Shoplog #1 | Kruidvat drogisterij

29 oktober 2014

Vandaag heb ik een kleine shoplog voor jullie! Ik was even met mijn dochtertje bij mijn schoonmoeder op bezoek en we wilden even het (kleine) winkelcentrum leeg kopen. Het weer liet wat te wensen over vandaag en waar word je dan blijer van, dan shoppen en kopen. Sommige mensen gooien hun schoonmoeder liever uit het raam, zoals het liedje luidt, maar daarentegen heb ik een ontzettend lieve schoonmoeder die niets liever doet dan ons verwennen. En zo ook vandaag weer. Daarom ben ik extra blij met mijn nieuwe spulletjes.

Catrice | Ultimate Colour Maroon Lippenstift (020) en Vintage Rose Longlasting Lip Pencil (150)

Catrice Ultimate Colour 020 Maroon

Ik heb gekozen voor een zachte kleur, die mooi bij mijn huid past (review hiervan volgt nog). Eigenlijk was en ben ik nog steeds op zoek naar de ‘voor mij’ perfecte nude achtige lippenstift zonder glans. Maar mijn oog viel op dit kleurtje en ik wilde hem dus graag uitproberen. De lippenstiften van Catrice hebben een krachtige, rijke kleur met een perfecte dekking en glans, plus een zachte, crèmige en langhoudende textuur. De kleuren blijven urenlang op hun mooist. Dat is wat er gezegd wordt, na mijn review kom ik hier op terug met mijn eigen mening over deze lippenstift.

Daarbij heb ik een lipliner gekocht om de rand iets te versterken en de perfecte vorm te geven. Corrigeer kleine onregelmatigheden in je lipvorm en voorkom dat je lippenstift uitloopt met het Catrice 100 Upper Brown Side Longlasting Lippotlood.Catrice Ultimate Colour 020 Maroon

De lippenstift koop je o.a. bij Kruidvat voor € 3,99Catrice Ultimate Colour 020 Maroon

De lipliner koop je o.a. bij de Kruidvat  voor € 1,99Catrice Ultimate Colour 020 Maroon

Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo, Conditioner en haarolieKruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo en ConditionerIk ben erg benieuwd naar de shampoo, crèmespoeling en haarolie met Argan Oil. Ik gebruik eigenlijk nooit een vaste shampoo en wissel daarom heel gemakkelijk van soort of merk. Ik kijk wel vaak of het geschikt is voor lang en onstuimig haar. Want dat is precies het kenmerk van mijn haar. Mijn haar heeft echt wel enige verzorging nodig. Ik heb lang, behoorlijk lang haar (tot op mijn billen) en ik moet zeggen dat het niet altijd even makkelijk is. Maar ik kan er eigenlijk ook geen afstand van doen. De laatste jaren gaat er alleen een schaar in om de puntjes te knippen om mijn haar er weer gezond uit te laten zien. Wie mooi wil zijn moetpijn lijden, dus ik moet er wel wat voor over hebben.

Ik heb al vaker gelezen over haarproducten met Argan Oil, maar mijn shampoo voorraad thuis liet het nog niet toe om hier producten van de kopen, tot vandaag. Nu heb ik het eindelijk in huis en wil ik maar wat graag mijn haar wassen met deze producten.

Over de shampoo zeggen ze dit:afterfocus_1414598298551

Verzorg je droge, pluizige haar intensief met Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo. De shampoo met Marokkaanse arganolie wordt snel door je haar opgenomen en laat je haar heerlijk luchtig, zacht en soepel aanvoelen. De Kruidvat Moroccan Argan Oil Shampoo is verrijkt met Marokkaanse arganolie. Deze olie staat bekend om de voedende en verzachtende eigenschappen. Doordat je haar de olie snel opneemt, voelt je haar niet zwaar of vettig aan, maar juist heerlijk luchtig, zacht en soepel. Masseer de shampoo in op je vochtige haar en spoel daarna goed uit.

De shampoo koop je bij Kruidvat voor € 1,39 (inhoud 500 ml)

Als ik mijn haar was, dan moet ik wel een crèmespoeling gebruiken, anders kom ik met borstel noch kam door mijn haar. Doordat ik lang en dik haar heb is het ook niet zo 1 2 3 droog, wat het wel lastig maakt. Daarom zet ik de crèmespoeling in mijn haar en kam ik het daarna gelijk door onder de douche. Dat werkt voor mij het makkelijkste en is ook het beste voor mijn haar.

Over de Crèmespoeling zeggen ze dit:afterfocus_1414598256914

Maak je droge, pluizige weer handelbaar en heerlijk zacht met Kruidvat Moroccan Argan Oil Crèmespoeling. De crèmespoeling met Marokkaanse arganolie wordt snel door je haar opgenomen en laat je haar heerlijk soepel aanvoelen. De Kruidvat Moroccan Argan Oil Crèmespoeling is verrijkt met Marokkaanse arganolie. Deze olie staat bekend om de voedende en verzachtende eigenschappen. Doordat je haar de olie snel opneemt, voelt je haar niet zwaar of vettig aan, maar juist heerlijk luchtig, zacht en soepel.

De Crèmespoeling koop je bij de Kruidvat voor € 1,59 (inhoud 500 ml)

Ik gebruik naast shampoo en crèmespoeling altijd nog wel een product voor mijn haar om het glans en volume te geven. Daarom heb ik ook de haarolie met Argan Oil meegenomen.

Over de Haarolie zeggen ze dit:afterfocus_1414598205511

Verwen je droge haar met Kruidvat Moroccan Argan Haarolie. Je haar wordt weer soepel, zacht en pluisvrij. Ook geeft de haarolie je lokken een mooie glans. De Marokkanse arganolie in dit haarproduct voedt en verzacht je haar intensief. Kruidvat Moroccan Argan Haarolie kan op droog en vochtig haar gebruikt worden. Gebruik je de haarolie voor het stylen, dan heeft het vooral een verzorgende werking. Gebruik je de haarolie na het stylen, dan maakt het je pluizige haar weer soepel en glanzend. Pomp één keer (of meerdere keren indien nodig), verdeel de olie met de handen over de lengte en de punten van je haar, uitspoelen hoeft niet.

De haarolie koop je bij de Kruidvat voor € 2,49 (inhoud 150 ml)

Kruidvat Professional Heat Protection Hairspray

afterfocus_1414598462741

Dit product beschermd je haar tegen de hitte van een föhn, stijl- of krultang met Kruidvat Professional Heat Protection Hairspray. De toegevoegde pro-vitamine B5 verzorgt en beschermt je haar.Kruidvat Professional Heat Protection Hairspray beschermt je haar niet alleen, de hairspray maakt je haar ook glanzend en heeft een verstevigende werking. De hairspray bevat geen parfum en beschermt tot 220°C. Kruidvat Professional Heat Protection Hairspray zorgt ervoor dat je je haar gemakkelijk net zo kunt stylen als een professional dat doet. De hairspray is een kwalitatief hoogwaardig product dat in samenwerking met kappers is ontwikkeld, maar ook door kappers is getest. De hairspray houdt je haar net zo gezond en glanzend als op de dag dat je naar de kapper bent geweest.

Ook naar dit product ben ik erg benieuwd. De laatste tijd heb ik mijn stijltang een beetje met rust gelaten omdat ik mijn haar ook de enige rust gunde en het liefst de stijltang zo min mogelijk gebruik. Toch vind ik een beetje slag (krul) in mijn haar wel mooi staan, omdat het daar net iets wilder van wordt en ik anders een beetje het Kelly Family gevoel krijg. En dat gevoel krijg ik persoonlijk liever niet. Waarschijnlijk is dit zwaar overdreven en lijk ik daar in de verste verte niet op, maar ja breng mij dat maar aan mijn verstand.

De hairspray koop je bij de Kruidvat voor € 2,39 (inhoud 250 ml)afterfocus_1414598513512

Ik zal ook nog even een foto plaatsen waarop de lengte en dikte van mijn haar te zien is.

Mijn haar

Kruidvat Toilettas

Ik vind het altijd handig om de make-up die ik dagelijks gebruik in een tasje te doen, alleen het tasje die ik daarvoor had was een beetje aan de kleine kant. Nu ik wat meer beauty producten in huis heb, mocht het tasje ook wel groter, dus ook dat wilde ik graag aanschaffen. Bij de Kruidvat hadden ze een aantal van deze toilettassen in verschillende motieven om je poederkwasten, je make-up en beautyaccessoires in op te bergen. De tas is gemaakt van canvas en bevat een groot vak en 2 kleine zijvakjes. 5,99

De toilettas koop je bij de Kruidvat voor € 5,99

20141029_132332

Afsluiting BLOG

Zitten er producten bij mijn shoplog die je zelf ook zou uitzoeken of al gebruikt? Zo ja, wat is jouw mening over dit product?
Welke andere producten gebruik jij voor je haar?

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Esther 29 oktober 2014 at 19:41

Wat een mooie aankoopjes heb je gescoord! En wat is je haar prachtig! Daar ben ik echt jaloers op

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 29 oktober 2014 at 20:40

Ik ben ook blij met mijn aankoopjes en wil ze gauw uitproberen.

Niet jaloers zijn hoor. Veel werk als ik wat moois wil maken van mijn haar. En er gaat veel tijd in zitten, wat vaak eindigt in een staart of vlecht.

Ik denk dat niemand echt tevreden is, ik zou graag krul willen hebben. Maar ik ben mijn haar wel meer gaan waarderen.

xoxo

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge