Tatiana | Google je naam

12 november 2014

Hebben jullie wel eens je eigen naam ingetikt in Google? Dit wilde ik vandaag voor de gein eens gaan doen. Ik ben wel nieuwsgierig wat ik allemaal tegenkom als ik mijn naam intik.


Allereerst komen we iets tegen op Wikipedia:

Tatiana is a female name of Sabine and Latin origin, a femininediminutive of the Sabine-Latin name Tatius. Titus Tatius was the name of a king of the Sabines, an Italic tribe living near Rome, presumably from the 8th to the 1st century BC. Because the Romans met with the Sabines, the name Tatius remained in use in Ancient Rome and during the first centuries of Christianity, as well as its diminutive Tatianus and the feminine Tatiana.

The name then disappeared in Western Europe, but remained in the Hellenic world, and later in the Orthodox world, including Russia. It honors OrthodoxSaint Tatiana who was tortured and martyred in the persecutions of Emperor Alexander Severus c. 230 in Rome. Saint Tatiana is also considered a patron saint of Moscow State University in particular and all Russian students in general. Hence, Tatiana Day is celebrated as Students’ Day and is usually made the last day of an academic semester, beginning the winter holidays.

Tatiana kan verwijzen naar:

Tatiana (geslacht), een geslacht van vliesvleugeligen

Tatjana (voornaam), in het bijzonder

Tatjana Nikolajevna van Rusland


En als we verder kijken komen we nog veel meer tegen op het internet, zoals natuurlijk de bekende schrijfster Tatiana de Rosnay:

4ffd874961ff59.92304907

Tatiana de Rosnay (1961) is van Engelse, Franse en Russische afkomst en groeide op in Parijs en Boston. Zij schreef elf romans, waaronder de bestseller Haar naam was Sarah (2007), Die laatste zomer (2009) en Het appartement (2012). Tatiana de Rosnay is de meest gelezen Franse auteur in Europa.


En zo zijn er nog veel meer leuke dingen te vinden als je mijn naam intikt op internet. Zo is er nog een haarstudio in Garmerwolde, en als we verder kijken komen we aan bij Urban Dictionary:

Nu moet ik wel zeggen dat ik me bij het lezen van het volgende een beetje te opgehemeld voel. Het is wel grappig beschreven, maar of ik me aangesproken voel en of het voor alle Tatiana’s geldt, dat mag iemand anders beoordelen.

Tatiana 1

Tatiana 2


Daarna heb ik ook nog even op afbeeldingen gedrukt om te kijken wat er dan naar boven kwam. Ook dan zag je leuke dingen. Natuurlijk hebben we dan ook nog een zangeres met de naam Tatiana, al moet ik zeggen dat ik haar of haar liedjes niet ken. Deze wil ik nog wel even laten zien, want die vond ik wel heel erg mooi, een kunstwerk gemaakt door Tatiana Suarez:

Tatiana-Suarez-Happy-Happy-Joy-Joy-Print-1

Tatiana Suarez’s charming style is distinctive — the trademark eyes draw the viewer into a beautiful and surreal world. Rich with symbols that stem from her Brazilian and El Salvadorian heritage, subjects appear as if they are under water, frozen in lovely stillness. For her latest 1xRUN she has returned with Happy Happy, Joy Joy an homage to one of her favorite 90s cartoons.


Als laatste heb ik ook nog even gezocht op Tatiana logo en ook dan kwam ik nog weer meer leuke en verbazingwekkende dingen tegen.

Zo wist ik bijvoorbeeld nooit dat er een restaurant was met mijn naam. Het restaurant is in New York en Miami. Een heerlijk grill restaurant, dus het past wel bij mij qua smaak. En de tekst die ze op hun site vermelden vond ik wel heel erg leuk bedacht: Life is too short to eat anywhere else!

4657683163_152e34c406_z

Named after an Odessa beauty Tatiana, who is frequently seen making rounds in the exotic and grandiose restaurant. The Brighton Beach mystery of tradition unravels before your very eyes. I call it dinning with attitude. The scene that opens up is something out of a James Bond movie “From Russia with Love”. Its Sex in the City mixed in Sleepless on Brighton Beach. Vodka and Cognac pours like fountain Di Trevi in Rome.


Gelukkig rook ik niet, anders zou dit vast het merk zijn voor mij.

Tatiana Sigaar

Handgemaakte Dominicaanse sigaren in verschillende smaken, zoals Vanilla en Rum.


Je hebt ook een haarmerk Tatiana.B Hair Care.


En ik wil dit Google je naam ‘Tatiana’ graag afsluiten met wat lekkers:

148961

Vorig jaar ben ik op vakantie geweest naar Tsjechië en daar hadden ze het chocola met mijn naam ook in de winkels liggen. Natuurlijk was dit een heel leuk idee om als souvenir mee naar huis te nemen. En voor een aantal jaren terug had ik het ook al eens eerder gezien in Praag.


Afsluiting BLOG

 

 

Hebben jullie ook zoveel moois op jullie naam staan?
Wat vinden jullie op Google als je jouw naam intikt?

Dit vind je misschien ook leuk

25 reacties

4.Balou 13 november 2014 at 09:02

Haha, erg leuk idee! Ik ga het binnenkort ook eens doen 🙂

http://4balou.blogspot.nl/

Reageren
Lavinia Heyden 14 november 2014 at 09:29

Erg leuk, ik heb ook even gekeken. En natuurlijk is er de “bekende” harpiste Lavinia Meijer. Een leuke ijssalon in Vught. Lavinia Good Food catering en styling in Amsterdam. Wijnwinkels met de naam Lavinia, met een keten in Frankrijk, Spanje, Zwitserland en de Oekraïne. Een hotel genaamd Mount Lavinia Hotel: Met een geschiedenis van meer dan 200 jaar, Mount Lavinia Hotel is een van de oudste hotels in Sri Lanka. Het hotel beschikt over 226 kamers en suites, variërend van koloniale stijl ingerichte kamers met houten vloeren, antieke meubels en decor, met kamers met een modern, eigentijds interieur en decor. Alle kamers bieden uitzicht op het strand en de oceaan. O en om niet te vergeten natuurlijk, tijdens een vakantie in Italie zijn we bij Lush geweest en daar zag ik een product genaamd Lavinia. Erg leuk om te zien allemaal.

Reageren
discount uggs 19 januari 2015 at 18:27

ugg moccasins alena institut

Reageren
wow gold 20 januari 2015 at 12:52

I provide my wow gold http://www.wowruler.com when ever situation allows. I like them given that they are pleasant.

Reageren
celine replica bags 29 januari 2015 at 12:31

Perfect!!! Thank you so much! Wonderful seller!!!
celine replica bags http://www.cadburyfingers.co.uk/

Reageren
Cheap Louis Vuitton 30 januari 2015 at 06:43 Reageren
Louis Vuitton Cheap 30 januari 2015 at 06:47 Reageren
Louis Vuittons Bags 30 januari 2015 at 06:51 Reageren
air max 90 for cheap 31 januari 2015 at 21:41

Very good, i like you.And say and say ¡­¡­¡­. It’s greatttttttttttt¡­¡­..

Reageren
cheap ugg classic mini boots 2 februari 2015 at 00:08

fast shipping as described
cheap ugg classic mini boots http://www.imcotech.com/UGG-5854-Classic-Mini-Boots/

Reageren
Hermes Bags Replica Online 16 februari 2015 at 17:32

fake hermes golf bags on ebay

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge