Shizzie Jewelry & Fashion

9 mei 2018

Een tijdje geleden ontving ik een aantal leuke items uit de webshop van Shizzie. Ik kreeg een leuk shirtje en een bandana toegestuurd. Willen jullie deze items zien en meer lezen over Shizzie, blijf dan lekker even hangen!

SASS

Shizzie 

Fashion looks better if you feel good on the inside!

Shizzie is een winkel in het Noorden van Nederland, in het prachtige plaatsje Appingedam! Niet heel ver weg van waar ik woon. Nog in de kinderschoenen maar nu al een groot succes. Want de opening van deze mooie winkel is nog maar kort geleden, 2 maart 2018. De winkel heeft (net zoals de webshop) een frisse uitstraling en is prachtig aangekleed met alle fashion items, jewelry en accessoires. De collectie bestaat uit kleding, accessoires, sieraden en horloges.

SASS

Striped Powerful Shirt 

If you want to be powerful, educate yourself!

Het eerste item dat ik toegestuurd kreeg was dit gestreepte ‘Powerful’ shirt. Ik draag het shirt hier in de maat XS, en die maat zit mij perfect. Het shirt is getailleerd, heeft een ronde hals en 1/2 mouwen, en is van het materiaal: 95% katoen en 5% elastaan. De rode letters op het shirtje en de donkerblauwe streep vind ik helemaal geweldig. Want op dit moment is rood echt mijn kleur, en een streepje vind ik altijd erg leuk. 

STRIPED POWERFUL SHIRT – € 13,99

 

SASS

Velvet Haarband Bordeaux

Expect nothing, and life will be velvet!

Het is de trend van dit moment: velvet haarbanden! En ik deed er nog niet aan mee. Tot nu, want ik heb nu de bordeaux rode haarband. Alleen ik ben er nog niet helemaal uit of het wel bij mij staat of niet. Anyway! Deze bordeauxrode haarband is gemaakt van stretchy fluwelen stof, waardoor het comfortabel draagt. Het bovenste gedeelte van de haarband is gekruist.

Je kunt de haarband op vele manieren dragen. Hieronder laat ik jullie een paar manieren zien. 

LAGE KNOT IN DE NEK 

LOS HAAR

HOGE STAART

MESSY BUN

SLORDIGE VLECHT

Er zijn nog veel meer stijlen mogelijk. Dit zijn er slechts een paar. Voor welke stijl kies jij? Welke stijl vind jij het beste bij mij staan?

VELVET HAARBAND BORDEAUX – €3,99

 

Ik ben erg blij met het shirt en de haarband. Het is zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen in de webshop. Want ze hebben nog zoveel meer mooie fashion items, maar ook sieraden en accessoires. Ben je nog op zoek naar iets leuks voor Moederdag, neem dan hier even een kijkje. De haarbanden zijn in nog meer kleuren verkrijgbaar, zoals grijs, roze en donkerblauw, maar ook met een motief. 

Tafellamp Bluetooth Speaker

Ken jij de webshop Shizzie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

Kelly 9 mei 2018 at 19:31

Leuke items heb je uitgekozen! Vooral het shirtje vind ik erg leuk. (:
Kelly onlangs geplaatst…On My Beauty Wishlist 17My Profile

Reageren
Daniëlle 9 mei 2018 at 20:15

Wat een toffe look! Staat je er mooi.
Daniëlle onlangs geplaatst…Soma Haverkorn & FrutesseMy Profile

Reageren
Linda 9 mei 2018 at 20:56

Beide items staan je goed! De streepjes gecombineerd met het rood geven ergens ook zo’n fijn Parisienne gevoel 🙂
Linda onlangs geplaatst…Rose Otto gezichtsverzorging – Dr. Organic (vegan)My Profile

Reageren
Tiny 9 mei 2018 at 23:50

Prachtige foto’s
En wat leuk die verschillende items ,heel apart
Ik zou het zo willen dragen ❤️ Ik hou daar van

Reageren
Sylvahna.nl 10 mei 2018 at 13:21

Wat een superleuke items! Ik ben vooral fan van het shirt 🙂
Sylvahna.nl onlangs geplaatst…We ♥ Pandora & We ♥ Disney = We ♥ Pandora Disney even moreMy Profile

Reageren
Dhini 10 mei 2018 at 16:03

Wat erg leuk outfit. Die haarband is ook erg leuk.
Dhini onlangs geplaatst…Duifhuizen tassen & koffers – Kipling Silen crossbody tas marine stripyMy Profile

Reageren
Amy 11 mei 2018 at 09:17

Wat een toffe items! Ik vind vooral het shirtje heel erg mooi, zeker dat contrast van die letters met de strepen. Geslaagde looks heb je gemaakt ook!

Reageren
Kimberly 11 mei 2018 at 11:14

Het shirt vind ik echt ontzettend leuk. Streepjes, rood en een goede tekst! DE haarband vind ik het leukste staan met de messy bun. Maar goed, ik heb dan ook heel vaak mijn haar in een bun 😉
Kimberly onlangs geplaatst…Het verhaal van de verloren knuffelMy Profile

Reageren
Ellen 11 mei 2018 at 11:17

Die haarband, super! Beetje retro, daar hou ik wel van 😉

Reageren
Jouvence 11 mei 2018 at 14:48

De haarband staat je echt prachtig! Ik vind dit zo mooi, maar bij mezelf vind ik het nooit zo mooi/leuk staan.
Jouvence onlangs geplaatst…Interieur inspiratieMy Profile

Reageren
priscilla 11 mei 2018 at 19:50

Wat staat dat haarbandje je leuk zeg! Ook heerlijk voor de zomer.
priscilla onlangs geplaatst…Marc Jacobs Daisy Love Eau de ToiletteMy Profile

Reageren
Karlien 12 mei 2018 at 09:30

Leuke items! Die haardband is echt leuk enveelzijdig
Karlien onlangs geplaatst…Wish list – Spring accessoriesMy Profile

Reageren
Mieke | mieksmind 12 mei 2018 at 17:15

staat je allemaal leuk, het zijn geen items die ik zou aanschaffen maar vind het jou tof staan!
Mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Dr. Organic Virgin Coconut Oil ReviewMy Profile

Reageren
Liset - Beautydagboek 13 mei 2018 at 21:06

Het zijn beide items die heel goed bij je passen. De rode kleur van de haarband is echt prachtig!
Liset – Beautydagboek onlangs geplaatst…Een magische wereld met de Treacle Moon Wild Cherry MagicMy Profile

Reageren
tamara 14 mei 2018 at 19:21

Hele leuke haarband ik heb er ook een aantal van de kruidvat je kan er zoveel verschillende stijlen mee maken staat je super leuk
tamara onlangs geplaatst…Fotoshoot in de tulpen met mijn insta husbandMy Profile

Reageren
Alex 22 mei 2018 at 09:55

You are so beautiful and cute! Your style is amazing, I like these kinds of texts, you can get some idea from it and use it. I’m a great fashion fan and I think that your style is very attractive and cute.You can add something new to your wardrobe and fit it with everything.
how you maintain your training form?

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge