Rituals| Miracle Scrub en Ginkgo’s Secret handbalsem

19 februari 2015

Al begint het zonnetje steeds meer te schijnen buiten en lijkt de lente steeds wat verder om het hoekje te gluren. De kou is er nog steeds en velen van ons zullen hierdoor nog steeds last hebben van droge handen. Vandaag review ik voor jullie dan ook 2 producten van Rituals voor de handen, namelijk de Miracle Scrub en de Ginkgo’s Secret handbalsem.

uitgelichte afbeelding

Onlangs kreeg ik dit leuke pakketje thuis gestuurd. Er lag een groen doosje op mijn deurmat, maar ik had toch niets besteld……….?? Altijd leuk dan zo’n verassing.

rituals 4

Ingredienten | GINSENG

De Koreaanse Ginseng ( Panax Ginseng, wat Mens Plant betekent ) staat bekend als de aller beste en sterkste Ginseng ter wereld, vanwege het ideale klimaat en bodemgesteldheid. Ginseng beïnvloedt de bloeddruk, de stofwisseling en het immuunsysteem. De werkzame stoffen zijn de in de wortel voorkomende ginsenosiden, welke tot de triterpeensaponinen behoren. Er zijn aanwijzingen dat deze stoffen gunstige effecten op de gezondheid hebben. Bron

zensen-010Bron

Ingredienten | GINKGO BILOBA

De Japanse notenboom of ginkgo (Ginkgo biloba) is een boom uit de familie Ginkgoaceae en is oorspronkelijk afkomstig uit China. De soort wordt gekweekt en is niet meer in het wild bekend. De plant wordt gezien als een levend fossiel vanwege het feit dat het de enige overgebleven soort is van zowel het geslacht Ginkgo als de familie Ginkgoaceae. De soort wordt ook wel Japanse of Chinese tempelboom genoemd. Aangezien vele van deze (vaak eeuwenoude) beweringen nooit met enige wetenschappelijke bewijs zijn aangetoond, en het product aan populariteit toeneemt, is er in de moderne medisch-wetenschappelijke wereld meer en meer onderzoek gedaan naar de veronderstelde geneeskundige werking van de Japanse notenboom, vooral de bladeren.

266px-Ginkgo_biloba_avifauna_alphen_aan_den_rijnBron

Rituals | MIRACLE SCRUB

De scrub in dit pakketjes is een handscrub met oliën die eenvoudig door de huid worden opgenomen en haar soepelheid en vochtbalans herstellen. Je handen voelen zijdezacht en bijzonder gevoed aan. Verrijkt met Ginseng, het symbool van onsterfelijkheid en Ginkgo Biloba, staat in Japan voor leven en kracht.

Op de site van Rituals is deze scrub te koop voor € 11,50 met een inhoud van 75 ml (in de tube uit dit pakket zit een inhoud van 50 ml).

scrub

scrub 1

Rituals | GINKGO’S SECRET HAND BALM

De verzorgende handbalsem is een luxe, handbalsem speciaal ontwikkeld om droge handen te verzachten en te verzorgen. Je handen voelen verzorgd aan. Verrijkt met Ginseng, het symbool van onsterfelijkheid en Ginkgo Biloba, staat in Japan voor leven en kracht.
Ook deze tube is te koop voor € 10,00 met een inhoud van 75 ml (in de tube uit dit pakket zit een inhoud van 50 ml).
handbalsem 1
handbalsem
Ik heb al eens eerder kennis gemaakt met een handscrub van Rituals en mijn ervaring is dat het je inderdaad super zachte handen geeft. Gelukkig heb ik in de winter geen last van droge handen, maar het zijde zachte gevoel na behandeling is echt heerlijk.
rituals 3
gastblogger 2
    Wat vinden jullie van het de producten van Rituals?
    Hebben jullie deze producten ook al gebruikt?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Petra 19 februari 2015 at 15:55

Hte klinkt prima, zeker de handscrub, eigenlijk heb ik nog maar weinig van Rituals gebruikt, in elke geval wat ik gebruikt heb is echt jaren terug…

Reageren
manon 19 februari 2015 at 16:17

Oh die scrub lijkt me erg fijn!

Reageren
Mandy 21 februari 2015 at 06:44

De scrub lijkt me heerlijk! Ik heb wel de handbalsem, deze is super lekker in gebruik en de geur….heerlijk! 😉 Xx

Reageren
Tiny 27 oktober 2016 at 09:15

Ik had op mijn verjaardag rituals cadeau gekregen van mijn schoonzus die gebruikt het al heel lang
En ik vind het lekker ruiken en het werkt goed
Nu wil ik ook zo’n pot mei dao bodycreame gaan proberen
En die scrub lijkt mij ook wel fijn

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge