Spam je blog

22 mei 2017

Het is al weer een tijd geleden dat ik een “Spam je blog” artikel plaatste. Ik ontdek nog elke dag nieuwe blogs, maar ik ken ze nog lang niet allemaal! Daar mogen jullie mij vandaag mee helpen.  Want vandaag mogen jullie schaamteloos reclame maken voor je eigen blog. Het is dé kans voor jou en mij om andere blogs te leren kennen.

Vertel mij en de lezers hieronder in een comment, wie je bent, waar je over blogt en waarom wij jouw blog moeten volgen.

Voor de aardigheid zou ik het ook leuk vinden als je in je reactie kort omschrijft waarom je mijn blog bezoekt.

Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink en social media kanalen te noemen, ik kom zeker een bezoekje brengen. 

afsluiting-tatiana

Spam jij graag?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

Frank 22 mei 2017 at 11:46

Wat gaaf dat we mogen spammen op je blog ??. http://www.papa-zijn.nl is een blog waarop ik mijn verhalen deel over het ouderschap door de ogen van een papa. Op instagram kun je me vinden onder de naam papa.zijn wie weet tot ziens op mijn blog!! ?
Frank onlangs geplaatst…Het bevallingsverhaal geschreven door een papaMy Profile

Reageren
Claudia 22 mei 2017 at 12:43

Wat lief van jou dat we mogen spammen! Thankx! Mijn beauty blog heet http://www.beautytag.nl. ik zou het leuk vinden als je/jullie een x gezellig langs komt!???

Reageren
Bregtje 22 mei 2017 at 13:58

Wat een leuk idee zeg! Ik doe zeker mee 🙂 Mijn blog is een mindstyle blog en heet Change of Heart. Als je geïnteresseerd bent in jezelf en je eigen ontwikkeling moet je zeker even een kijkje komen nemen. Je kunt me ook volgen op Facebook.

Reageren
Thomas Culinair 22 mei 2017 at 14:25

Yeah, spammen met die hap 🙂 Ik heb een foodblog en blog dus over eten (je verwacht het niet!) door lekkere recepten te delen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen en je (hopelijk) te laten inspireren tot het maken van lekkere gerechten.
Thomas Culinair onlangs geplaatst…Culinaire kijktip: De Nieuwe Garde op NPO 3My Profile

Reageren
Johanne 22 mei 2017 at 20:23

Haaai, hier was ik ook om te spammen ;-).mijn blog-url is http://www.pinchofjo.com. Ik blog daar over alle struggles waar twintigers en dertigers mee te maken hebben, maar ook over het vinden van geluk, carriere en andere gerelateerde dingen.
Johanne onlangs geplaatst…Quarter life: 3 dingen waar twintigers en dertigers mee te maken krijgenMy Profile

Reageren
Leonie Benneker 22 mei 2017 at 20:47

Wat ontzettend leuk! Ik blog op http://www.stijlgevoel.nl over fashion en beauty.. Als styling coach en visagiste geef tips en meer op mijn site.. Mijn laatste blog gaat over wat je beste kunt dragen tijdens een bruiloft. Binnenkort meer over de laatste bikini trends! Neem een kijkje! ?? insta: leonie_benneker_stijlgevoel en fb:stijlgevoel

Reageren
Chantal Janssen 22 mei 2017 at 21:17

Lekker spammen dus!! Mijn blog is http://www.yourfashionavenue.nl waar ik je vanalles vertel over fashion, beauty en lifestyle. De total look of life. Ik kom zelf uit de fashionbranche en vind het heerlijk om andere te inspireren! Van outfitpost om inspiratie op te doen,van beauty hacks tot woontrends en veel meer! Natuurlijk bezoek ik ook graag jouw blog voor leuke topics omtrent beauty!

Reageren
Veerle 22 mei 2017 at 22:58

Hey, leuk initiatief van je , mijn naam is Veerle en heb je leren kennen via Instagram.
Mijn stukje in de blogwereld heet http://www.lifetrigger.be . Alles wat me triggert in het leven kan je lezen op mijn blog. Moet nog veel leren over sociale media en computers, maar dat houdt me niet tegen ?
Thanks en groetjes

Reageren
Danella 23 mei 2017 at 11:16

Leuk! Ik heb een foodblog, genaamd Volg de kruimels (www.volgdekruimels.nl). Hier plaats ik vier keer per week een artikel, soms eentje extra. Meestal zijn dit recepten, maar ook reviews, kookboeken, tips en how to’s, nieuwe producten die ik heb getest en ga zo maar door.

Lijkt me leuk als je een kijkje neemt!
Danella onlangs geplaatst…Yoghurtcake met citroenMy Profile

Reageren
Tiffany 24 mei 2017 at 11:34

Leuk. Ik heb een mode en lifestyle blog “Closet Full of Dreams”: http://www.closetfullofdreams.com.
Van fashion trends tot travel reports, kun je allemaal vinden op de site. Leuk als je een kijkje komt nemen.
Tiffany onlangs geplaatst…The Ultimate Girly Home Decor WishlistMy Profile

Reageren
Xenia 24 mei 2017 at 12:23

Wat leuk! Door te spammen kom je op blogs terecht waar je normaal niet zo snel zou kijken. Zo ben ik ook hier terecht gekomen leuk!
Ik blog op http://www.lifebyxenia.nl Het liefst schrijf ik over hotspots, uitstapjes, steden , vakanties. Ben mijn blog nog aan het opbouwen.
Dus lees je dit en heb je leuke tips voor een leuk uitstapjes( met/zonder kinderen) hotspots die ik moet bezoeken dan hoor ik het graag:) of wil je zelf een stukje inbrengen ben je natuurlijk ook van harte welkom!

Reageren
Sofie | Soofblogt.nl 25 mei 2017 at 12:22

Wat leuk dat we onze blogs mogen delen! Ik ga zeker alle blogs bezoeken!
Ik zelf heb ook een blog; https://soofblogt.nl/
Ik schrijf over heel veel beauty en lifestyle producten en ik hou vaak winacties waar mensen de producten kunnen winnen die ik erg fijn vind. Ik test interessante of bijzondere producten zoals haarverf of wimperverf zodat mensen het eerst bij mij zien voordat ze het zelf kopen of gebruiken. Ik denk dat mijn blog net iets anders is dan de andere omdat ik zelf nog erg jong ben en ik op mijn manier schrijf. Neem zeker eens een kijkje! 🙂
Sofie | Soofblogt.nl onlangs geplaatst…TAG: Would you rather ‘beauty’My Profile

Reageren
Lotte 26 mei 2017 at 12:27

Ik ben Lotte en ik voel me regelmatig een prachtige ramp, jij ook? Dan zit je bij mij helemaal goed! Op Beautiful Disaster kan je van alles vinden. Van beauty tot aan food. Of misschien lees je liever een persoonlijk artikel? Je vindt het er allemaal dus pak iets te drinken en veel plezier! ♥

http://beautifulisaster.nl
Lotte onlangs geplaatst…Just a little sunshine | The Body ShopMy Profile

Reageren
alice 11 september 2017 at 22:32

hallo,

bij deze dan wat weetjes en fun top 10 lijstjes van mijn blog

http://www.top10share.com/category/top-10-fashion/

dank je..

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge