Swatches | Karaja Touché oogschaduw en Kleancolor eyeliner precision

17 oktober 2014

Oogschaduw en eyeliner

Vandaag laat ik jullie swatches zien van 2 producten. Namelijk de Karaja Touché oogschaduw in de kleur blauw en de Kleancolor eyeliner precision waterproof.

De Karaja Touché oogschaduw zit in een mooi klein potje met zilverkleurige draaidop. Het is een losse poeder oogschaduw met een lichte en zijdeachtige textuur. Uitstekende hechting op de huid voor een langdurig resultaat. De zachte, romige formule is bijzonder zacht voor de huid en garandeert een uitstekende hechting van de kleur op de oogleden. Voor een extra intense look kun je de oogschaduw nat aanbrengen, maar op de swatch foto is te zien dat ook gewoon zo uit het potje de oogschaduw prachtig van kleur en erg gepigmenteerd is.

Producten 5

De Kleancolor eyeliner precision waterproof is een vloeibare eyeliner die voor een precieze en professionele applicatie. De waterproof formule zorgt voor een long-wearing-smudge-proof look. De flexibele punt zorgt voor een gladde lijn en ultieme controle. Je kunt de lijn erg fijn en dun aanbrengen of je kunt kiezen voor een dramatische dikke lijn om zo een mooie cat eye look te creëren.

Producten 4

Voor deze producten kun je binnenkort ook kijken bij “Producten kopen” op deze blog, voor deze producten en meer zie de website: www.musthavemakeup.nl

Swatch 1 Swatch 2

Zijn jullie na het zien van dit artikel ook in de smaak voor blauw, of was blauw al jouw kleur? 

Wat is jullie favoriete Karaja make-up artikel? 
 

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge