Visitekaartje van Musthave Make-up

18 juni 2014
Mijn visitekaartje!

Ik ben er lang mee bezig geweest, ik heb veel nagedacht! Ik ben best creatief aangelegd, al zeg ik het zelf, maar nu had ik wel moeilijke momenten. Ontwerp na ontwerp, maar ik was niet tevreden. Gelukkig is mijn rond cyber archief (prullenbak) erg groot, want ik heb tig ontwerpen weggegooid. En nu eindelijk heeft de webshop van Musthave Make-up haar eigen visitekaartje. Eindelijk was ik tevreden met het ontwerp wat ik de huidige klanten van Musthave Make-up en de klanten in spe onder de neus mag drukken.
Het kaartje is niet heel druk en dus rustig voor het oog om naar te kijken! Alleen de nodige informatie staat er op, niet al te veel poes pas. Kortom, de 1e indruk op een kartonnetje staat vast.
Nu kan ik deze kaartjes gaan uitdelen en blijft de naam ook langer hangen. Ze hoeven alleen het kaartje te pakken en niet meer na te hoeven denken ‘hoe heet de webwinkel ook al weer?’.
Wat vinden jullie ervan?
Liefs,
Musthave Make-up

Dit vind je misschien ook leuk

Laat een reactie achter

CommentLuv badge