Staying a fitgirl

9 augustus 2017

Hey lieverds,

Aangezien we midden in de zomervakantie zitten betekend dit natuurlijk ook dat we onze ‘summerbody’ moeten behouden.
Benieuwd wat ik doe om fit te blijven?

Ik ben al een paar maanden aangemeld bij een fitness school. Hier ga ik 1 keer in de week naartoe. Mijn abonnement is ook zo ingesteld dat ik 1 keer per weer mag komen en dan wel onbeperkt. Dus zo lang als ik wil en ik mag met alles mee doen. Groepslessen, fitness of zwemmen bijvoorbeeld.

[easy-image-collage id=17866]

Zelf loop ik ook regelmatig hard. Dit alleen of samen met vrienden. Vaak loop ik 3-5 kilometer. Dit is makkelijk te plannen met de zaak want dan ben je meestal maar een half uurtje weg en ga ik daarna weer terug aan het werk.

[easy-image-collage id=17862]

Ook let ik goed op wat ik eet. Natuurlijk eet ik wel eens een pizza of frietjes maar ik probeer dit alleen in het weekend te doen. Als ik straks zelf ook vakantie heb zal dit misschien wel wat anders zijn. Al hoewel ik toch altijd gezond probeer te eten. Veel fruit en salades zijn sowieso lekker met warm weer vind ik zelf.

[easy-image-collage id=17864]

Be the giro who decided to go for it !

Liefs xo Yentl
www.byyentl.com
Social media: byyentl

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

Nicole Orriëns 10 augustus 2017 at 13:51

Ik ga dagelijks hardlopen om gezond te blijven. Net wat je zegt, het kost niet zoveel tijd. Met een half uurtje ben je klaar.
Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Industriële look: 8 manieren om hem in jouw huis te brengen!My Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge