WIN | W7 Christmas Giveaway

12 december 2014
W7 Christmas Giveaway

W7 Christmas Giveaway

Vandaag heb ik al weer een hele leuke winactie voor jullie, en over dit pakketje ben ik wel heel enthousiast! Dit is het tweede pakketje wat ik ga weggeven in deze warme wintermaand. Het eerste pakketje heb ik jullie gisteren in een artikel al bloot gegeven. Nu ga ik het tweede pakketje aan jullie voorstellen!

In samenwerking met W7 Cosmetics (ook weer items die ik in mijn webwinkel verkoop), heb ik een pakketje voor jullie samengesteld met allemaal leuke items om weg te geven. Zoals ik jullie al eerder heb verteld vind ik het leuk om met de feestdagen iets weg te geven. Maar ik wil jullie ook bedanken dat jullie mijn blog volgen en dat ik daardoor de 100 volgers op Bloglovin heb behaald. Daarnaast wil ik ook mijn verjaardag met jullie vieren, die op de 1e kerstdag valt. Hoe leuk is dat!?

Wat geef ik dit keer weg! Ik zal jullie stuk voor stuk laten zien wat er in het W7 Christmas Giveaway pakketje zit.

Absolute Lashes

W7 Christmas Giveaway

W7 Christmas Giveaway

Als eerste zit er in het pakketje een mascara. De Absolute Lashes heeft een verfijnde uitstraling, door de hoogglans verpakking. Het borsteltje zorg voor een goede verdeling van de wimperhaartjes. Deze mascara staat waarschijnlijk bovenaan de lijst van de W7 mascara’s.

Style Eyes | Brow & Lashes

W7 Christmas Giveaway

W7 Christmas Giveaway

De W7 Style Eyes | Brow & Lashes kun je aanbrengen op zowel je wimpers als wenkbrauwen. Perfect om je wenkbrauwen elegant vorm te geven en de hele dag op hun plaats te houden. Zorgt zeker voor verzorgde wimpers en wenkbrauwen.

Chunky Cheeks

W7 Christmas Giveaway

W7 Christmas Giveaway

Deze romige blush stick geeft je wangen een subtiele kleur. De sticks zijn in 4 kleuren te krijgen en hebben elk hun eigen naam, London, Parijs, Tokio en New York. Ik mag de mooie kleur London weggeven. Zelf heb ik de kleur Tokio, en ik vind het een fijne stick. Daarnaast vind ik de verpakking eenvoudig, handig maar wel mooi.

Night Glow | Highlight & Illuminate

W7 Christmas Giveaway

W7 Christmas Giveaway

De Night Glow | Hightlight & Illuminate is luxe verpakt in een half doorzichtig en goud doosje. Daardoor past zij perfect bij deze feestdagen en geef ik dit graag weg. Highlight & Illuminate zegt het al en zorgt voor een zachte gloed en laat je er stralend zien. Het product breng je aan op de jukbeenderen en het voorhoofd en is makkelijk uit te blenden met de vingers. Geef je gezicht een feestelijk look!

Full Colour Lipstick

W7 Christmas Giveaway

W7 Christmas Giveaway

Als laatste item, maar zeker niet minder mooi heb ik voor jullie nog een lipstick. De Full Colour Lipstick van W7 is verkrijgbaar in 6 kleuren, en ik mag de kleur Tides weggeven. Deze lipstick heb ik zelf nog niet in mijn stash of in mijn winkel, maar ga ik zeker opnemen in het assortiment. Het is een romige lipstick die daardoor lekker op de lippen smeert.

Wat moet je doen om kans te maken?

  • Volg Blog & Beauty via Bloglovin
  • Like deze post (hartje)
  • Laat een bericht achter onder dit artikel, vul een geldig e-mailadres in
  • Like mijn persoonlijke facebook pagina
  • Deel de winactie foto op Facebook

Wat mag je doen? Wordt erg gewaardeerd.

  • Volg mij via Instagram
  • Like de winactie foto
  • Deel de winactie foto op Instagram (gebruik @blogenbeauty en #blogenbeauty_W7)

De gelukkige winnaar kies ik maandag 22 december. Zo kan je de items mooi gebruiken voor je look met de feestdagen.

Afsluiting BLOG

 

 

Ik wens iedereen veel succes!
Jullie kunnen ook nog steeds deelnemen aan de Kleancolor Christmas Giveaway.

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

Evelien 12 december 2014 at 14:13

Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik volg je Bloglovin, Facebook en Instagram en heb dit bericht gedeeld.

Reageren
Dominique Arink 12 december 2014 at 15:33

Ik doe ook graag mee! Ik heb nog niets van w7 dus ik zou het graag uit willen proberen 🙂
Ik heb alles gedaan, behalve de foto gedeeld op instagram. (xdooww)

Reageren
Ilse prins 12 december 2014 at 16:19

Heey, Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Natuurlijk like ik je op Bloglovin EN heb je een vriendschapsverzoek gestuurd via facebook;-) hihi ! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

Reageren
Diana 12 december 2014 at 19:09

Wat een mooi setje, wil ik natuurlijk wel heel graag winnen hihi.

Reageren
Petra 12 december 2014 at 19:24

Wat een onwijs leuke prijs ik doe heel erg graag mee en heb alle verplichte stapjes gedaan….Als de lipstick net zo onwijs veel pigment heeft als de Lipstick Sandpiper uit dezelfde lijn van W7 full colours lipsticks dan is het echt een toppertje ….love it!

Ik ga dus heel hard duimen, fingers crossed xx groetjes Petra
( heelgewoondagelijks@gmail.com )

Reageren
Astrid V 12 december 2014 at 22:16

Leuk! Ik doe ook graag mee 😀

Liefs,

Astrid
(av1989@hotmail.com)

Reageren
Lavinia 12 december 2014 at 22:46

Wouw deze is mooi zeg…m♡
l.cheyden@telfort.nl

Ik volg je overal hahhahhah

Reageren
Mandy 13 december 2014 at 06:34

Leuke winactie! Ik doe graag mee en heb alles gedaan wat moest en mocht! Nu maar duimen! 😉 Xxx

Reageren
Miene 13 december 2014 at 09:37

Zou supergraag meedoen, maar ik heb geen Facebook en geen Bloglovin :(( .

X Miene

miene-style.blogspot.nl

Reageren
Julia 13 december 2014 at 09:39

Waauww wat een supergave winactie! Ik doe mee! Heb alle stappen gevolgd

Reageren
Renske 13 december 2014 at 10:17

Heey, ik wil even zeggen dat dit een van de leukste winactie is waar aan ik ooit heb mee gedaan. En gefeliciteerd!!
xx Renske

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 december 2014 at 13:42

Hallo dames,

Bedankt voor de deelname aan de winactie. Mochten jullie op Social Media een andere naam gebruiken, zouden jullie dit dan willen vermelden. Dat maakt het voor mij makkelijker om te checken of iedereen de verplichte stappen heeft gedaan!

Bedankt!

XxX

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 13 december 2014 at 15:02

Lieve dames,

Hier is even de stand tot nu toe:

3x juiste deelname:
Dominique, Mandy, Julia

Bij de overige namen mis ik een aantal verplichte stappen.
Ben jij van mening dat je alle verplichte stappen hebt gedaan, laat het dan even weten.

Succes dames!

Reageren
Linsey van der Hoeven 13 december 2014 at 15:16

Hoi! Leuke winactie zeg! Ik heb alle verplichte dingen gedaan. Ook is het bericht op facebook gedeeld. Alle extra dingen zijn ook gedaan op het account linseyhoeven.

Reageren
melissa 15 december 2014 at 10:07

Wat een geweldige actie zeg; ik doe heel graag mee. Ik volg en like je via BL (melissavanstipdonkmaas) / FB (melissa.vanstipdonkmaas) / instagram (melissamaas1984) / youtube (melissa van stipdonk). Verder actie shared via FB en gerepost via Instagram! Succes allemaal en alvast fijne feestdagen! Gr. Melissa

Reageren
Sonja 18 december 2014 at 11:51

Hier is Sonja (40lusvrouw of ook wel SandeNova2you) en ik doe ook mee, ik wil heel graag deze prachtige producten eens uitproberen! Dus fingers crossed en ik heb alles gedaan behalve hier dus reageren (doe ik nu) en een hartje op bloglovin, maar dat kan ook met mijn andere account zijn… ik ben zo lekker duidelijk ook! Hihihi

Reageren
Sonja 18 december 2014 at 11:52

En hartje ook gegeven… de40plusvrouw

Reageren
Mees 18 december 2014 at 20:31

Ik volg je al overal op want heb al eens meegedaan met een winactie! Ik vond w7 echt een heel fijn merk! Super leuke winactie! Zou heel graag willen winnen 🙂 xx <3

Reageren
Jacqueline de Waal 21 december 2014 at 05:24

Super cool pakket hoor leuk voor mijn dochter!

Reageren
irene niec 21 december 2014 at 14:14

Fijne winactie met allemaal mooie spulletjes, graag doe ik mee voor mijn kleindochters, zou wel geweldig zijn.
Ik volg je op Facebook, Bloglovin en YouTube en heb ook geliked en gedeeld.
Groetjes Irene.

Reageren
Ling Choi 21 december 2014 at 14:39

Ik volg je op Bloglovin en Facebook. Beide pagina;s gedeeld.
Zou een mooi kerstcadeau zijn voor mezelf.

Reageren
van erum maria louisa 21 december 2014 at 15:02

schattige actie

Reageren
Moon Bruijgom 21 december 2014 at 16:47

Wat leeeuk! Deze prachtig mooie beauty-musthaves zouden mij zeker kunnen helpen om er tijdens de feestdagen helemaal stralend uit te zien! Alles in dit pakketje is mooi en ik ben heel erg benieuwd naar die Blush stick! Voor mij als student helaas geen kerstpakket dit jaar… Of misschien dat toch :D? Dat zou echt te gek zijn!! Heb alle gevraagde stappen gedaan en maak super graag een kans!

Reageren
natasja emmen 21 december 2014 at 21:16

whow. super leuke aktie, ik maak dolgraag kans
follow en like op bloglovin en like en share op fb

ga heel hard duimen

Reageren
Tanja Kuijer 21 december 2014 at 22:40

Wauw wat een waanzinnig leuk pakketje! Ik word er helemaal vrolijk van! Wat zou dit pakketje enorm welkom zijn voor de feestdagen! Daar zou ik me enorm blij mee zijn en mezelf mooi mee kunnen maken tijdens de feestdagen! Dan zou ik gegarandeerd schitteren!.
Alle stappen (ook de extra stappen) om kans te maken, met liefde ondernomen. Nu maar heel hard duimen en hopen dat er heel misschien wel wat geluk mijn kant uit mag komen. Groetjes Tanja.

Reageren
edwina 22 december 2014 at 02:35

Wat gaaf deze winactie ! Ben super verliefd op deze pakket die je kan winnen succes iedereen veel plezier ik ga dit nog effe snel delen op instagram.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 22 december 2014 at 10:57

De winnares is bekend!!!

Trom geroffel … … …

Gefeliciteerd Linsey Verhoeven. Zou je jouw gegevens willen mailen naar info@blogenbeauty.nl dan stuur ik het pakketje snel jouw kant op.

Krijg ik binnen 24 uur geen bericht, dan zoek ik een nieuw winnares.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 23 december 2014 at 09:57

De winnares heeft zich niet gemeld binnen 24 uur. Ik ga opnieuw een winnaar kiezen. Jullie maken dus nog kans op dit leuke pakketje.

De winnares krijgt opnieuw 24 uur de tijd om te reageren. Door deze aanpassing wordt het de kerstman wel wat moeilijker gemaakt dit pakketje voor de kerst onder de kerstboom te leggen.

Wordt vervolgd … … …

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 23 december 2014 at 13:12

De random winner picker heeft dit keer Lavinia gekozen als winnares. Er is inmiddels contact opgenomen met de nieuwe winnares.

Ik hoop dat jullie weer net zo enthousiast meedoen aan de winacties in het nieuwe jaar.

Reageren
Lavinia 23 december 2014 at 13:53

Ow jippie, ben hier wel heel erg blij mee. Dit is de eerste keer dat ik iets win. Wat fijn zeg, een heel erg leuk verjaardags cadeau. Zal de producten zeker gaan gebruiken met de kerstdagen. Dank je wel Blog en Beauty.

Reageren
seo 29 december 2014 at 18:00

Hello Web Admin, I noticed that your On-Page SEO is is missing a few factors, for one you do not use all three H tags in your post, also I notice that you are not using bold or italics properly in your SEO optimization. On-Page SEO means more now than ever since the new Google update: Panda. No longer are backlinks and simply pinging or sending out a RSS feed the key to getting Google PageRank or Alexa Rankings, You now NEED On-Page SEO. So what is good On-Page SEO?First your keyword must appear in the title.Then it must appear in the URL.You have to optimize your keyword and make sure that it has a nice keyword density of 3-5% in your article with relevant LSI (Latent Semantic Indexing). Then you should spread all H1,H2,H3 tags in your article.Your Keyword should appear in your first paragraph and in the last sentence of the page. You should have relevant usage of Bold and italics of your keyword.There should be one internal link to a page on your blog and you should have one image with an alt tag that has your keyword….wait there’s even more Now what if i told you there was a simple WordPress plugin that does all the On-Page SEO, and automatically for you? That’s right AUTOMATICALLY, just watch this 4minute video for more information at. Seo Plugin

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge