Tag #5 | Blogger liefde tag

10 februari 2015
Blogger Liefde Tag

Blogger Liefde Tag

Vandaag heb ik weer een tag voor jullie, de Blogger-liefde-tag! Ik voel zeker wel een soort van liefde voor mijn collega-bloggers! Zeker voor het werk dat zij neerzetten. Als eerste vind ik het natuurlijk heerlijk om blogs van anderen te lezen. Naast dat het voor mij de druppel was om ook een blog te beginnen, vind ik gewoon een soort van rust in het lezen van blogs. Ik lees veel te weinig boeken, maar compenseer dit weer door het lezen van jullie blogs. En jullie houden mij natuurlijk ook op de hoogte van alles wat er in Blog-wereld gebeurd.

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?

Uhhhhm dat was Beautygloss! Voordat ik met het lezen van blogs begon, hield ik mijn dagelijkse dosis fashion, beauty en lifestyle van de stukjes geschreven op het Girlscene forum. Dit gaat denk ik al wel 5 of 6 jaar terug. Nu volg ik Mascha dagelijks op haar blog. Daarna volgden al snel meer bogs die ik nu dagelijks lees.

Favoriete blogs

Hoeveel mag ik er noemen? Ik zal het lijstje kort houden.

Best blogging friends

Ik blog nog niet zo heel lang, en op blogger-/persevents, waar ik andere bloggers kan ontmoeten ben ik nog niet geweest. Vorig jaar heb ik voor het eerst mijn bloggers-face laten zien op het I Love Beauty Event. Daar heb ik Cynthia ontmoet en wellicht andere bloggers tegen het lijf gelopen, maar voor de rest heb ik nog nooit bloggers ontmoet.

Toch heb ik wel goed contact met blogger Lonneke van haar blog Be Beautifully. We hebben elkaar nog nooit ontmoet, maar het klikt. Hopelijk gaan we elkaar nog eens privé danwel op een persevent ontmoeten. Dan zie ik Lonneke in blog-land als MBBF (My Best Blogging Friend).

Noem een blog die je dingen/producten laat kopen

Dat kan elke blog zijn. Of het nou een nagellakje, een lippenstift of een foundation is. Het ligt er net aan welke blog ik lees en wat ik op dat moment wil hebben. Maar ik denk dat het mijn eigen blog is die mij dingen laat kopen. Dat zijn dan items waar ik graag een artikel over wil schrijven, of waar ik super nieuwsgierig naar ben.

5 blogs die iedereen moet lezen

Moeten, moeten! Ik ga jullie niet dwingen om blogs te lezen die ik lees. Maar ik heb wel een lijstje met leuke blogs, die het zeker verdienen om gelezen te worden:

  1. The Beauty Magazine
  2. ByIsabeau
  3. Sheling Kamkes
  4. Lottelovesbeauty
  5. Teskuh.nl

Je favoriete manier om blogs te lezen

Na het eten, als mijn dochtertje op bed ligt. Dan pak ik een kopje thee en ga ik lekker blogs lezen op mijn telefoon. Tegelijkertijd check ik Instagram, ik vind het ook leuk om daar de foto’s te bekijken.

Bloggers die je inspireren

Er zijn wel meerdere bloggers die mij inspireren. De o zo bekende bloggers als Cynthia, Serena en Helen, maar ook juist de (voor mij) wat onbekendere bloggers. Marloes van Beautypolice geeft mij ook een bepaalde inspiratie.

Favoriete blog design

Ik ben zoooooo jaloers op het design van Jiami Jongejan met haar blog Lifesplash. Haar lay out ziet er super strak en uitnodigend uit. Als ik naar haar blog kijk, denk ik alleen: Ik wil, ik wil!

Je favoriete ding om over te bloggen

Personal! Ik kan in een blog zo lekker weg schrijven, en ga op die manier helemaal in op mijn verhaal. Het liefst zou ik de hele dagen over mijn dochtertje willen schrijven. Maar daarnaast vind ik het ook ontzettend leuk om over beauty te schrijven, maar ook om de foto’s te maken voor het artikel. Een mooi plaatje maken voor een artikel vind ik elke keer weer een uitdaging.

Afsluiting BLOG

 

 

Geeft een bepaalde blog jullie inspiratie?
Zijn er bepaalde blogs die echt jullie favoriet is?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

manon 10 februari 2015 at 08:42

Super leuk om te lezen, Iris van The Beauty Magazine is ook een van mijn favoriete !

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 at 10:12

Zij is leuk he!

Reageren
Lonneke 10 februari 2015 at 09:05

Leuk deze tag ik kende hem nog niet. Wij volgen eigenlijk dezelfde blogs :-D. Lief dat je mij benoemd en ja wij gaan elkaar zeker dit jaar ontmoeten lijkt me zo leuk! X

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 at 10:13

Lijkt me heel leuk! Dat wordt vast heel gezellig.

Reageren
Cindy H 10 februari 2015 at 15:03

Leuke tag. De niet massal grote blogs vind ik leuker. Met uitzondering van Serena, groot respect voor haar blog.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 at 10:13

Ik vind het ook leuker hoor!

Reageren
Sonja 10 februari 2015 at 20:55

Eigenlijk hou ik alleen van Serena en van Vera Camilla. De andere blogster M vind ik persoonlijk minder bij mij aansluiten. Heb met C niks, totaal niks.
Geef mij maar een blogster die nog vol passie over haar artikelen schrijft en niet denkt hoe haar kassalade gevuld gaat worden!
Ik vind Nailtalk.nl een mooi blog. Wat kan zij mooi lakken.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 11 februari 2015 at 10:17

Smaken verschillen, maar ik snap zeker wat je bedoelt. Zeker wat je schrijft over passie. En die kassalade, ik heb voor mijn webshop een keer geïnformeerd naar advertentie mogelijkheden … … ‘Ka-Ching’ (werd er misselijk van).

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge