Een rugtas voor de kleine fashionista!

10 april 2017

Nu Esmee in groep 2 zit, is ze echt zichtbaar aan het groeien. Het is echt een meisje meisje, en ook al echt bezig met de mode, de kleine fashionista. Ze weet heel goed wat ze wel en niet leuk vind. Ook wil ze graag zelf haar kleding uitzoeken. Het is een meisje dat houdt van rokjes en jurkjes, maar een leuke skinny jeans draagt ze ook graag. Elke dag naar school gaat er een rugtas mee, waar haar lunch in zit. Ook dit is nu een fashion item geworden in haar ogen, en dus mocht zij een tas uitzoeken. Kijken jullie mee naar de kleine diva!

Omdat Esmee echt een meisje meisje is wist ze al snel welke kleur de tas moest hebben: roze. En echt groot hoeft de tas niet te zijn, want er hoeft slechts een broodtrommeltje en een flesje drinken in. Als de tas maar mooi is, dat was eigenlijk haar enige eis.

Zij had haar tas al snel gevonden op de site van Light In The Box. Deze katoenen rugzak is vrij klein, maar met 28 cm hoogte, 12 cm diep en 20 cm in de lengte groot genoeg voor mijn ‘kleine’ meid. Deze mooie tas met leuke en grappige details heb je al voor minder dan € 15,00.

De rugzak heeft ook nog een aantal handige vakjes, bijvoorbeeld aan de buitenkant is er aan weerskanten ruimte voor een drinkbeker. En aan de binnenkant is ook nog een opbergvakje voor wat kleine dingetjes.

Esmee is helemaal blij met haar nieuwe tas en vind het heerlijk om iedere ochtend weer naar school te gaan. Zodra haar tas is ingepakt, is zij er helemaal klaar voor. Hieronder in een collage nog een aantal fashion foto’s.

[easy-image-collage id=15750]

Wat vinden jullie van de mooie rugtas die Esmee voor school heeft uitgezocht? Zou jouw kindje deze gebruiken of heeft zij een hele andere smaak?

afsluiting-tatiana

Hoe bescherm en verzorg jij je huid?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Jolanda 10 april 2017 at 10:47

Wat leuk!!! Dit zou ook echt wel iets voor mijn dochter zijn!
Jolanda onlangs geplaatst…Douglas Home Spa SeathalassoMy Profile

Reageren
Tiny 10 april 2017 at 11:53

Echt heel mooi ,ik denk een droom voor vele meisjes

Reageren
Tania 10 april 2017 at 12:10

Wat een leuke rugtas. Echt superschattig
Tania onlangs geplaatst…Rosebud Perfume Co. | Menthol And Eucalyptus Lip BalmMy Profile

Reageren
Manon 10 april 2017 at 19:10

Wat schattig!!
Manon onlangs geplaatst…3x hand and nail balms van TreaclemoonMy Profile

Reageren
Hennie 14 april 2017 at 07:32

Hahahaha, om op te vreten. Zie haar stralen. Heerlijk.
Leuke rugzak! Heel erg girlie, past goed bij je prinsesje!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge