Palmolive Gourmet Chocolate Passion Douchecrème

20 april 2017
Palmolive Chocolate Passion 2

Hi guys, vandaag weer een review online over een douchecrème die ik nu een tijdje aan het testen ben. De Palmolive Gourmet Chocolate Passion Douchecrème. Lees hieronder verder wat mijn ervaring was en of ik hem aanraad.


Palmolive Gourmet Chocolate Passion Douchecrème

Ik liep een tijd geleden in de Kruidvat en zag de Palmolive Gourmet Chocolate Passion Douchecrème in de schappen staan. Douchegel kan ik nooit genoeg hebben en alleen al het idee dat het naar chocolade ruikt maakte me nieuwsgierig, dus nam ik hem mee. Vaak vind ik de producten die een chocolade geur hebben wat tegenvallen. De geur ruikt of helemaal niet naar chocolade of juist teveel. Bij dit product vind ik het sterk aanwezig maar niet vervelend. Na het douchen ruik je het nog wel maar niet overheersend en na een uurtje is de geur verdwenen. De meeste douchegels zijn hetzelfde en ik merk nooit bijzonder veel verschil als ik een ander product gebruik, behalve de geur dan. Dit product vind ik zelf erg fijn en hydraterend, omdat het een crème is. Dit smeert makkelijk uit en je merkt dat de huid er zachter van word. Ook na het douchen voelde mijn huid nog fijn aan.

Qua uiterlijk vind ik de producten van Palmolive altijd in een leuke ‘verpakking’. De flessen hebben een leuke vorm en de dop is ook makkelijk in gebruik. Bij dit product is de verpakking donkerbruin met chocolade erop. (Vind ik leuk!)

Mijn mening:

Fijn product, fijne geur en mijn huid voelt goed aan. Ik zou hem absoluut nog eens kopen en vind hem ook leuk om als cadeau te geven! Je kunt dit product kopen bij o.a. Kruidvat voor €3,49 per stuk maar uiteraard zijn de producten van Palmolive ook vaak in de aanbieding dus kan je ze vaak goedkoper aanschaffen.

Liefs xo Yentl

www.byyentl.com/byyentl
www.twitter.com/byyentl
www.instagram.com/byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Jolanda 20 april 2017 at 09:13

Ik heb ooit eens een naar chocolade geurende douchegel gebruikt en vond dat bij nader inzien toch niet zo geweldig. Ik kreeg er honger van Rn heb toch liever wat frissere geurtjes onder de douche!
Jolanda onlangs geplaatst…Nivea Body Oil in LotionMy Profile

Reageren
Tiny 20 april 2017 at 10:52

Haha chocolade geur ,nou niet voor mij hoor
Ik ben bang dat de mannen me dan een snoepje vinden ,en als bijen achter me aan gaan

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge