Review | MakeUp Eraser

16 februari 2015

Hebben jullie al kennis gemaakt met de MakeUp Eraser? Voor een tijdje terug kreeg ik een exemplaar thuis gestuurd om te proberen. En vandaag laat ik jullie weten of ik tevreden ben over de MakeUp Eraser, en of het ook echt mijn make-up verwijdert.

Makeup Eraser 1

Hebben jullie dat ’s avonds ook, geen zin om make-up af te halen? Of tijdens de vakantie al die reinigingsproducten meenemen? Dat hoeft niet langer. Dit doekje belooft al je make-up te verwijderen zonder het gebruik van reinigingsproducten. Het enige wat je nodig hebt is dit doekje.

Wat zegt MakeUp Eraser over dit product?

De MakeUp Eraser is een natuurlijke methode om je make up te verwijderen. Geen agressieve chemicaliën nodig, gewoon de MakeUp Eraser nat maken met water en al uw makeup verdwijnt binnen enkele seconden. Zelfs waterproof eyeliner en mascara, HD makeup, toneel make up, en nog veel meer. De MakeUp Eraser is ideaal voor de gevoelige huid en lensdragers. De MakeUp Eraser is herbruikbaar en kan in de machine minimaal 1000x gewassen worden. Alle make up vlekken zullen na elke was verdwijnen. De MakeUp Eraser is GEEN MICROFIBER! De MakeUp Eraser is een pluche doek van een speciaal geweven polyester/zijde mix die zacht is voor de gevoelige huid.Om je make up te verwijderen op vakantie moet je vaak veel make up removers of doekjes meenemen. De MakeUp Eraser geeft je vrijwel geen extra gewicht in je koffer en kan ook niet gaan lekken! Tevens ben je millieu vriendelijk bezig, want de meeste removers en make up doekjes zitten in plastic verpakkingen, die je telkens opnieuw weer moet kopen en weggooien.

Verwen uzelf, verwen uw huid en bespaar heel veel geld !

NIET GOED? GELD TERUG!

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Er zijn al duizenden tevreden gebruikers van de Makeup Eraser. Wij staan 100% achter ons product en daarom geven wij een 30-dagen-niet-goed-geld-terug-garantie !

Makeup Eraser 2

Hoe te gebruiken?

Het doekje wordt geleverd in een handig tasje. Dit is erg makkelijk voor op reis, je vouwt het doekje op in het tasje, en dit neemt totaal geen ruimte in beslag. Zo hou je alle ruimte in je toilettas vrij voor al je make-up. Dat is alleen al wat punten waard. Maar werkt het ook echt?

Bij de eerste aanraking van het doekje was ik eigenlijk al verkocht, want het doekje is echt super zacht. Het doekje heeft twee kanten, een kortharige kant voor het verwijderen van make-up, en een langharige kant voor exfoliëren. Voordat ik het doekje voor het eerst ga gebruiken wordt geadviseerd deze eerst te wassen in de wasmachine. De wasinstructies hiervoor staan op de label.

Daarna kan ik het doekje gebruiken. Ik maak een gedeelte van het doekje goed nat. Dit doe ik met warm water.

Vervolgens verwijder ik met het natte gedeelte en de kortharige kant mijn make-up. Als ik mijn make-up verwijdert heb, gebruik ik de langharige kant om te exfoliëren.

Easy as that! Maar nu heb je een vies doekje. Dit is gemakkelijk schoon te maken in de wasmachine (gaat tot zeker 1000 wasbeurten mee).

De test!

Voor het testen van de MakeUp Eraser heb ik veel make-up aangebracht. Deze look vinden jullie in een later artikel terug. Ik heb foundation aangebracht, blush, concealer, extreem veel mascara, oogschaduw, eyeliner en lippenstift. Ik heb de make-up verwijdert met rond draaiende bewegingen. Daarna de langharige kant nog gebruikt, en ik stond echt perplex van het resultaat.

Mijn make-up ging er erg gemakkelijk af. En dat allemaal zonder watjes, doekjes en removers. Ik gebruik het doekje een paar keer en was het daarna in de wasmachine. Het doekje komt er daarna weer helemaal schoon uit. Voor mij is de MakeUp Eraser een echte vriend in de badkamer geworden. Een zeer welkome aanwinst, waar ik niet meer zonder wil. Zeker voor als je op reis/vakantie gaat is dit heel gemakkelijk. Je bespaart zo natuurlijk ook geld, en je leeft milieubewust.

Voor €19,95 koop je de MakeUp Eraser op makeuperaser.nl

Makeup Eraser Collage

Afsluiting BLOG

Waarmee verwijderen jullie make-up?
Willen jullie dit product ook aanschaffen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

Lonneke 16 februari 2015 at 07:30

Wat handig zeg en ben onder de indruk dat het zo goed werkt. Ik maak nu mijn gezicht schoon met een lotion van Dr. Hauschka en neem het af met een vochtige doek. Daar gaat toch meer mijn voorkeur naar uit, op deze manier word mijn gezicht ook verzorgt en gehydrateerd. Mooie foto’s heb je gemaakt! X

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2015 at 22:12

Dr. Hauschka lijkt mij ook een erg fijn product. Dank je voor je compliment. XoXo

Reageren
Mariëlle 16 februari 2015 at 07:54

Ik werd ook benaderd of ik het wilde testen, maar ik ben altijd bang voor zulke dingen. Mijn huid is super gevoelig en heeft dus echt een goede (liefst met natuurlijke) en zachte reiniging nodig!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2015 at 22:13

Ik snap dat je dan een beetje huiverig bent, mijn gezicht is wel gauw droog, maar niet extreem gevoelig. Maar ik vind het wel zacht en fijn.

Reageren
manon 16 februari 2015 at 08:56

Wat handig zeg, mijn make-up werd ook met zoiets eraf gehaald bij de schoonheidssalon

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2015 at 22:14

Ja he, ik vind het heerlijk (en makkelijk).

Reageren
Petra 16 februari 2015 at 09:31

het klinkt wel erg aantrekkelijk, alleen vraag ik mij wel af,op hoeveel graden je dit doekje wast…gezien de kleur zal dit vast geen 90 graden zijn…en krijg je dat dan wel echt goed schoon? tenslotte zijn cosmetica vlekken niet echt makkelijke vlekken…het klinkt wel prettig voor je huid ,zelf gebruik ik altijd watjes en reinigingsmelk

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2015 at 22:15

Ik moet eerlijk zeggen dat ik eigenlijk niets op 90 graden was. Dit doekje doe ik wel met een mild wasprogramma, maar komt er wel schoon uit!

Reageren
Cindy H 16 februari 2015 at 13:01

Dit is echt heel handig. Kende het product niet.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 16 februari 2015 at 22:15

Ik ook niet, tot ik het mocht proberen.

Reageren
mijanou 18 februari 2016 at 16:14

Hallo tatiana,

allereerst bedankt voor je leuke blog. ik zelf heb ook het makeup eraser doekje en ik ben er erg tevreden mee maar vraag me nu af wat beter is voor de huid, dat doekje of met reiniginsproducten zoals bv. een reiningings olie?

Bedankt voor je tijd.

groetjes,
mijanou

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge