Thee | Hoe drinken jullie de thee het liefst?

19 september 2014
Ik was eigenlijk altijd meer een koffiedrinker, maar thee vind ik ook lekker. Maar ‘s avonds als het lekker rustig is en ik mijn meisje op bed heb gebracht en het ruikt lekker naar koffie, dan ruik ik rust. Sinds kort drink ik wat vaker thee. Helemaal na het bemachtigen van deze leuke gadget … …


Eerst zal ik jullie vertellen hoe ik aan deze gadget gekomen ben. Het was vorige week dat mijn zusje bij ons op de camping op bezoek was. Natuurlijk is dat op zich al heel gezellig. Maar 1-op-1 tijd heb ik met haar de laatste paar jaar veel te weinig.

Toen mijn man met een vriend van hem naar Duitsland wilde, vroeg ik hem of hij Esmee (ons dochtertje) mee wilde nemen. Dat was geen probleem! Dus hadden mijn zusje en ik het rijk voor ons alleen. Ook op die dag hadden we een heerlijk nazomers weertje. Zullen we lekker gaan fietsen vroeg ik haar, en dat wilde zij ook wel.
We fietsten eerst wat door de bossen richting Borger, en gingen daarna even het centrum(pje) in om gezellig te shoppen. Dat vind ik het gezellige aan die kleine plaatsjes met winkeltjes. Het geeft je gelijk een vakantiegevoel. Automatisch krijg je de neiging om een terrasje te pakken en lekker te zitten, kletsen en rondkijken. Maar zover waren we nog niet.
We kwamen bij het winkeltje ‘Lekker Hip’. Een winkeltje vol met creatieve dingen, cadeaus, koffie, thee, zoetige en hartige lekkernijen. Zo’n winkeltje waar je rond blijft kijken en dan nog eens een keer alles opnieuw in je op wil nemen. Volgens mij hadden ze wel meer dan 100 soorten losse thee, en dat ruikt zo lekker.
Die leuke snuisterijen, die grappige gadgets, dat trekt mij wel. En ik was ook gelijk verkocht toen ik een thee eitje zag in de vorm van een vogeltje, een uiltje. Ik moest en zou ze hebben. Eéntje voor mij en mijn man (als cadeautje). Had ik al gekeken wat voor prijsje er aan hing. Nee, natuurlijk niet, maar moet dat als je iets leuk vind. Ik vind van niet, dus ik vond het ook niet erg om er € 12,95 voor neer te tellen.
Ik heb echt een heerlijk dag gehad met mijn zusje en heb er nog een leuke gadget aan overgehouden ook.
Jullie snappen natuurlijk allemaal het idee van zo’n thee-eitje wel. Toch heb ik even foto’s gemaakt, stap voor stap.
Eerst heb ik alles klaar gezet!
Het eitje gaat aan de onderkant open.
Daar kan je losse thee in doen.
Vervolgens kan het eitje weer dicht.
Dan draai je het schoteltje om en kantel je het vogeltje in de thee.
Deze laat je even trekken, of lang als je van sterke thee houdt. En klaar!
Zijn jullie koffie of thee drinkers? Welke smaak is jullie favoriet?
Hier kun je kijken wat het merk QDO nog meer heeft voor gadgets. 

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

Anonymous 19 september 2014 at 13:50

Leuk verwoord en leuke foto’s. Ziet er leuk uit. En als je iets echt leuk vind en t niet nodig is waarom dan op de prijs letten…….gewoon doen ��

L♈

Reageren
Josephpync 20 januari 2015 at 11:38

which tablet should i buy comprar diazepam sin receta trinity medical center carrollton tx

Reageren
Roberttof 9 februari 2015 at 14:09

mental health in adults zolpidem rite aid prescription prices

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge