatment ontwikkeld. Deze behandeling is bedoeld voor skiërs en liefhebbers van bergsporten en helpt ze herstellen van alle inspanning na een dag in de berglucht. Op basis van de vochtinbrengende, voedende karitéboterlijn worden manuele technieken gebruikt, waarbij wordt afgewisseld tussen zachte en vitaliserende bewegingen om het diepgelegen spierweefsel te ontspannen.


Pashmina Shower

Is er een betere manier om bij te komen? Om de ontspanning te vervolmaken, heb je niet meer nodig dan een kop kruidenthee, te bestellen in de Tisanerie en te genieten van het prachtige uitzicht op de vallei.

Kijk voor meer informatie en prijzen op de site van Pashmina Spa.

Afsluiting naam Modern

Wat is jouw ultieme manier van ontspannen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

BlogLovin Modern afsluiting

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Manon 17 december 2015 at 16:11

Oh my dat ziet er zo lekker uit

Reageren
Margo 11 augustus 2017 at 11:49

Wat een luxe zeg, zal ook wel een mooie prijs aan hangen…. Ik heb zelf een jacuzzi in de tuin en dat is al een hele luxe, maar deze ervaring lijkt mij super-de-luxe! Lekker gepamperd worden;). Dat alles authenthiek is spreekt mij ook echt aan. Ben je er zelf ook geweest?

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge