Trind Cosmetics Nail Balsam

14 juni 2017
TRIND NAIL BALSEM

In de BLUX box van april zat onder andere de Trind Cosmetics Nail Balsam. Vandaag laat ik jullie daar iets meer over zien en vertel ik jullie mijn mening over de werking van dit verzorgende product van Trind.

TRIND NAIL BALSEM

Trind Cosmetics is al ruim 25 jaar expert op het gebied van verzorging van de natuurlijke nagels, handen en voeten. Voor ieder nagelprobleem hebben wij een oplossing. Tevens vind je bij ons de beste kwaliteit nagellak, uiteraard voorzien van verzorgende bestanddelen. En professionals kunnen bij Trind terecht voor een prachtige lijn manicure- en pedicure producten. Je handen en nagels zijn je visitekaartje. Je handen en nagels verdienen Trind.

━━━━ TRIND ━━━━

TRIND NAIL BALSEM

Mooie en verzorgde nagels vind ik erg belangrijk, dus deze balsem kan daar alleen maar een steentje aan bijdragen. Al moet ik wel zeggen dat mijn nagels sinds enige tijd in goede conditie zijn, ik kan het nog net geen topconditie noemen. Om mijn nagels zo verzorgd en sterk te houden is deze balsem een handig product. Ik gebruik allen de Nail balsem, maar als je het echt goed wil doen, dan gebruik je na de balsem ook nog de Nail Repair. De Nail Balsem gebruik je voor de Nail Repair.

TRIND NAIL BALSEM

Je gebruikt de Nail Balsem door aan te brengen als een normale lak. Dit laat je enkele minuten intrekken. Het restant wat daarna nog op je nagels zit masseer je in de nagels tot ze helemaal droog zijn. Daarna kun je verder gaan met de verzorging, zoals bijvoorbeeld de Nail Repair en als je deze stap net als ik overslaat kun je beginnen met je nagels te lakken.

TRIND NAIL BALSEM

Ik had vaak last van droge nagels, en dat is het meest voorkomende nagelprobleem. En daarin speelt de Trind Nail Balsam een belangrijke rol. De Trind Nail Balsam is op basis van biotine, panthenol en phytantriol. Het product is ontwikkeld om de hoeveelheid nagelvocht in de nagel te optimaliseren en de nagelgroei te bevorderen. Zie het als een moisturizer voor je nagels.

TRIND NAIL BALSEM

Ik heb weleens een product gebruikt, waar olie aan toegevoegd is. Op zich is dat heel lekker, maar dat laagje op je nagels maakt het lakken er wel moeilijker op. Dit product is op waterbasis, zodat je na het aanbrengen en zachtjes inwrijven de nagels direct kunt lakken.

TRIND NAIL BALSEM

De flesjes van Trind zijn uit duizenden te herkennen. Ieder product heeft een eigen mooie kleur, en als je de collectie compleet hebt is het echt een eyecatcher om te zien. Zie hier alle nagelverzorgingproducten van Trind. Na een tijdje gebruik merk je echt verschil.

TRIND NAIL BALSEM

De flesjes hebben een inhoud van 9 ml. De standaard inhoud van een flesje nagellak is gemiddeld 11 ml, dus dat valt best mee. En daarbij komt nog dat je maar weinig hoeft te gebruiken.  Je kunt de Trind Nail Balsam onder andere verkrijgen bij de Douglas voor € 13,02.

Wat gebruik jij om je nagels te verzorgen? 


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

Jolanda 14 juni 2017 at 11:31

Lijkt me een erg fijn product!
Jolanda onlangs geplaatst…Fragrance: Etos Sunny BreezeMy Profile

Reageren
cindy 14 juni 2017 at 11:34

Ik moet eerlijke genoeg bekennen dat ik mijn nagels redelijk verwaarloos sinds ik mama ben. Misschien toch eens terug beginnen. Meteen dit product inslagen!
cindy onlangs geplaatst…Drie hotspots in MallorcaMy Profile

Reageren
Elke 14 juni 2017 at 12:05

Voor mijn droge nagels dat ik vroeger had lijkt me dit het ideale product. Ik heb nu voor de zomer gelnagels, maar wanneer ik daarmee stop wil ik toch wel eens dit product proberen, lijkt me enorm fijn!
Mooie foto’s ook!
Elke onlangs geplaatst…Kneipp // douche foam & crème doucheMy Profile

Reageren
Evy 14 juni 2017 at 12:23

Klinkt als een fijne olie! Ik maakte me al zorgen dat het lakken minder goed zou gaan. Daarnaast is het inderdaad een echte eyecatcher! Mooi flesje. 🙂
Evy onlangs geplaatst…6 irritaties van beautybloggers: herken jij ze?My Profile

Reageren
Tiny 14 juni 2017 at 12:36

Ik heb veel tijd ,maar ik verwaarloos ook mijn nagels
Vooral mijn teennagels ,ik lak ze en knip mijn nagels ,maar verder doe ik er geen moeite voor .al hoe wel dat het heel belangrijk is
En nu ik op jou blog kijk krijg ik de kriebels ,wat een mooi kleurtje
En wat prachtige foto’s Het haalt mij over tot actie

Reageren
Irma 14 juni 2017 at 12:48

Lijkt me fijn om te gebruiken, en het flesje ziet er erg mooi uit! 🙂

Reageren
Zineb 14 juni 2017 at 12:56

Wat een mooie kleur!!

Love always,

Zineb

Reageren
Vlijtig Liesje 14 juni 2017 at 13:09

Dit is een nieuw product voor mij. Het klinkt wel heel verzorgend. Goed dat het er is dus.
Vlijtig Liesje onlangs geplaatst…Spannend: eindexamen gehaald?My Profile

Reageren
Hellen 14 juni 2017 at 15:23

Was nog niet bekend met dit product, maar het ziet er echt goed uit!!

Reageren
Lonneke 14 juni 2017 at 16:55

Dit is echt een super fijn product inderdaad, een wondermiddel voor mijn nagels!

Reageren
Mieke | mieksmind 14 juni 2017 at 17:28

Klinkt goed! Ik heb ook een trind balsem in het roze en die vind ik echt fijn

Reageren
Tania 14 juni 2017 at 17:44

Sinds ik mama geworden ben heb ik niet veel aandacht besteedt aan mijn nagels moet ik eerlijk bekennen. Misschien weer eens tijd proberen te maken
Tania onlangs geplaatst…Nivea | Hairmilk Herstellende Shampoo en ConditionerMy Profile

Reageren
Manon 14 juni 2017 at 20:20

Mooie foto’s zeg.

Deze balsem lijkt me wel heel erg fijn
Manon onlangs geplaatst…Summer TagMy Profile

Reageren
Claudia 15 juni 2017 at 16:30

Ik gebruik dit product ook al een jaar en ik ben ook erg te spreken over dit product. Eigenlijk vind ik bijna alles fijn van dikt merk. Ik vind de nieuwe layout ook erg mooi geworden! Even weer wat anders, daar was ik ook zooo aan toe!
Claudia onlangs geplaatst…Nieuw van Lovea Nature biologische kleimaskers en 100% natuurlijke huidoliënMy Profile

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge