Totale Leegverkoop | Musthave Make-up

25 maart 2015

Vandaag heb ik voor jullie een extra artikel online!Totale Leegverkoop

Een treurig nieuwtje: de webwinkel Musthave Make-up stopt ermee! In deze blogpost leg ik jullie kort uit waarom. En leg ik jullie alvast uit over de Musthave Make-up Box!

Begin 2014 heeft Musthave Make-up haar deuren geopend, dat is pas een jaar geleden. Ik vond het enorm spannend en leuk, mijn eigen onderneming, dit wilde ik al zo lang! Een jaar is niet lang, maar in dat jaar heb ik enorm veel geleerd op verschillende gebieden. Ik heb leuke samenwerkingen gehad met bedrijven, en ik heb leuke mensen ontmoet. Door dit avontuur ben ik in een ander avontuur gekomen, namelijk mijn blog Blog & Beauty. Ik wil mij hier nu volledig op gaan focussen, hier ligt toch wel mijn passie. Een shop runnen kost ongelooflijk veel tijd en energie, en daarnaast kan je niet binnen een jaar leven van je webwinkel, echt niet. Het heeft mij veel tijd en energie gekost, die ik beter kan besteden in het werken aan mijn blog. Nu heb ik echt de knoop doorgehakt en bewust deze keuze genomen.

In het blogwereldje heb ik ook weer veel geleerd en heb ik ook leuke samenwerkingen gehad met bedrijven en ben ik in contact gekomen met leuke medebloggers. Dit allemaal dankzij de lezeressen! Dit avontuur is net een sprookjeswereld die elke dag weer iets leuks brengt. Om de webshop te combineren met mijn blog was voor mij een te groot avontuur. Daarom heb ik besloten om 1 avontuur op te geven, dat is mijn webwinkel. Ik zie het ook zeker niet als mijn verlies, want ik heb hierdoor wel mijn blog gevonden, iets wat ik echt met liefde doe. En zoals een goede vriendin van mij zei: ‘Waar een deur dicht gaat, gaat er ook een deur open!’

De shop is nog gewoon open met het gewone assortiment, wat op voorraad is, met kortingen tot wel 50%. De datum dat de shop echt volledig sluit volgt nog.

De Musthave Make-up Box! is vanaf volgende week beschikbaar. Hier wordt nog aan gewerkt, maar ik zal jullie vast uitleggen wat het is:

– een verrassingsbox

– de inhoud van elke box verschilt maar heeft wel dezelfde waarde

– het is altijd een verrassing wat je krijgt.

De prijs voor de box en de waarde van de box laat ik jullie nog weten! Op deze manier hoop ik de voorraad op te kunnen ruimen!

Alle klanten, enorm bedankt!!! Jullie hebben dit avontuur mogelijk gemaakt. Dankjewel. Voor degenen die nog een kortingscode hebben, die kunnen de code nog steeds gebruiken.

Voor al je vragen over alles wat met de shop te maken heeft, of om je vast aan te melden voor een Musthave Make-up Box verwijs ik je naar het contactformulier.

Afsluiting BLOG

Hebben jullie ook wel eens zo'n moeilijk besluit moeten nemen?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Berdien 25 maart 2015 at 19:13

Dapper besluit!! Zal vast enorm lastig zijn geweest om dit besluit te maken, maar ik geloof er heilig in dat er echt ruimte ontstaat voor andere/mooiere dingen en in dit geval zoals je zelf zegt je blog! Heel veel succes & plezier!

Reageren
Lavinia 25 maart 2015 at 19:27

Moeilijke keuze. En inderdaad een dapper besluit. Weet hoe blij je was toen het eenmaal was opgezet. Maar je bent nu ook goed bezig met een leuke blog en hele leuke artikelen en niet te vergeten de mooie foto’s die je er elke keer bij plaatst. Hoop dat jij en je lezers heel veel plezier mogen houden op deze blog. Ben hoe dan ook poepie trots op mijn zus. ♡

Reageren
manon 26 maart 2015 at 08:18

Ah wat jammer dat je gaat stoppen, maar hoe jij het zegt dan snap ik het wel! Het is moeilijk, maar als je passie bij het bloggen ligt heb je idd niet heel veel in te leveren. Succes met alles xxx

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge