Spam je blog

17 augustus 2020

Ik kwam er net per toeval achter dat ik al heel lang geen ‘spam je blog’ artikel heb geplaatst. Het is voor ons allemaal een heel apart jaar geworden met ups en downs, pieken en dalen. En dan bedoel ik alles rondom Covid-19. Ik kan mij voorstellen dat er in deze periode nieuwe blogs zijn ontstaan, en ik ben er wel nieuwsgierig naar. Zelf kom ik ook nog regelmatig blogs tegen dat ik denk, waarom heb ik die nooit eerder ontdekt. Ben jij een nieuwe blogger, of heb jij gewoon een leuke blog of webshop? Pak je kans om te spammen!

SASS

Spam

 

Vertel ons meer over wie jij bent en wat je doet. Soms heeft je blog, webshop, of social media kanaal net even dat duwtje nodig om ontdekt te worden. En dat kan op een hele leuke manier door bij iemand te spammen. En vandaag mag dat op Blog & Beauty. Door te spammen helpen we elkaar een beetje. Ik zou het daarom wel leuk vinden als je ook even de tijd neemt om bij een ander te kijken, die net als jij een kans wil.

Zet jezelf in de schijnwerpers op mijn platform.Zelf vind ik het erg leuk om nieuwe, inspirerende Instagram accounts te ontdekken. Mijn eigen fashion account zet ik hierbij ook even in de schijnwerpers. Op dit account, dat nog niet zo heel lang bestaat, plaats ik fashion outfits: Tats_Fashion_Corner.  Neem gerust een kijkje als je dit account nog niet kent, en laat me weten wat je er van vind. Ik zou het leuk vinden als je wat over jezelf verteld, waar je over blogt en waarom wij jouw blog moeten volgen. En wat was de reden dat jij een bezoekje bracht aan mijn blog?


Vergeet vooral niet in de reactie jouw bloglink en social media kanalen te noemen, ik kom zeker een bezoekje brengen.  Ik pak er een lekker kopje koffie bij en neem rustig de tijd om al jullie blogs te bezoeken. SPAMMEN MAAR!

Ken jij nog een mooie blog die iedereen zou moeten kennen?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Skylar 19 augustus 2020 at 22:41

Leuk dit! De laatste keer dat ik een blogger dit heb zien doen is alweer een aantal jaar geleden…

Reageren
Miranda van Prooijen 19 augustus 2020 at 23:53

Hoi de reden dat ik jouw site bezocht was dat je mij nieuwsgierig had gemaakt met het woordje spammen maar!
Zelf schrijf en blog op mijn website als ik iets te vertellen heb zonder direct daar een verkoop aan te linken. Het zijn vooral stuljes wat ik zoal meemaak als mens en ondernemer.

Groetjes Miranda.

Instagram en facebook: salon_miranda_spijkenisse
Miranda van Prooijen onlangs geplaatst…Het nieuwe werken….My Profile

Reageren
Beautyfavorieten 26 mei 2021 at 17:26

Leuk! Ik schrijf alleen over beauty producten, zoals haar-, lichaam- en gezichtsverzorging, maar ook over make-up de leukste beauty cadeaus om te geven!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge