Shout out aan Blog en Beauty

4 september 2015

Ik kreeg de vraag van mijn gastblogger of zij vandaag een artikel mocht plaatsen, vroeg ik haar waar het artikel over zou gaan. Dit wilde ze me niet vertellen. Bij het goedkeuren en plaatsen van het artikel snapte ik waarom. Het was een verrassing. Lezen jullie mee met haar verhaal!

Lieve Blog en Beauty,

Als gastblogger, zus en vriendin heb ik de groei van je blog mee gemaakt. Eerst heb je je ingezet voor je webshop en al gauw kwam je er achter dat je het bloggen toch wel erg leuk vind. En heb je je focus daar op gelegd en hierdoor toch wat moeilijke beslissingen moeten nemen.

In Maart 2014 kwam je eerste artikel online. En ik kan duidelijk de groei zien, qua schrijven maar vooral in je foto’s. Ik weet (omdat ik je prive ken natuurlijk) dat hoe graag je ook iets wil doen, schrijven of fotograferen je dit niet altijd kan combineren met je “andere verplichtingen”. Elke blogger zal zo wel zijn ups en downs kennen en toch zorgen jullie bloggers er (“elke dag”) voor dat wij jonge meiden, maar ook de (wat) oudere vrouwen op de hoogte worden gehouden van de nieuwste trends in make up en nog veel meer topics.

Jullie bloggers zijn de trend van nu en dat verdiend een SHOUT OUT! Jullie allemaal verdienen het. En mijn shout out gaat natuurlijk uit naar Blog en Beauty! Geen shout out zonder een verrassing, dus lieve Blog en Beauty er ligt iets voor je klaar…………………………………

gift

gastblogger 2

Hebben jullie wel eens een shout out gekregen of gegeven? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Nienke 4 september 2015 at 07:08

Wat lief!

Reageren
Sara 4 september 2015 at 09:51

Ahhh dat is echt ontzettend lief! <3

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge