Welkom ‘gastblogger’ Yentl!

9 juni 2016
YES! HOERA! Vanaf vandaag is Blog & Beauty uitgebreid met deze ontzettend vlotte en allround blogger: Yentl.

Deze jonge blogger ( jaja, zij heeft pas sinds 3 juni haar eigen domein ) verdiend haar plekje op het internet, en dat plekje delen wij hier!  Ze heeft een open kijk op allerlei onderwerpen, die we hier hopelijk allemaal terug mogen zien. Voor Blog & Beauty is zij een waardevolle toevoeging. Ik ben niet alleen blij, maar ook supertrots. In dit artikel stelt zij zich voor. Lieve Yentl, ik verheug me om je verhalen te lezen en ik hoop dat jij je thuis voelt bij Blog & Beauty. Welkom!

Liefs, Blog & Beauty

Hey allemaal,
Ik ben Yentl van Hecke, 25 jaar en woonachtig in het Zeeuwse Hoek! Samen  met mijn verloofde runnen wij een horeca bedrijf. Hotel, café en een restaurantje.

PSX_20160608_140031

Toch ligt mijn passie en interesse vooral bij beauty, fashion, food en lifestyle. Deze 4 onderwerpen spreken mij enorm aan! Ik ben een echte koopverslaafde (op een gezonde manier) en ik probeer ook graag nieuwe dingen uit zoals make-up en nieuwe looks qua kleding.

Vanaf nu mag ik mij gastblogger van deze super gave website noemen en daar ben ik heel trots op. Ik zal jullie elke donderdag op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes, tips en tricks, shoplogs, de beste eettentjes, makeitathome tutorials en nog veel meer.

Ik wens jullie heel veel plezier en hopelijk tot in één van mijn volgende artikels.

Liefs xo Yentl

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

Mariska 9 juni 2016 at 07:50

Ah wat leuk! Ik ben benieuwd naar de artikelen 😀

Reageren
Mariëlle 9 juni 2016 at 09:00

Hoi! 😀 Super leuk, enjoy 🙂

Reageren
Kiss & Make-up 9 juni 2016 at 09:21

Yay, wat leuk, ben benieuwd.

Reageren
Lonneke 9 juni 2016 at 13:58

Wat leuk Yentl! Ik wens je veel blog plezier op de blog van Tatiana.

Reageren
Yentl 9 juni 2016 at 22:01

Wat lief! Dankjewel! xo

Reageren
Nailtalk 10 juni 2016 at 09:49

Hoi!! Ben benieuwd! 🙂

Reageren
Marushi 10 juni 2016 at 12:15

Wat spannend! Ben benieuwd! -x-

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge