WIN: Make-up pakket van KARAJA t.w.v. € 99,90

13 december 2016
Karaja Make-up Pakket

Het is dinsdag, tijd voor de 2e winactie van deze week. Vandaag wil ik 1 van jullie blij maken met een make-up pakket van het Italiaanse merk Karaja. Kijken jullie mee?

Karaja Make-up Pakket

Karaja is een prachtig make-up merk dat afkomstig is uit Bergamo, Italië.

Het make-up merk is opgericht in 1985 en tot op de dag van vandaag nog een top merk van goede kwaliteit.

Karaja is erg kleurrijk, dierproefvrij en hip. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het Amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaamsschilderingen. Vooral de intense kleur die ontstaat wanneer de oogschaduw vochtig opgebracht wordt, is fenomenaal en ons handelsmerk geworden. Onze producten hebben naast een breed assortiment een zeer sterk kleurpigment, uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en zijn luxe verpakt.

In de tijd dat ik nog mijn eigen webshop “Musthave Make-up” had, verkocht ik ook het merk Karaja. Dit merk had ik als High-end in mijn assortiment zitten. En voordat ik producten op de website plaatste probeerde ik deze zelf ook eerst uit. Karaja en ik waren dikke vrienden. Daarom wilde ik vandaag een winactie plaatsen op mijn blog met Karaja producten.

Hieronder laat ik jullie eerst zien wat je allemaal kunt winnen, daarna lees je wat je moet doen om kans te maken op dit geweldige pakket t.w.v. € 99,90.

Wat kun je winnen?

Karaja Make-up Pakket

KARAJA || Lip Studio

Een crème-achtig samenstelling voor de lippen. Extra longwear met een matte finish. Inclusief een penseel om aan te brengen. Deze zit in de dop verwerkt. Zeer mooi dekkend product wat de lippen niet uitdroogt!

Kleur 7: Pink || t.w.v. € 19,20

KARAJA || Rouge Cream Comfort

Een buitengewone lippenstift die een romige, rijke kleur met de voedende eigenschappen van een lippenbalsem combineert. Bevat zon filters met UVB-bescherming, vitamine A+C+E, olijfolie, een anti-age werkzame stof gewonnen uit Jojoba olie, shea butter en arganolie met verzachtende en hydraterende eigenschappen om zachte, volle lippen te garanderen.

Kleur 3: Pink || € 16,10

KARAJA || Gold & Bronze Tropical Black Collection Pink Gold

Een gezichtspoeder met een mat of glanzend effect. Voor een perfecte huiddekking en met fijne pigmenten die een reflecterend resultaat geven. Ook perfect voor hals en decolleté en als goud en zilverkleurige oogschaduw. Bevat vochtinbrengende bestandsdelen. De glans G&B geeft een metallic effect.

Kleur 26: Pink Gold || € 27,50

KARAJA || Perfect Touch Eyeshadow Primer

De Perfect Touch is een primer geschikt om aan te brengen onder poeder en creme oogschaduw.

Kleur 2: Beige || € 17,70

KARAJA || Black in a Flash

Een spectaculaire zwarte mascara met mooie visuele effecten. Gekromde borstel voor een betere aanbreng op de wimpers.

Kleur: Zwart || € 19,40

Wat moet je doen om deel te nemen aan deze winactie?

Karaja Make-up Pakket
♥ Volg @blogenbeauty op Instagram. Like deze post en tag 2 van je vriendinnen.

♥ Volg @blogenbeauty op Bloglovin’, like en share dit bericht.

♥ Laat een berichtje achter waarin je vermeld dat je meedoet.

♥ Voor extra kansen mag je Blog & Beauty ook volgen op Facebook en Twitter en het bericht delen.

GOOD LUCK!

Deze winactie loopt tot en met 23 december 2016. De winnares krijgt van mij (als het meezit) nog voor de Kerstdagen een persoonlijk berichtje.

afsluiting-tatiana

Doe jij ook gezellig mee aan deze winactie?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

marina 13 december 2016 at 09:56

Wow! Te gek zeg!!! Dit pakket is geweldig. Ik doe ook zeker mee! Ik volg je al een tijdje. Groetjes van marina.

Reageren
Jolanda 13 december 2016 at 10:12

Wat een tof pakket! Ik ken het merk nog helemaal niet, maar het ziet er ongelofelijk luxe uit. Doe dan ook graag mee. Alle stapjes doorlopen ?
Jolanda onlangs geplaatst…One Minute ManicureMy Profile

Reageren
Tiny 13 december 2016 at 10:32

Het is zeker een pracht pakket ik heb er een antal producten van gehad
En ik doe zeker mee
Die lipstick is fantastisch en doet zeer goed nooit meer droge lippen

Reageren
Astrid 13 december 2016 at 10:53

Wat een luxe pakket. Ik probeer graag nieuwe dingen uit, dus doe mee! Ik heb ook alle stappen gedaan! X
Astrid onlangs geplaatst…Etos illuminating eye shadow primer reviewMy Profile

Reageren
Joke 13 december 2016 at 11:11

Deze wil ik wel heel graag winnen,ziet er mooi uit 🙂

Reageren
Marian 13 december 2016 at 13:20

Wat een fijn en mooi pakket! Ik ken Karaja nog niet, maar dit zou een geweldige kans zijn om kennis te maken!

Reageren
Rachel 13 december 2016 at 13:28

Ik wilde wel eventjes zeggen wat een toffe win-actie dit is! ze zien er schitterend uit, ik gun het alleen iemand anders meer omdat ik al een tweede kast moet aanschaffen voor mijn make-up dus ik heb voorlopig wel voldoende haha

Reageren
Anne-Wil Kraan 13 december 2016 at 16:05

Wat een leuke winactie, dit merk ken ik nog niet. Ik heb alles stappen gedaan

Reageren
Anita koekkoek 13 december 2016 at 16:17

Wauw wat super gaaf ?? wat een geweldig mooi pakket ?? ik heb alleen Facebook,daar deel ik deze actie, helaas geen instagram ofiets. . Maar zou echt graag een kansje willen maken op dit mooie pakket ❤
Groetjes anita

Reageren
jeapiebel 13 december 2016 at 21:16

Ik ken dit merk nog niet, wel ziet het er prachtig uit. De kleur schittert. Succes iedereen die mee doet. 😉

Reageren
Melike 13 december 2016 at 22:25

Wauw wat een prijs!! Super gaaf!! Ik doe natuurlijk weer mee;) Ik kom alleen niet op bloglovin, omdat ik mijn wachtwoord niet weet. Echt iets voor mij. Ik ga het deze week even weer proberen te fixen;)
Melike onlangs geplaatst…Kruidvat Moments Of Me, het event!My Profile

Reageren
Dinah 14 december 2016 at 12:08

deze kans laat ik niet lopen!!! ziet er zo gaaf uit… ik doe mee!

Reageren
Babs 14 december 2016 at 13:22

Ik begrijp waarom je dit merk koos voor je webshop, wat ziet dit er mooi uit en ook een beetje anders dan andere merken. Qua vormgeving.
Ik doe ook graag mee, ik ga alle stapjes doen!
Babs onlangs geplaatst…Review: Spa Serene Bad- & Bodyoliën van Mineral Care!My Profile

Reageren
chucky1012 14 december 2016 at 14:37

Wat leuk!
Ik doe heel graag mee.

Bl.: chucky1012

Twitter: @chucky1012

Instagram: @chucky1012

Fb.: Ike Hassankhan

Xoxo

Reageren
chucky1012 14 december 2016 at 14:38

Wat leuk!
Ik doe heel graag mee en volg je al op al je soc.mee.k..
Heb gedaan wat nodig is.

Bl.: chucky1012

Twitter: @chucky1012

Instagram: @chucky1012

Fb.: Ike Hassankhan

Xoxo

Reageren
Regina 16 december 2016 at 12:03

Whouww wat een mooie make_up.
Ik kende het merk nog niet.
Ik doe heel graag mee

Reageren
Chantalle 17 december 2016 at 14:34

Wauw wat een prachtig pakket! Ik doe heel graag mee aan je winactie.

Reageren
melissa 19 december 2016 at 16:03

Wat een topactie zeg. ik waag heel graag een kansje. ik volg/like via instagram / bl en fb. liefs melissa

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge