W7 In The Buff | Heb jij hem al?

13 januari 2015
W7 In The Buff 8

 

W7 In The Buff

Ik had vandaag een ander artikel voor jullie klaar staan, maar tijdens mijn dagelijkse routine kreeg ik dit palette weer in handen en wilde ik graag gebruiken voor een artikel. Ik mag hem jullie aanbieden voor een speciaal prijsje. Lees gauw verder!

W7 In The Buff 8

Iedereen kent dit palette wel, W7 In The Buff. In 2014 was het een enorme hype, W7 kwam met een dupe van het bekende Urban Decay Naked 2 palette. Alle bloggers schreven erover, en iedereen wilde het palette hebben. Daar hoorde ik ook bij. Ik moest het palette ook hebben, niet alleen voor mijzelf maar ik ook voor Musthave Make-up.

Zelf heb ik het Urban Decay Naked 2 palette niet (ik heb alleen Urban Decay Naked 3 en Basics), dus ik kan ze niet vergelijken. Wel kan ik zeggen dat ik het een fantastisch palette vind. Dit palette hoort ook zeker bij mijn ‘Daily Routine’ .

Het populaire oogschaduw palette In The Buff bestaat uit 12 natuurlijke tinten met elk een eigen naam.W7 In The Buff 9

Hier boven zien jullie de kleuren, en van links naar rechts zijn dit de namen:

– Buff

– Camel

– Sand

– Dust

– Chocolate

– Topaz

– Earth

– Storm

– Silk

– Wave

– Thunder

– Onyx

Natuurlijk kunnen de swatches niet ontbreken, dus ook die zal ik jullie laten zien. Ik verbaas me echt iedere keer weer over de pigmentatie van dit palette.

W7 In The Buff 10

 Mijn lieve volgers mag ik verwennen met de kortingscode Blog&Beauty-W7 en je betaald slechts € 7,00 (excl. verzendkosten) voor dit palette. Let op! Zolang de voorraad strekt. Heb je dit palette nog niet, kijk dan snel op de website van Musthave Make-up.

W7 In The Buff 7

 

Afsluiting BLOG

 

 

Hebben jullie het W7 palette en/of het Urban Decay Naked 2 palette?
Wat vinden jullie van de verschillen tussen W7 en Urban Decay?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

manon 13 januari 2015 at 11:25

Ik heb hem gewonnen, maar moet hem nog testen. De kleuren erin vind ik erg mooi!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 at 14:34

Dat is een leuk prijsje geweest! En de kleuren zijn ook heel mooi, intens.

Reageren
Sher 13 januari 2015 at 11:48

Ik heb deze volgens mij ook! (I always get confused)
Maar ik denk het haast wel.
Ik heb hiermee ook een look gecreëerd voor kerst,
ik had haast maar elke keer wanneer je deze palette gebruikt zonder dat je echt weet wat je doet (behalve dan de logische stappen onderneemt, zoals smokey effect niet bij de traanbuis haha!) valt het altijd samen tot een mooie look!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 at 14:59

Hihi heb je zoveel paletten in je stash!? Dit palette werkt makkelijk en er kan inderdaad weinig mis gaan. x

Reageren
Lonneke 13 januari 2015 at 11:56

Ik heb ook dit palette en gebruik hem dagelijks. Wat leul dat je deze ook verkoopt in je webshop voor een leul prijsje.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 at 15:00

Ik gebruik hem ook dagelijks.

Reageren
Astrid V 13 januari 2015 at 12:33

Ja, ik heb ‘m maar gebruik ;m vrijwel nooit.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 at 15:00

Zonde, hij is zo mooi! Maar, wie wat bewaart heeft wat!

Reageren
4.Balou 13 januari 2015 at 13:21

Ik heb geen van beide maar ook deze kleurtjes zijn weer prachtig.

http://www.bloglovin.com/blog/13049789

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 januari 2015 at 15:02

De kleuren zijn heel fijn, goede pigmentatie en om de prijs hoef je het niet te laten. Als je dit palette wilt hebben, weet je nu in ieder geval waar je moet zijn! x

Reageren
Teddy 13 januari 2015 at 17:05

Ik heb het w7 in the nude palette. Dit is een dupe van naked 3. Ik heb zelf het echte naked 2 palette

Reageren
bymarlayne 13 januari 2015 at 19:44

Ik heb hem al! 🙂

Reageren
Petra 13 januari 2015 at 20:49

nee, ik heb hem niet, de tinten zijn niet helemaal wat ik erg graag draag voor mijzelf…Het ziet er wel erg mooi uit, heb ik gezien in de winkel…!

Reageren
Amanda 13 januari 2015 at 23:26

Ik heb dit palette niet, maar wel het In The Nude palette. Ik vind deze ook erg mooi!

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge