Review | SweetFlow armbandje

12 februari 2015
SweetFlow

Vandaag vertel ik jullie in een artikel wat meer over SweetFlow. Waarom? Ik ben een leuke samenwerking met SweetFlow aangegaan en mag voor jullie een product uit de webshop reviewen. Zoals ik begin dit jaar al schreef wil ik ook wat meer artikelen schrijven over sieraden. SweetFlow wilde hier graag aan meewerken!

SweetFlow

SweetFlow

SweetFlow is een webshop die opgericht is halverwege mei 2014, door Milena. Zij had van kleins af aan al de droom om een eigen ‘winkeltje’ te openen, en die droom is uitgekomen.

Wat kom je allemaal tegen in deze leuke webshop van Milena? Op de pagina ‘Jewellery You Love’ vind je allerlei leuke sieraadjes, zoals de Happy Armcandy, Wish It-Bracelet, Armbandensetjes, Friendship for Ubomi Obutsha Nederland bandjes. Ook vind je er Hippe Sieraden zoals kettingen, oorbellen, ringen en horloges.

Naast alleen sieraden heeft SweetFlow ook Woonkettingen, Kaarten, Stickers, Labels, Lint & Band en Papieren Slingers. Kortom, een webshop vol met leuke hebbedingetjes! Elke bestelling wordt liefdevol ingepakt en alles wordt gratis verzonden.

Wish it | Bracelet 

SweetFlow - Wish it Bracelet

Ik kreeg een ontzettend leuk armbandje van SweetFlow, uit de Wish it – Bracelet collectie. Ik kreeg het ‘Luck’ armband. Naast Luck zijn er ook nog, Baby Girl, Star en Love. Het armbandje was erg leuk verpakt en zat bevestigd aan een kaartje met de boodschap: ‘ Wear this luck bracelet every day. To bring a little luck your way.’ Wil je ook snel zo’n leuk armbandje voor jezelf bestellen, of leuk als cadeau, ga dan snel naar de site”.

Cadeautje

SweetFlow Happy Armcandy

Ik kreeg niet alleen het Luck armbandje voor de review, ook zat er nog een ontzettend schattig verpakt cadeautje bij. Hierin zat nog een leuk armbandje, bestaande uit blauwe en roze kraaltjes. Het armbandje is mooi afgewerkt en door het verstelbare slotje kan (bijna) iedereen het armbandje dragen.

Kortingscode

Alsof ik met de armbandjes nog niet genoeg verwend ben, kreeg ik ook nog een kortingscode.

En niet alleen voor mij, want de kortingscode waarmee je 15% korting krijgt, kunnen jullie ook gebruiken. Bestel nu met code: sweetflow15 en ontvang 15% korting! Hoe leuk is dat!

SweetFlow Collage

Afsluiting BLOG

 

 

Zijn jullie al bekend met de leuke hebbedingetjes van SweetFlow?
Welke droom hebben jullie, net als Milena waar gemaakt?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

manon 12 februari 2015 at 10:43

Ik kende dit nog niet, ziet er leuk uit!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 12 februari 2015 at 12:25

Leuk he! En ook allemaal andere leuke dingetjes.

Reageren
Petra 12 februari 2015 at 11:29

het armbandje met het klavertje vind ik geweldig….

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 12 februari 2015 at 12:26

Ik vind het armbandje ook geweldig, en niet duur.

Reageren
Lonneke 12 februari 2015 at 20:04

De webshop ken ik niet. Je hebt wel mooie subtiele armbandjes uitgekozen, ik vind ook met het klavertje heel mooi.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge