Pavone Lingerie + WIN een giftcard t.w.v. € 150 euro

30 juni 2020
Pavone Lingerie

Ik heb de luxe van bamboe lingerie mogen ervaren! Omdat ik zo enthousiast ben wil ik het dolgraag met jullie delen. De elegante lingerie is gemaakt van biologische bamboe, de slip is voorzien van een absorberend en beschermend kruisje. Hiermee ervaar je de veiligheid van een inlegkruisje gecombineerd met het comfort van een zijdezachte kruisje in een elegant design. Voel je veilig en sexy tegelijk. En on top of that ruikt de lingerie ook nog eens heerlijk! Dit moet je gewoon proberen. Lees snel mee, want ik sluit af met een WINACTIE!

SASS

Pavone Lingerie

Welkom in de wereld van Pavone

Pavone Lingerie Pavone Lingerie

Ervaar de luxe van bamboe.Het luxe van de lingerie van Pavone gaat hand in hand met een flinke dosis zelfvertrouwen. Want het ondergoed van Pavone heeft een absorberend en beschermend kruisje. Het kruisje is gemaakt van bamboe, en voelt zacht en beschermend aan. Je kunt het zien als een luxe en duurzame vervanger van maandverband of inlegkruisjes. Als vrouw heb je je waarschijnlijk nog nooit zó NIET-sexy gevoeld als in de periode dat je moet menstrueren. In deze slip voel je je zelfs in die periode sexy, omdat deze slip alles heeft. En in combinatie met de Pavone top heb je een prachtige set.

Pavone Lingerie Pavone Lingerie

Wat maakt Pavone zo bijzonder. De hipster is aan de binnenzijde volledig afgewerkt met bamboe  fleece en heeft extra fluweelzachte randen waardoor deze aangenaam draagt. De hipster is aan de buitenzijde compleet versierd met golvend kantwerk. Dat maakt het dragen van deze lingerie zo prettig, en hierin voelt elke vrouw zich zelfverzekerd, sexy en comfortabel voelt. De rode hipster die ik draag, werkt onzichtbaar onder witte en lichte kleding. De bijpassende top is gemaakt van prachtig kantwerk van hoogwaardige kwaliteit.

Omdat ik zo enthousiast ben, organiseer ik keen winactie.In samenwerking met Pavone Lingerie mag ik een giftcard ter waarde van € 150,- weggeven aan één van mijn lezers. Meedoen is heel simpel:
1.) volg @blogenbeauty@tats_fashion_corner en @pavonelingerie.official
2.) tag 2 vriendinnen die dit lingeriemerk ook moeten leren kennen
3.) like deze post
Extra kans.) Delen in je story zou lief zijn, en geeft je een extra kans om te winnen. Tag @blogenbeauty wel, anders zie ik het niet. Je ag zoveel mogelijk vriendinnen taggen, elke extra tag is nog een éxtra stem.

 

Ben jij na het lezen van dit artikel ook enthousiast geworden, en wil je niet wachten op de uitslag van de winactie.Neem dan zeker even en kijkje op de site.  Eind juli komt de nieuwe collectie online met naast de bestaande modellen, ook nieuwe items.

Wat zou jij shoppen als jij de giftcard wint?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

Carola 30 juni 2020 at 10:46

Super goed ondergoed ik draag het met veel plezier en genot

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 juni 2020 at 14:52

Ja echt he! Ik ook, vanaf de eerste dag gelijk verkocht.

Reageren
Lodi 30 juni 2020 at 13:43

Ik kan me heel goed voorstellen dat deze lingerie erg fijn zal zitten door de zachte stof! Heel prettig want dat vind ik zeker een vereiste van mijn onderkleding. Ik vind de kleur ook prachtig!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 juni 2020 at 14:52

Ja het zit echt heerlijk, ook de trop draagt zo fijn onder kleding en zonder bh.

Reageren
nicole 30 juni 2020 at 13:58

Het is een mooi setje. Wat is het voor materiaal? Katoen?

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 juni 2020 at 14:51

Het is echt een prachtig setje, en draagt zo lekker. Het is gemaakt van 90% polyamide en 10% spandex. Het 3-laags kruisje in alle Pavone slips is opgebouwd uit een toplaag gemaakt van bamboe-fleece. Bamboe fleece voelt aan als zijde, absorbeert optimaal en blijft droog aanvoelen. De middelste laag is bamboe badstof, dit is een extra absorptie laag. De onderste laag is een flinterdun vochtafstotend laagje gemaakt van polyurethaan, dit waterproof laagje is geperst aan de bamboe-badstof en zorgt voor de antilek functie.

Reageren
Annelore 30 juni 2020 at 14:59

ziet er echt een heel luxe en romantisch setje uit! Ik kan echt zo genieten van mooie lingerie, voel ik me gelijk een stuk zelfverzekerder.

Reageren
rachel 30 juni 2020 at 18:32

wat een mooie set!! lekker romatisch 😀

Reageren
Henna 30 juni 2020 at 19:21

Deze lingerie lijkt me heerlijk! Hele mooie setje.
Ik kan enorm genieten van mooie lingerie, en deze ruikt daarnaast ook nog eens lekker. Ik ben echt heel benieuwd naar deze set. Ik zou deze wel willen kopen, ben werkelijk benieuwd.

Reageren
Marijke 30 juni 2020 at 21:07

Deze set ziet er mooi uit. En fijn dat je het niet ziet onder witte of lichte kleding.
Dat is altijd een pluspunt
Marijke onlangs geplaatst…Sudoko en tangram met legoMy Profile

Reageren
Merel | De Mamagids 1 juli 2020 at 07:14

Supermooi! Ziet er echt heel comfortabel uit. Sla de winactie even over ivm de zwangerschap maar ga nog eens kijken over een paar maanden.
Merel | De Mamagids onlangs geplaatst…Ouders terecht enthousiast over extra geboorteverlofMy Profile

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 1 juli 2020 at 16:57

Misschien hoef je niet te wachten, ik heb hier een link voor je. Je kunt het even lezen als je interesse hebt. Misschien is het interessant voor je.

https://www.pavonelingerie.com/info/licht-urineverlies/zwangerschapsondergoed-urineverlies/

Reageren
Tiny 1 juli 2020 at 12:24

ik heb wel eens gelezen over bamboe katoen dat het zo lekker zacht is ,maar ik heb er nooit niets mee gedaan
maar als ik dat van jou lees en sommige volgers dan ga ik over stag
voor zo,n mooi setje, en wat mooie foto’s

Reageren
Kiki 1 juli 2020 at 20:12

Wat een mooie lingerie, sexy maar toch romantisch!
Kiki onlangs geplaatst…Dit moet je weten na een lange tijd niet sportenMy Profile

Reageren
Anita te Gussinklo 1 juli 2020 at 23:51

Wat een prachtig setje, ik doe graag mee.

Reageren
Marian B 2 juli 2020 at 10:51

Dat is een mooi setje! Ik ben erg benieuwd hoe het zit, daarom doe ik natuurlijk graag mee.

Reageren
Jouvence 3 juli 2020 at 10:58

Wauw, wat een prachtig lingerie setje! Staat je erg mooi die kleur.

Reageren
Manon/Hey Frits 3 juli 2020 at 12:53

Ziet er mooi uit, staat je goed. Ook mooi die kleur zeg.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge