Tuinkussens brengen sfeer in je tuin

27 maart 2020

De betere dagen komen er aan, en dan verlang ik er naar om in de tuin te zitten. ‘s Ochtends als ik wakker wordt kijk ik door het raam naar buiten. Zodra de zonnestralen op mijn terras schijnen, neem ik mijn kopje koffie mee naar buiten. Nu is de lente net begonnen en hebben we nog eventjes voordat de zomer begint. Daarom kunnen we er wel vast voor zorgen dat onze tuin sfeervol is ingericht tegen de tijd dat we er ook daadwerkelijk kunnen zitten. Vanaf het moment dat we ons been uit bed zetten, totdat we weer op één oor liggen. Ik geef je een aantal tips hoe je je tuin sfeervol kunt inrichten.

SASS

Breng sfeer in je tuin

 

 

BRENG JOUW STIJL VAN BINNEN NAAR BUITEN. Ik vind het erg mooi als je in je tuin dezelfde stijl terug kunt vinden die je ook in huis hebt. Dat geeft eenheid, vooral als je vanuit huis naar buiten kunt kijken, dan is het net of je tuin een verlengde is van je woonkamer. Creëer een knus hoekje waar je kunt zitten, een gezellig hoekje waar je samen kunt eten, en een plek waar je zomers de avonden buiten kunt doorbrengen.

WERK MET DEZELFDE MATERIALEN.  Laat dezelfde materialen waar je in huis mee werkt, terugkomen in de tuin. Hou je van de Scandinavische stijl, de eenvoudige, minimalistische uitstraling en de warme verwelkomende sfeer. Dan past in een tuin heel mooi lichte tuinmeubelen en materialen. En werk met schaduwplekjes. Hoe groter je tuin, hoe meer zitplekjes je waarschijnlijk hebt. Speel met de ruimte. Hou je meer van warme, tropische kleuren, of ben jij echt het industriële type … het kan allemaal.

MAAK HET AF MET TUINKUSSENS.  In eerste instantie zou je denken dat tuinkussens er allen voor zijn om je derrière een fijn gevoel te geven. Maar naast de bekende rotankussens en zitkussens zijn kussens ook vooral sfeermakers. Zonder goede tuinkussens kan een stoel totaal niet lekker zitten, afgezien van dat geeft een mooi kleurtje dat uit het oog springt, of een subtiel kleurtje de stoel een hele andere betekenis. Een stoel zonder een kussen is slechts een stoel, maar aangekleed met wat mooie kussens roept de stoel gewoon om in gezeten te worden. En het kleed je tuin zo vrolijk aan. Het eerste wat ik zomers altijd doe als ik naar buiten ga, is overal de stoelkussens, en sierkussens neerleggen. Daar krijg ik zo’n fijn gevoel bij.

Wat doe jij om je tuin sfeervol te maken?

Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

Rachel Kromdijk 27 maart 2020 at 15:01

Ziet er goed uit, wij moeten sowieso nog wat kussens scoren voor in onze tuinstoelen!

Reageren
nicole 30 maart 2020 at 13:06

Ik houd van tuinkussens! Ze kunnen suf tuinmeubilair compleet opknappen. Ik heb goedkope kringloop tuintstoelen van dat lelijke witte plastic. Maar met tuinkussens erop lijkt het toch leuk.

Reageren
Marsha 30 maart 2020 at 14:38

Ik ben zo blij dat we nu ook ons eigen tuintje hebben. Kan niet wachtten totdat de zomer komt!

Reageren
Simone 30 maart 2020 at 18:42

Ahhh wat een gezelligheid. Kussens brengen zeker sfeer. Wij gaan de hele tuin nog ‘ verbouwen’. Daarna kan ik het ook leuk gaan inrichten.

Reageren
Chantal 31 maart 2020 at 19:17

Wat een leuke kussens zeg! Ik heb helemaal zin om mijn tuin te pimpen.

Reageren
Sherry 31 maart 2020 at 20:44

Wat leuk allemaal. Ik mis nog tuinkussens in mijn huis. Binnenkort even wat bestellen.

Reageren
Sherry 31 maart 2020 at 20:45

Wat leuk allemaal. Ik mis nog tuinkussens in mijn huis. Binnenkort even wat bestellen.

Reageren
Joanne 1 april 2020 at 19:19

Kussens zijn idd super leuk voor buiten én voor binnen. Zo ligt onze bank ook vol met kussens en buiten de lounge set in de zomer ook 😊

Reageren
Renata 5 april 2020 at 01:03

Die zijn echt wel mooi en super fleurig – daar hou ik wel van 🙂

Reageren
rachel 9 april 2020 at 09:40

heel gaaf! wij kopen elk jaar nieuwe tuinkussens, en elke keer weer een andere kleur of motief

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge