Spa Indulgence Sweet Lavender Bodyscrub

13 augustus 2015

Vandaag heb ik voor jullie een review van de Spa Indulgence Sweet Lavender Bodyscrub van de Action.

afterfocus_1439278415640

Vooral nu we lekker zonnig weer hebben en de bikini aan kan, vind ik het heerlijk om het lichaam een lekkere scrub behandeling te geven. Zo verwijder je de dode huidcellen en word je mooier egaal bruin. En ik hou wel erg van een mooie zomer kleur hoor. Vermijd natuurlijk wel de felle middag zon en smeer je goed in met een goede factor zonnecrème.

Ik liep door de Action en zag daar deze grote pot staan. Ik kon hem gewoon niet laten staan, helemaal niet toen ik hem opendraaide en de lekker subtiele lavendel geur rook. Het is echt een lekkere geur, geen overdaad zoals je bij sommige producten ook wel kan hebben. En het is een lekkere grove korrel, dit vind ik heerlijk om mee te scrubben, persoonlijk vind ik dit fijner dan een hele fijne scrub.

afterfocus_1439278547734

Ik heb hem natuurlijk al uitgetest en zoals onder aan het etiket vermeld staat bevat de Scrub “Etherische oliën”, dit klopt en dit voel je. Het voelt aan als een echte Spa behandeling. Zodra je na het scrubben de restjes afspoelt voelt je huid heerlijk zacht aan als of je hem inderdaad met olie hebt ingesmeerd zo zacht. Hierdoor zou je haast elke dag de scrub willen gebruiken, maar dit is natuurlijk weer niet goed voor de huid.

afterfocus_1439278604705

Ook heb ik de ingrediëntenlijst bekeken en dit ziet er ook goed uit, geen rare dingen toegevoegd: Sodium Chloride, Aqua (water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lactate, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, CI 17200, CI 42090, Linalool.

afterfocus_1439278661755

Spa Indulgence Sweet Lavender bodyscrub is voor €2,69 (1 kilo!!) te koop bij Action.

Afsluiting BLOG

Wat vinden jullie van deze scrub, houden jullie meer van een fijne scrub?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge