Valentijn winactie | Wenskaart + Nagellak Kleancolor

29 januari 2015
Royal Rose Scented 1

Valentijn 2015

Naast het schrijven op mijn blog heb ik nog een passie, wenskaarten ontwerpen. Dit keer heb ik, in samenwerking met Fotokaarten een Valentijnskaart ontworpen speciaal voor jullie. De kaart die ik ontworpen heb mag ik verloten. Zou jij graag dit jaar op 14 februari iemand blij willen maken met deze kaart, dan kan dat. Deze kaart kun je winnen!En niet alleen dat, ook mag ik 4x een nagellak weggeven.

In samenwerking met Fotokaarten mag ik een door mij ontworpen wenskaart weggeven, en in samenwerking met de Kleancolor distributeur mag ik 4x een nagellak weggeven. Dat houdt in dat ik 4x een wenskaart met een nagellak weggeef. Hoe leuk is dat? Weet jij al wie jij een kaart zou willen sturen? Zou je het lakje zelf houden of ook weggeven?

MEER OVER FOTOKAARTEN EN KLEANCOLOR

Fotokaarten: 

Wat de gelegenheid ook is, bij Fotokaarten maak je altijd een passende kaart. Een unieke uitnodiging voor een feestje, een originele verhuiskaart met een foto van je nieuwe huis, sfeervolle trouwkaarten of een persoonlijke kerstkaart, je maakt ze gemakkelijk zelf.

Bij Fotokaarten kan je zelf een kaart maken met een foto, maar er zijn ook tal van voorbeelden waarmee jij inspiratie kan opdoen. Fotokaarten zorgt ervoor dat jouw kaarten perfect gedrukt worden en snel bij je thuis zijn . En een snelle service hebben ze zeker! Al mijn wenskaarten laat ik afdrukken en versturen door Fotokaarten.

Schermafbeelding 2015-01-22 om 00.11.23

Kleancolor: 

Kleancolor is een succesvol merk in Amerika. Ook in Europa is er steeds meer vraag naar Kleancolor. Deze lijn heeft een grote collectie aan nagellak kleuren en een geweldig mooi Make-Up assortiment voor zowel de licht getinte huid als voor de donkere huid. De nagellakken van Kleancolor zijn erg populair.

logo

Wat kan je winnen?

 

ValentijnkaartDeze mooie Valentijnskaart door mij ontworpen. De binnenkant is voorzien van een hartje. De kaart is speciaal voor jullie ontworpen, en dus zeker uniek.

Soort: Luxe vierkante vouwkaart
Formaat: normaal 13 x 13 cm
Afwerking: Zwaar papier. Buitenzijde gelamineerd. Binnenzijde goed beschrijfbaar. Envelop: inclusief

Daarnaast mag ik 4x een nagellak van Kleancolor weggeven. Het zijn 4 verschillende kleuren die allemaal door hun naam verbonden zijn aan de liefde. De nagellakjes worden afzonderlijk weggegeven, niet als setje.

Chunky Holo Purple

Chunky Holo Purple 1Chunky Holo Purple

Rose Bouquet Scented

Rose Bouquet Scented 1Rose Bouquet Scented

Royal Rose Scented

Royal Rose Scented 1Royal Rose Scented

Twinkly Love

Twinkly Love 1Twinkly Love

Valentijn Winactie nagellak Kleancolor 2014

Wat moet je doen?

– Laat hieronder een comment achter met daarin jouw favoriete kleur: Twinkly Love, Love Is In The Air, Scented Rose Bouquet of Scented Royal Rose.

Volg Blog & Beauty op Bloglovin en like  deze post.

Volg Blog & Beauty op Instagram, share en like de winactie foto.

Volg Blog & Beauty op Facebook.

Bekendmaking!

Meedoen kan tot en met maandag 9 februari 2015 (dat geeft mij tijd genoeg om de kaarten naar jullie te sturen, en kunnen jullie het naar een geliefd persoon sturen). Winnaressen worden na afloop van de winactie persoonlijk gemaild, laat dus een geldig mailadres achter.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat vinden jullie van mijn creatie-skills?
Hebben jullie iets met Valentijn?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

Ilse prins 29 januari 2015 at 16:50

Heeej, ahhhhw wat een liefdevolle actie hihi! Leuk! Heb zelf geen valentijntje, dus verwacht geen cadeau’s met valentijn. Een geheime aanbidder heb ik geloof ik ook niet, dus maak graag een kansje op 1 van de mooie lakjes! Royal Rose Scented vind ik echt supermooi, helemaal mijn stijl… Ik heb alle stapjes doorlopen hoor.
Groetjes ilsiee

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 12:56

Leuk dat je meedoet! En een geheime aanbieder, wie weet!?

Reageren
Lonneke 29 januari 2015 at 20:36

Super leuke en mooie winactie! Ik doe natuurlijk graag mee :-D. Ik vind Rose Bouquet Scented de mooiste. Ik volg je via Bloglovin. Facebook en heb het bericht geliked. Mijn e-mail:bylonneke@gmail.com

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 12:57

Leuk, dacht wel dat je voor die kleur zou gaan. XoXo

Reageren
Berdien 29 januari 2015 at 20:42

Wat leuk! En wat onwijs gaaf dat je zo crea bent met die kaarten! Stijlvolle kaart!
Mocht ik winnen zou ik de ‘Twinky Love’ willen.
– Ik volgde je al op Bloglovin, nu net hartje gegeven voor dit artikel ( ByBird)
– Ik volg je op Instagram
– Ik volg je op FB
Liefs!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 12:58

Bedankt voor je compliment en leuk dat je meedoet.

Reageren
Anita H. 29 januari 2015 at 20:48

Ik denkdat ik die paarse het mooist vind, maar ik zou eigenlijk het effect op de nagels moeten zien om een goed oordeel te kunnen vellen.

Ik heb niet zoveel met Valentijnsdag en in mijn leven is er ook geen Valentijn. Maar ik vind het wel leuk om overal die “hebbedingetjes” met hartjes te aanschouwen. En zo’n kaart is ook leuk om gewoon in de woonkamer neer te zetten of op te hangen. Ik vind jouw creatie erg mooi.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 13:01

Dank je wel dat je mijn creatie mooi vind. Dat is fijn om te horen. Voor de kleur zou je hier kunnen kijken (misschien geeft dat je een beter idee):

https://www.blogenbeauty.nl/wp-content/uploads/2014/10/nagellak-234-chunky-holo-purple-swatch.jpg

Reageren
Mandy 30 januari 2015 at 04:20

Leuke winactie. Ik doe graag mee en volg je op bloglovin, instagram en facebook. Heb je artikel gesaved, geshared op FB en gedeeld op instagram. Nu maar duimen. Mij lijkt de kleur Royal Rose scented wel mooi 😉 Xx (mandybosnails@gmail.com)

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 13:02

Leuk!

Reageren
Sonja 30 januari 2015 at 07:14

Twee heb ik zelf al die links staan (dit waren mijn eerste Kleancolor lakken). En een mooie kaart gemaakt, prachtig. Ik kies de Scented rose.
Volg je op alle drie de kanalen!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 13:04

Dank je voor je (grafisch)compliment

Reageren
Petra 30 januari 2015 at 10:06

Wat een heerlijke originele actie, ik doe ook erg graag mee. Zelf zou ik de kaart sturen aan mijn zoon en schoondochter.om ze een kleine blijk van waardering te laten geven in wat ze proberen van hun leven als jong gezin te maken. Als ik zou winnen zou ik kiezen voor Chunky Holo Purple. Dit lijkt mij een heel erg aparte lak. Ik volg je op BL en FB en heb het artikel ook een like gegeven…
xx
Groetjes Petra
( heelgewoondagelijks@gmail.com )

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 30 januari 2015 at 13:05

Als jij wint heeft het kaartje zeker weten een warme bestemming.

Reageren
chucky1012 31 januari 2015 at 08:03

Wauw, super leuk! De rose bouqet scented vindt ik prachtig. Dit merk nagellakjes ken ik niet. Ik volg je op instagram: chucky1012 Ook op bl.: chucky1012 en je fb pagina like ik: Homemadepicturemania Sao Nonac Xoxo

Reageren
Sam 31 januari 2015 at 19:37

Wat ontzettend leuk, zou enorm blij zijn met een hele leuke kaart door jou ontworpen. Mama (alleen) met zoontje van 5, dus samen maken we er wel een hele gezellige dag van hier, zoals; samen genieten van en lekker ontbijtje en misschien samen een taartje of cupcakes maken…. voor later bij de thee 😉

Reageren
Tiny 2 februari 2015 at 09:30

ik heb even een nieuw kleurtje aan geschaft eyeshadw palette purple haze
duo blusher.en een lipstick
ik ben blij met de kleuren ,ik had die kleuren nog nooit gebruikt
maar het maakt je heel wat vrolijker
ik volg jou blog,en blijf nieuwsgierig tot de volgende
en ik wil zeker voor zo,n mooi potje nagellak gaan de kleur Scented Rose bouquet

Reageren
Lavinia 5 februari 2015 at 22:38

Super mooie kaart en mooie lakjes. Ik ga voor de kleur Rose Bouquette Scented. ♡♡♡

Reageren
Jori 3 maart 2015 at 01:02

Valentijn winactie | Wenskaart + Nagellak Kleancolor

Ik word zo verliefd op.
Al gewonnen een bekend?
Ik zou erg graag willen meedoen om loten, Smeek!

Liefs van Jori mij email: jorianka.eradus@gmail.com

Reageren
Jori 3 maart 2015 at 01:07

Royal Rose Scented ik wil heel graag dit nagellak! 😉
Smeek. Ik vind zo het prachtig dit flesje nagellak!
Ik hoop dat krijg ik wel grote een kans… Liefs van Jori

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge