Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples

28 november 2016
Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples

Voor een tijdje terug vertelde ik jullie over mijn shoppingtour bij BigGreenSmile. Na de Nourishing Cleansing Cream maakte ik ook nog kennis met de Pacifica Mystical Eye Shadow, en vandaag voeg ik daar de Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples aan toe.

Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples

BigGreenSmile over …

Kokosnoot extract werkt als een balancer voor de huid en werkt rustgevend en maakt de huid zachter. Vitaminen (vitamine E) beschermen de huid tegen vrije radicalen. Essentieel voor een goede benutting van zuurstof in huidweefsel. Saffloerolie voedt, beschermt en verstevigt.

DE VERPAKKING

Pacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesOver het algemeen vind ik de verpakkingen van de Pacifica producten erg mooi, uniek en herkenbaar. Misschien vind ik de verpakking van de Radiant Shimmer nog wel het mooiste, vanwege de kleurencombinatie van roze en goud. Toen ik dit mooie product van Pacifica in handen kreeg, werd ik dol enthousiast en wilde niets liever dan het product direct uitproberen. Ik had echt het idee dat ik een cadeautje in handen kreeg.

Pacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesHet palette is nog verpakt in een extra doosje. Het doosje is roze met gouden details. Aan de voorkant zie je een uitsnede in de vorm van een ‘kasteel’raampje, wat het een beetje een romantische uitstraling geeft. Door dit mooie raampje zie je de 3 prachtige tinten. En aan de achterkant van het doosje zie je alle informatie staan. Waarvoor je de verschillende kleuren kunt gebruiken, hoe je deze kunt gebruiken en wat er aan ingrediënten in zit. En hoe natuur-/ diervriendelijk het product is. En ook hier word je blij van.

Het palette zelf zit in een wit kartonnen doosje met magneetsluiting. Op dit doosje vind je ook weer de gouden details terug. En klap je het doosje open dan staat er nog een mooie boodschap in verborgen.

Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples

DE KLEUREN

Pacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesIn het palette zitten 3 Shimmering Shades:

♥ Bronzed: Perfect gloeiende zongebruinde kleur met gouden glans schaduw

♥ Island Rose: Shimmering, stralend bedauwde roze schaduw

♥ Moonlit: Iriserende bleke schaduwen van de maan kuste shimmer

Van links naar rechts hebben we eerst de donkerste kleur, Bronzed. Deze gebronsde bruine kleur heeft een gouden glans en kun je gebruiken als contour, voor een perfecte sunkissed look. De middelste kleur is Island Rose, een roze kleur met roze shimmer. Deze roze shimmer geeft een mooie, gezonde en warme glow. En als derde en laatste kleur hebben we Moonlit, een hele lichte roze kleur, die je perfect kunt gebruiken als hightlighter.

Met de donkere kleur kun je dus mooie contouren aanbrengen en met de 2 lichtere kleuren kun je glinsterende highlights aanbrengen die je in lagen kunt aanbrengen om het effect te verhogen.

DE SWATCHES

Pacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesPacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesOp de eerste foto kunnen jullie direct zien hoe romig de kleuren zijn. Op de verpakking staat dat je ze kan aanbrengen met brush of vinger. Maar juist omdat ze zo romig zijn, geef ik de voorkeur om ze met de vinger aan te brengen. Met de vinger kun je het preciezer aanbrengen en intenser. Met een brush blijft het meeste product aan de kwast zitten. Zodra je met je vinger in contact komt met het product voelt het dus heel romig, bijna vochtig lijkt het wel. Maar wanneer je dit op je gezicht aanbrengt voelt het aan als een hele fijne poeder.

DE INGREDIËNTEN, PRIJS & VERKOOPPUNT

Pacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesIngrediënten: ethylhexyl palmitate, silica, mica, caprylic/capric triglyceride,helianthus annuus (sunflower) seed oil, ozokerite, copernicia cerifera(carnauba) wax, euphorbia cerifera (candelilla) wax, cetyl palmitate, carthamus tinctorius (safflower) seedoil, parfum (all natural), tocopheryl acetate (vitamin e), macrocystis pyrifera (brown kelp) extract,cocos nucifera (coconut) fruit extract, tin oxide. Titanium dioxide ci 77891, iron oxides ci 77941

Prijs & verkooppunt: Het Pacifica Radiant Shimmer Coconut Multiples is online verkrijgbaar bij BigGreenSmile voor € 22,50.

MIJN BEVINDINGEN

Pacifica Radiant Shimmer Coconut MultiplesIk vind het een fijn palette met mooie zachte kleuren. Je kunt de kleuren het beste aanbrengen met je vingers of een borsteltje. Zelf heb ik mijn vingers gebruikt, en dan merk je erg goed hoe romig de kleuren zijn door het kokosnoot extract. Op het doosje staat dat je de kleuren kunt gebruiken voor wangen, ogen, lippen en zelfs lichaam. Ik gebruik het alleen voor mijn wangen en mijn ogen. Op je ogen krijg je een subtiele look die gangbaar is voor alledaags gebruik. Ga je naar een feestje dan wil je waarschijnlijk een iets aanwezigere look, maar dan zijn de kleuren leuk om aan te brengen op je gezicht. Voor mijn lippen zou ik het niet zo snel gebruiken en gebruik ik liever lip producten.


afsluiting-tatiana

Ben jij al bekend met Big Green Smile?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

jeapiebel 28 november 2016 at 10:06

Ik kan deze post niet overslaan, ik vind deze kleuren echt prachtig. Bedankt voor de informatie. 🙂

Reageren
Malou | Blonde Blossom 28 november 2016 at 10:45

Deze kleuren zijn echt prachtig, een geweldig palette dat ik zeker wil proberen! Malou x

Reageren
Rachel 28 november 2016 at 14:06

Wat een prachtige review heb je geschreven, ziet er goed uit!

Reageren
Babs 28 november 2016 at 15:10

Ziet er heel mooi uit, ik hou van creamy blushes en highlighters. Mooi dat ze op de huid wat poederig worden! Lijkt mij heel zacht aanvoelen en niet irriterend. Soms vind ik een poeder blush een beetje kriebelen op de huid..
Babs onlangs geplaatst…Review- Beauty Kitchen Inspire Me Brightening & Toning Body SouffléMy Profile

Reageren
Manon 28 november 2016 at 19:17

Dat ziet er echt ontzettend mooi uit
Manon onlangs geplaatst…Etos Botanical Boost | Orange Blossom & Ginger LijnMy Profile

Reageren
Chantal | Beauty VS Dumasy 28 november 2016 at 21:29

wauw wat prachtig! ik ben helemaal nog niet bekend met Big Green Smile.. gauw maar eens een kijkje nemen! wie weet hihi! 🙂

Reageren
Sara | MevrouwMiauw 28 november 2016 at 21:40

Wat een ontzettend mooi product. Ik vind Pacifica sowieso echt een heel erg mooi merk. Ik weet niet of de creamy textuur me aanspreekt, maar de kleuren vind ik prachtig. Vooral de zacht roze kleur! <3
Sara | MevrouwMiauw onlangs geplaatst…The Body Shop Advent kalender 2016My Profile

Reageren
Hennie 29 november 2016 at 07:59

Wat een prachtige kleuren! Ik vind Pacifica een prachtig merk met mooie en aparte producten. De pigmentatie van de oogschaduw die ik heb is ook erg goed. En wat heb je weer een prachtige foto’s gemaakt.
Hennie onlangs geplaatst…Yves Saint Laurent | Black OpiumMy Profile

Reageren
Melike 30 november 2016 at 21:51

Wat een mooie zachte kleurtjes. En wat komen ze mooi uit! Ik hou echt van producten waar kokos in verwerkt is, dus dit zou ik ook zo willen gebruiken;)
Melike onlangs geplaatst…Review: Madara Happy Skin Essentials SetMy Profile

Reageren
Mariëlle 5 december 2016 at 09:25

Ik vind het echt een tof merk, maar ik merk aan mezelf toch dat ik gehecht ben aan de niet natuurlijke make-up. Bijvoorbeeld Sleek en Zoeva, de pigmentatie van de oogschaduwtinten is altijd zo goed!
Mariëlle onlangs geplaatst…Mijn nieuwe agenda van Etsy! Geld waard?My Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge