Review | Revolution | Makeup Revolution Ultra Blush & Contour Palette

17 december 2014


 CUNPIC_20141217_142048

Enige tijd geleden heb ik op het I Love Beauty event het Makeup Revolution Ultra Blush & Contour Palette – Golden Sugar gekocht. Dit alvast als kerstcadeautje voor mijn moeder. Maar ik vond hem zo leuk dat ik er spijt van had dat ik er niet 1 voor mezelf had gekocht. Ik bedacht me dat het Golden Sugar palette misschien iets te licht zou zijn voor mijn tint. Toen heb ik besloten het Makeup Revolution Ultra Blush & Contour palette – Hot Spice te kopen. De Blush & Contour paletten bestaan uit 8 verschillende kleuren in één handig palette. In dit palette vind je verschillende shimmer en matte blushers, een baked blusher en een baked highlighter.

CUNPIC_20141217_142006

Het Ultra Blush & Contour palette is perfect om te contouren en highlighten. Vandaag heb ik hier 2 kleuren voor gebruikt (zie foto hier onder) . De blush is goed gepigmenteerd en de kleur die ik heb gebruikt als highlighter geeft een mooie shimmer. Over deze 2 kleuren ben ik zeer tevreden, nog 6 kleuren te gaan.

Revolution ultra blush palette 3

Het Hot Spice palette bevat vrij veel natuurlijke tinten met een peachy ondertoon. Dit is ook de reden dat ik voor dit palette heb gekozen, deze kleuren passen erg mooi bij mijn licht getinte huid (vind ik). Je ziet 6 kleuren blush, gevarieerd in glanzend en mat. Helemaal rechts zie je bovenaan een mooie highlighter en eronder een gebakken blush. Het is toch super dat je zoveel keuze bij de hand hebt met 1 palette.

Als je het palette zo bekijkt lijken de kleuren wel wat op elkaar, al zie je van heel dichtbij het verschil wel. Of het ook zo bij het opbrengen laat ik jullie misschien in een andere review of face of the day zien.

CUNPIC_20141217_141714

Wat vinden jullie van het merk Revolution?
Hebben jullie dit exemplaar al?

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Petra 18 december 2014 at 06:40

Het ziet er heel erg mooi uit, zelf heb ik nog niets van revolution aangeschaft, maar ik vind het wel erg aantrekkelijk eruitzien en klinken…

Reageren
Evelien 18 december 2014 at 13:37

Ziet er echt heel mooi uit. Zelf heb ik momenteel nog niets van revolution maar het zet me toch weer aan het denken

Reageren
Heart Feltposters 13 maart 2021 at 05:52

This is so fun! The end result is really pretty and natural. I love it!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge