Update Golden Rose | Nagel producten

3 maart 2015
Golden Rose French Manicure Kit 3-in-1

Vandaag heb ik voor jullie weer een update van de nieuwe artikelen die geplaatst zijn in het assortiment van Musthave Make-up. Dit keer op het gebied van nagels. Dus nail-(polish)-addicts let op!

Golden Rose Nagel

NAIL CARE LINE

Golden Rose | All-In-One

Golden Rose All In One

De All-In-One van Golden Rose kan gebruikt worden als multifunctioneel product: base coat, top coat, nail gloss, nail hardener, nail shield, color reviver.

Doordringt de nagelplaat, versterkt en verhard de nagel.

Golden Rose | Nail HardenerGolden Rose Nail Hardener

De Nail Hardener van de Nail Care Line maakt dun en beschadigde nagels sterker, gezonder en flexibel. Dankzij ingrediënten als keratine, proteïne en vitamine. Het beschermt de nagels tegen de dagelijkse invloeden en geeft een mooie glans.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | Regenerating & Hydrating Oil

Golden Rose No More Bite

De Regenerating & Hydrating Oil uit de Nail Care Line bevat een rijk voedende Jojoba, Sweet Almond en Aloe Vera Oil formule voor zwakke broze nagels.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | No More Bite

Golden Rose No More Bite

De formule voor de No More Bite uit de Nail Care Line is speciaal ontworpen om nagelbijten te ontmoedigen, door de sterke bittere smaak die vrijkomt in de mond bij contact.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | Quick Dry

Golden Rose Quick Dry

Quick Dry uit de Nail Care Line is een beschermende en glossy top coat met een speciale formule. Het is een snel drogend product om nagels optimaal te beschermen tegen beschadiging en verkleuringen. Bevat een UV filter schild.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | Cutipeel

Golden Rose Cutipeel

Uit de Nail Care Line is dit de Cutipeel, deze heeft een geadvenceerde formule verrijkt met sweet almond olie, grape seed olie en glycerine. Heeft een hydraterende, verzachtende en genererende werken voor de nagelriemen en het gebied rondom.

Inhoud: 12 ml

Golden Rose | Nail Growth

Golden Rose Nail Growth

Nail Growth uit de Nail Care Line is de juiste formule met stimulerende ingredienten welke een bijdrage leveren aan de nagelgroei en maakt de nagel tevens sterker en gezonder.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | No More Ridges & Yellow

Golden Rose No More

De No More Ridges & Yellow uit de Nail Care Line bevat een unieke formuler waardoor de ribbels op de nagels worden opgevuld tijdens het aanbrengen.

Door het natuurlijke effect en de licht paarse kleur verdwijnt de gele verkleuring van de nagels en geeft een glad oppervlak.

Na aanbrengen kan een gewone nagellak worden aangebracht.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | Vitamin Booster

Golden Rose Vitamin Booster

De Vitamin Booster uit de Nail Care Line bevat mineralen, vitame A en B5. De lak hydrateert, zorgt voor sterke en gezonde nagels en beschermt tevens tegen radicale aandoeningen en uitdroging. Het is zeer geschikt voor mensen na een ziekbed of die veel met chemicaliën werken.

Inhoud 12 ml

Golden Rose | Mega Shine Top Coat

Golden Rose Mega Shine Top Coat

De Mega Shine Top Coat uit de Nail Care Line bevat een unieke formule die de houdbaarheid van de nagellak verlengt. Voorkomt chippen van de nagellak.

Inhoud:

12 ml

Golden Rose | Calcium Milk

Golden Rose Calcium Milk

De Calcium Milk uit de Nail Care Line helpt bij het ​​opbouwen van dunne en zwakke nagels om lang, sterk en mooi te groeien. Het verhoogt de nagelweerstand tegen beschadiging. Calcium Milk is verrijkt met calcium, melkeiwit, haver melk en pure botanische oliën om je nagels te voeden, het sluit de vrije rand en versterkt tegen breken, splijten, barsten en scheuren en bevordert een snelle groei van de nagels met als resultaat het herstel van sterk, flexibel en stralende nagels.

ALLE PRODUCTEN UIT DE NAIL CARE LINE ZIJN HIER VERKRIJGBAAR VOOR € 5,95

CARNIVAL NAIL COLOR

Golden Rose | Carnival Nail Color

Golden Rose Carnival Nail Color Swatches

De Golden Rose Carnival Nail Color Collectie bestaat uit transparante modieuze tinten met matte en pastel glitters in neon groen, geel, oranje, paars, pastel roze, blauw, groen met wit, rood en geel in verschillende vormen en groottes.

Deze nagellak is het mooist om over een kleur nagellak heen te doen voor een prachtig en opvallend effect. Alleen over de natuurlijke nagel is natuurlijk ook mogelijk. Hieronder een paar kleur voorbeelden.

Nr.4 Golden Rose Carnival Nail Color Light Pink Nr.7 Golden Rose Carnival Nail Color Pink and White Nr.8 Golden Rose Carnival Nail Color Purple Aubergine Nr.9 Golden Rose Carnival Nail Color White and BlueNr.12 Golden Rose Carnival Nail Color Green and Red

ALLE PRODUCTEN VAN CARNIVAL NAIL COLOR ZIJN HIER VERKRIJGBAAR VOOR € 5,95

FRENCH MANICURE KIT 3-IN-1 

Golden Rose | French Manicure Kit

Golden Rose French Manicure Kit 3-in-1

Alle wat je nodig hebt voor een professionele look zit in deze French Manicure Kit. De French Manicure Kit bestaat uit een lak voor een parelwitte nagelrand, een lak om de natuurlijke kleur van de nagel te versterken en een topcoat om de nagel te versterken en beschermen.

Geeft een verzorgd en natuurlijk uiterlijk.

Inhoud:

3 x 5,5 ml

DE FRENCH MANICURE KIT 3-IN-1 IS HIER VERKRIJGBAAR VOOR € 9,50

NAIL ART STRIPER

Golden Rose | Nail Art Striper

Golden Rose Nail Art Stripers

Golden Rose Nail Art Striper om van uw nagels kunstwerk te maken. Stripers hebben een dun penseeltje om gedetailleerde kunstwerkjes te creëren. Stripinglakken kunnen ook worden gebruikt tussen de lagen van gel of acryl. Tevens zijn de stripers te gebruiken op de natuurlijke nagels. Hieronder een paar kleur voorbeelden.

Golden Rose Nail Art Striper Golden Rose Nail Art Striper Golden Rose Nail Art Striper Golden Rose Nail Art Striper

ALLE NAIL ART STRIPERS ZIJN HIER VERKRIJGBAAR VOOR € 4,95

QUICK DRYER SPRAY

Golden Rose | Quick Dryer Spray

Golden Rose | Quick Dryer Spray

Golden Rose Quick Dryer Spray is gemaakt om de droogtijd van nagellak te versnellen en helpt vlekken te voorkomen. Droogt het nagellak zonder een mat effect achter te laten en geeft gelijk een voedend effect aan de nagelriemen.

Inhoud spray:

55ml

Bevat:

GRAPE SEED OIL en SWEET ALMOND OIL voor verzorging van de nagelriemen.

Aanbrengen:

Wacht 30 seconden na aanbrengen van nagellak en top coat en spray het vanaf 8 cm afstand op de nagels. Indien gewenst masseer voorzichtig over de nagelriemen.

De nagellak voelt droog aan binnen 30 seconden en is volledig uitgehard binnen 3 minuten.

ALLE NAIL ART STRIPERS ZIJN HIER VERKRIJGBAAR VOOR € 7,95

Voor zover de update van Musthave Make-up. Ik hoop jullie terug te zien in de webshop. De levertijd van deze producten is ± 14 dagen. Binnenkort in het assortiment ook (heel veel soorten) nagellak van Golden Rose.

Afsluiting BLOG
Wat vinden jullie van de Golden Rose nagel producten in het 
assortiment van Musthave Make-up?

Hebben jullie al Golden Rose producten?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

Petra 3 maart 2015 at 09:39

Tjee de Carnival lakken vind ik echt heel erg apart om te zien…de kleurcombinaties zijn echt super vrolijk…

Reageren
manon 3 maart 2015 at 10:22

Leuke lakken lijken mij dit en ja die carnival lakken zien er wel gaaf uit

Reageren
Sonja 4 maart 2015 at 07:26

Op de hhbeurs twee Golden Rose lakken gekocht. Heb er al een paar en vind ze heel mooi.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge