PERSBERICHT: Verrukkelijke lippen voor Valentijn

10 februari 2016
Yves Rocher

GLOSSY of MATTE … heerlijk als je kunt kiezen! Dat kan met de nieuwe Glossy Lip Pen kleuren en Perfect Lip Primer van Yves Rocher.

Glossy Matte

Perfecte Valentijn-look met glossy lippen in verrukkelijke kleuren!

Een perfecte glimlach dankzij de Glossy Lip Pen. Verover je Valentijn met lippen om te kussen. De Glossy Lip Pen is verrijkt met karitéboter en bijenwas om de lippen te voeden. We kenden al een aantal kleuren, hier heeft Yves Rocher nu 6 verleidelijke nieuwe kleuren aan toegevoegd.

◊ Mauve Tendre

◊ Rose Somptueux

◊ Pourpre Lumineux

◊ Rouge Aquarelle

◊ Rouge Flamboyant

◊ Rouge Bordeaux

Schermafbeelding 2016-02-04 om 19.41.31

Perfect Lip Primer –

Matterend & langhoudend effect, voor kissable lippen deze Valentijn!

Hou jij van matte lippen en laat jij de glans liever achterwege, ook dat kan. Velen van ons doen nu stiekem een vreugdesdansje, want matte is HOT. Yves Rocher heeft nu ook de Perfect Lip Primer. Voor het eerst heeft Yves Rocher een lipstickbasis gecreëerd die iedere daarboven aangebrachte lipstick, matteert en fixeert. De formule is verrijkt met biologische karitéboter en bijenwas om de lippen te voeden. De primer egaliseert de lippen en fixeert de kleur zonder de lippen uit te drogen. Dus heb jij een favo lipstick waarvan je de glans wil vervangen door matte, Yves Rocher to the rescue.Schermafbeelding 2016-02-04 om 19.42.08

De nieuwe Glossy Lip Pen kleuren (€13,90) en Perfect Lip Primer (€14,90) zijn verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels vanaf maart 2016. De Perfect Lip Primer is online al verkrijgbaar vanaf februari 2016.

Afsluiting naam Modern

Ga jij voor Glossy of Matte?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

Lavinia 10 februari 2016 at 07:35

oehhhhhh dat ziet er spannend uit zeg. vroeger kon het niet genoeg glimmen, IK BEN OOK HELEMAAL VAN DE MATTE LIPPEn op dit moment. goeie tip en zeker het proberen waard.

Reageren
Mariëlle 10 februari 2016 at 08:42

De kleurtjes zien er al leuk uit!! 🙂

Reageren
Manon 10 februari 2016 at 11:20

Ziet e goed uit. Ik denk dat ik dan toch voor matte zou gaan!

Reageren
kimmetjekims 10 februari 2016 at 14:24

Wauw, dat zijn mooie kleurtjes!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge