Swatches | Karaja Rouge Cream Comfort voor de lippen

13 oktober 2014
Karaja Rouge Cream Comfort Lippenstift

Karaja Rouge Cream Comfort Lippenstift

Kleuren Karaja Rouge Comfort Lippenstift

Vandaag laat ik jullie de swatches zien van een lippenstift van het Italiaanse merk Karaja, waar ik depositair van ben. KARAJA is een prachtig make-up merk dat wordt geproduceerd en ontwikkeld in Bergamo, Italië. Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamspaints. De collectie van KARAJA wordt twee keer per jaar uitgebreid met nieuwe seizoensproducten.
Swatches Karaja Lippenstift

Rouge Cream Comfort van Karaja is een buitengewone lippenstift die een romige, rijke kleur met de voedende eigenschappen van een lippenbalsem combineert. Bevat zon filters met UVB-bescherming, vitamine A+C+E, olijfolie, een anti-age werkzame stof gewonnen uit Jojoba olie, shea butter en arganolie met verzachtende en hydraterende eigenschappen om zachte, volle lippen te garanderen. Daarnaast bevat de Lip Repair (witte variant) arganolie. De prijzen liggen wel wat aan de hoge kant, maar dan heb je ook kwaliteit, de prijs voor de lippenstift is € 16,10 en de prijs voor de lip repair is € 14,00.

De lippenstift is verkrijgbaar in 3 kleuren, bruin, oranje en roze die genummerd zijn met 1,2 en 3 en geen namen hebben gekregen. De lippenstiften zien er mooi uit en geven je het gevoel dat ze wat toevoegen aan je lippen. De kleuren smeren lekker doordat ze vrij romig/vettig en intens van kleur zijn. De pigmentatie van deze lippenstift is ook uitstekend.

De verpakking ziet er ook mooi uit en oogt alles behalve goedkoop. De lippenstift wordt geleverd in een doosje. De lippenstift zelf zit in een mooi omhulsel van stevige kwaliteit.

Karaja Lip Repair Karaja Rouge Comfort

Mijn lippen zijn vrij droog en hier en daar vertonen zich wat velletjes, dus het zal mij benieuwen hoe dit uitpakt. De lip repair (geen foto van mijn lippen waarop ik dit draag) brengt lekker aan. Ik begin mijn review met de bruine kleur.

1: Brown

Karaja Rouge Cream Comfort Brown 1

 

De finish van deze lippenstift vind ik mooi en geeft een lichte glans door de wat vettige substantie. Mijn lippen krijgen gelijk een boost waardoor ze er gehydrateerd uitzien en van de velletjes niets meer te zien is. De kleur is bruin, maar zachter dan tijdens de aanbreng op de huid. ik vind de kleur erg mooi.

2: Orange

Karaja Rouge Cream Comfort Orange 2

 

Ook de oranje kleur is minder heftig als op de huid, maar wel ontzettend mooi. De kleur neigt wat meer naar roze/rood, maar in vergelijking met de roze zie wel duidelijk het verschil. Dit is mijn favoriet van de 3 kleuren.

3: Pink

Karaja Rouge Cream Comfort Pink 3

 

De roze kleur is ook super mooi en echt diep van kleur. Roze draag ik niet zo gauw op mijn lippen omdat het erg aanwezig is en ik mijn lippen niet te veel wil accentueren, maar met deze kleur ben ik erg blij. Ik ben zeer tevreden over alle 3 de kleuren.

Afsluiting BLOG

Karaja Rouge Creme Comfort Lippenstift is o.a. te koop in de 
webwinkel van Musthave Make-up.

De lippenstift is te koop voor € 16,10.

De lip repair is te koop voor € 14,00.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Tiny 13 oktober 2014 at 13:23

Ik gebruik de roze lippenstift al de hele zomer
en ben er heel blij mee ,ze zijn niet alleen goed voor je lippen ,maar blijft ook de gehele dag op je lippen zitten ,dat kan ik niet van mijn andere lippenstiften zeggen en heb ze ook gelijk maar weg gegooid ,en nu wil ik voor de bruine kleur gaan ,ik wil niet anders ,het bevalt mij heel goed groetjes Tiny

Reageren
Esther 13 oktober 2014 at 14:37

Ze lijken me heel erg fijn! Vind vooral de onderste erg mooi

Reageren
Lavinia 13 oktober 2014 at 16:04

Ik ben ook in het bezit van deze mooie lippenstift en ben der ook heel blij mee. Voor al omdat ze niet droog zijn bij het aanbrengen of na een tijdje dragen. De kleur is super mooi gepigmenteerd en blijft lekker lange zitten.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge