Tag #4 | Vakantie Tag

15 januari 2015

Vakantie 2010 (207)

Vandaag hoop ik als gastblogger van Blog & Beauty jullie blij te maken met deze tag. Ik zag hem staan bij Teskuh. Vinden jullie het buiten ook zo’n vies weer. Ik kan er best somber van worden. En dan kruip ik het liefst op de bank lekker onder een dekentje met een goede film. Als het dan buiten zo somber en grauw is krijg ik helemaal zin in vakantie. En daarom heb ik vandaag voor jullie de “vakantie tag”.

Welke landen van de wereld heb je al bezocht?

Griekenland (Kreta en Corfu), Portugal, Egypte, Italië, Oostenrijk, Tsjechië, Duitsland en Luxemburg.

Welke bestemming staat bovenaan jouw verlanglijstje? Met andere woorden: waar wil je ECHT nog een keertje heen?

Ik heb nog best veel bestemming op mijn wish list staan, o.a.: New York, Grand Canyon lijkt me geweldig, Indonesië (geboorteland van onze vader) wil ik heel graag nog zien, weekje Malediven lijkt mee ook heerlijk hoor. Nou ik heb er vast nog veel meer, waar ik nu zo niet op kan komen.

Wat is jouw meest ideale vakantie? (strandvakantie, shopping trip, culturele vakantie, etc.)

Hmmmmmmm eigenlijk alles wat hier tussen haakjes staat. Ik ga graag een dag lekker genieten van de zon en de zee en zo lekker een bruin tintje mee naar huis nemen. Verder wil ik op vakantie graag dingen zien en proeven van de cultuur. Zo dus ook shoppen, zien hoe de stadjes er uit zien, de mooie huisjes en kerken en uiteraard dan genieten van een lekker terrasje.

(3425)

Welke plek vond je zo bijzonder dat je er nog wel eens heen zou willen?

Ik geniet zo van elke vakantie, ben op deze plek al een aantal keren geweest, maar ik zou nog een keer de Großglockner willen zien. En dan weer helemaal naar boven, tot de watervallen. Maar ik wil ook graag een nieuwe bijzondere plek ontdekken, want daar ben ik wel zeker van ….. dat ik die héél bijzondere plek misschien nog niet heb gezien….

(1832)

Laat je allerleukste vakantiefoto zien.

(2210)

Ben je al eens voor werk naar een leuke bestemming gestuurd? Zo ja, waar?

Nee ik ben voor mijn werk nog nooit op reis geweest. Maar ik denk niet dat dat heel snel gebeurd met een kantoorbaan in de administratieve branche….

Met wie ga je meestal op reis?

Dan kan ik toch wel met zekerheid zeggen dat dat mijn tweelingzus Tatiana (Blog en Beauty eigenaar) en haar man en dochtertje zijn.

Met wie zou je nog wel eens op vakantie willen gaan? (dit mag iedereen zijn: familielid, vriend(in) of beroemd persoon)

Nieuwe vakantie avonturen beleven met mijn (toekomstige) partner, ja dat wil ik wel.

Wie of wat zou je meenemen naar een onbewoond eiland?

Een onbewoond eiland, wie of wat neem ik mee…… Laptop of telefoon heeft weinig zin, of ik moet een zonnelader hebben natuurlijk hahahh. Ik ben net iemand aan het leren kennen, privé, dus dat is nog maar afwachten hoe dat allemaal klikt, dus om gelijk op een onbewoond eiland te gaan zitten.  Geen idee eigenlijk wie of wat ik mee zou nemen.

Ben je al eens in Nederland op vakantie geweest? Zo ja, waar?

Vroeger ( ja ja vroeger, we zijn inmiddels 35) gingen we heel vaak in Nederland op vakantie. Vaak gingen we met het gezin naar een Van der Valk hotel, en vaag herinner ik me nog dat we dan wel eens 1 kamer gingen boeken waar de dan met zijn 5-en verbleven en wij als kids dan stiekem op de grond gingen “kamperen”.  Ook gingen we kamperen en dat was dan in Gasselte bij het ‘t Nije Hemelriek.

Ga je liever naar een attractiepark of naar een dierentuin?

Ehm hoewel de dierentuin in Tsjechië toch echt wel heel leuk en mooi was kies ik dan toch voor een attractiepark. Zo heb ik hele leuke herinneringen aan Moviepark en Phantasialand in Duitsland.

IMG_7692

 Hahaha kijk dat haar toch eens……

Zou je liever een ski- of een zonvakantie willen hebben?

Een ski vakantie lijkt me geweldig mooi, als ik denk aan de besneeuwde bergen, geweldige natuur foto’s. Maar het skiën heb ik nog nooit gedaan, dus dat zou ik niet weten. En dan kies ik toch maar voor de zon, die ken ik al een beetje, al heb ik daar ook negatieve ervaringen mee, door mijn zonneallergie (niet altijd last van hoor).

Wat is jouw leukste vakantie-herinnering?

Iets wat ik niet snel zal vergeten, is die keer dat ik helemaal alleen met mijn quad in de woestijn achter bleef. We moest in een rij achter elkaar rijden en ik reed direct achter de gids. Als er iets was dan moest je je hand omhoog steken, zodat de gene achter je wist dat die moest stoppen. Maar ja als er met de gids niet aan de hand is, rij ik gewoon lekker door, maar bleek dat de rest dus problemen had en ergens was gestopt, voor ons al uit zicht. De gids moest hun ophalen en heeft mij toen alleen laten staan………….

Egypte 2008 (212)

Wat is jouw minst leuke vakantie-herinnering?

Eigenlijk is er nooit iets op vakantie gebeurd wat echt erg is geweest. Ja mijn zonneallergie heeft wel zo’n beetje de 1e helft van mijn vakantie in Portugal een beetje verpest.

Naar welk(e) land(en) ga je dit jaar op vakantie?

Dat is nog een hele grote verassing. Misschien blijf ik dit jaar ook wel thuis. Even zien hoe alles loopt.

Waar zou je nooit op vakantie gaan?

Nou ik heb niet veel dingen op mijn NOT to DO/GO list staan, maar ik zou niet snel iets boeken waar een reisbureau een negatief reisadvies voor geeft.

gastblogger

Krijgen jullie met dit weer ook zin in zon zee en 
strand?
Wat is jullie favoriete vakantieland, en waarom?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

manon 15 januari 2015 at 16:27

Leuke Tag om te lezen!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 15 januari 2015 at 18:52

Ik vond het ook een leuke tag om te lezen van mijn gastblogger (mijn zusje), iets minder leuk vond ik de foto in het attractiepark met mijn WILDE haren 😉

Reageren
Lavinia Heyden 15 januari 2015 at 19:23

Dat komt omdat we bijna gelanceerd worden. Maar we hebben een ontzettend leuke dag gehad en daar gaat het toch om 😉

Reageren
Mark 23 maart 2016 at 21:11

Gezellige tag om te lezen.

Reageren
Bas 15 juli 2016 at 00:37

Leuk om te lezen, bedankt.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge