WINACTIE “We Love Deodorant”

13 april 2016

In een vorig artikel vertelde ik jullie meer over een smeerbare deodorant, gemaakt met liefde voor onze planeet, 100% natuurlijk. Deze deodorant van “We Love The Planet” werkt verzachtend en hydraterend. Het volledige artikel waarin ik jullie alles uitgebreid vertel over de “We Love Deodorant” kun je hier teruglezen.

Omdat ik in mijn artikel zelf zeer te spreken was over de deodorant, en “We Love The Planet” van blije gezichten houdt mag ik nu een winactie opzetten voor deze natuurvriendelijke deodorant. En ik mag niet 1, maar zelfs 2 deodorants weggeven! Dat zijn in totaal 4 oksels die in de toekomst fris zijn op een natuurlijke manier. Waarom zou ik geen gebruik maken van deze gelegenheid om jullie en onze planeet mijn dankbaarheid te tonen!

WLTP-We-love-the-planet-natuurlijke-deodorant-pakket

Wat moet je doen?

♥ Laat in een reactie weten waarom je meedoet, en welke geur je graag zou willen winnen!

♥ Like de Facebook pagina van We Love The Planet, klik hier.

♥ Ik zou het leuk vinden als je ook mijn Facebook pagina + het bericht liked, klik hier.

♥ Daarnaast mogen jullie het bericht ook delen op Social Media, hiervoor krijg je extra punten.

Voor deze winactie mag ik 2 winnaressen uitkiezen, die ik per email bekend maak. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres achter te laten. Op woensdag 27 april krijgen de 2 gelukkigen van mij een email. Als ik binnen 24 uur geen bericht terug krijg, kies ik een andere winnares. 

Afsluiting naam Modern

Doe jij mee aan deze natuurlijk winactie met liefde voor onze planeet?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

 Follow

HET PRODUCT VAN DIT ARTIKEL HEB IK GEKREGEN OM TE REVIEWEN. ALLE REVIEWS WORDEN NAAR EERLIJKHEID GESCHREVEN EN KRIJGEN MIJN EERLIJKE MENING.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

chucky1012 13 april 2016 at 06:15

Zo leuk en lief dat je dit weg gaat geven!
Ik ben erg erg benieuwd naar.
Het is voor mij een geheel onbekend merk.
De https://www.welovetheplanet.nl/natuurlijke-deodorant-lovely-lavender/
Natuurlijke deodorant Lovely Lavender
Wil graag fris blijven en op een zeer natuurlijke manier.
Je fb pagina like ik al en je blog volg ik.
Hier mijn reactie met de geur.
Ik shgare dit ook nog even op soc.med..
Twitter: @chucky1012

Instagram: @chucky1012

Ook heb deze post geliked op je fb pagina.

Mijn fb: Homemadepicturemania Sao Nonac

Xoxo

Reageren
Ilona 13 april 2016 at 06:20

Leuke actie! Het is heel erg moeilijk om een natuurlijke deodorant te vinden die ook nog eens goed werkt. Ik zou voor de lovely orange gaan, ik hou van citrus geuren, maar ik ben hem nog nooit tegen gekomen in een deodorant.

Reageren
Lieke b 13 april 2016 at 07:59

Oehh Ben hier erg nieuwsgierig naar geworden voofsl naar de geur fOrever fresh ! Alleen de Verpakking zelf is al super leuk !

Reageren
Marsha 13 april 2016 at 13:07

Leuke winactie meid! Ik vind de sweet serenity wel interessant. Ik gebruik voornamelijk alleen maar spuitbussen, dus misschien is dit wel een leuk/goed alternatief. -x-

Reageren
Tamara TS 13 april 2016 at 18:08

Ik had laatst al een review over deze deodorant gelezen en het lijkt me heel fijn spul. Ik doe heel graag mee, het liefst voor Sweet Serinity. Ik was al volger van beide op FB (Tamara Mara Großmaul ) en ik heb gedeeld en getweet (@paramara1982)

Reageren
jeapiebel 13 april 2016 at 18:56

Zomer komt er aan dus mooi producten kunnen we zeker gebruiken. Ik doe graag mee. Forever Fresh of Mighty Mint één van de twee dat lijkt mij een prima geur. We Love The Planet heb ik al lang geliked. 🙂

Reageren
Babs 13 april 2016 at 19:36

Leuk, ik doe graag mee.Eigenlijk omdat Original Orange mij zo lekker lijkt 😉

Reageren
Diana 14 april 2016 at 07:05

Wat een leuke winactie!

Reageren
Sheila 14 april 2016 at 11:37

Oh wow… dat klinkt positief. Geen idee waarom dit in hoofdletters is (excuses), maar mijn capslocks is echt uit. Je review klinkt ook goed. Want ik dacht ook, huh… moet ik dat nou uitsmeren?

Ik doe dus graag mee en ik zou graag de sweet serinity willen proberen. Ik kan niet tegen geur deo’s en het is me dus nog nooit gelukt om er één te vinden die ik aangenaam vind. Ik word altijd misselijk, dus kies voor geurloze.

Reageren
Anne-Wil Kraan 14 april 2016 at 14:38

wat een leuke winactie, ik doe mee mij lijkt mighty mint wel wat

Reageren
Jolanda 14 april 2016 at 14:57

Wat een toffe actie! Ik ben heel benieuwd naar deze deodorant. Mijn voorkeur zou uitgaan naar de Forever Fresh.

Reageren
Lieke 14 april 2016 at 19:49

Ik doe super graag mee voor de geuren forever fresh en sweet serenity!
Ik ben niet bekend met dit merk dus ik ben heel benieuwd!

Reageren
Astrid 14 april 2016 at 20:33

Ik doe ook erg graag mee (voor de mint) omdat ik met mijn gevoelige okseltjes maar heel weinig deo’s kan verdragen 🙂 Ben erg benieuwd of deze goed werkt!

Reageren
Anita te Gussinklo 15 april 2016 at 23:26

Ik blijf graag “forever Fresh”, lijken me fijne producten.
Endoe graag mee en volg je via Bloglovin,Facebook,Google+ Twitter& You Tube.

Reageren
Grete Karina 16 april 2016 at 15:31

Original Orange lijkt me heerlijk en ik ben heel benieuwd naar deze natuurvriendelijke deodorant!
Ik volg op Bloglovin, twitter en FB, op twitter en FB heb ik de winactie ook gedeeld.
Groeten en fijn weekend, Grete Karina

Reageren
Nadia 23 april 2016 at 09:07

Gave actie! Voor mij is heel belangrijk dat een deodorant natuurlijk, zonder aluminium, smeerbaar is en de kleding niet vies maakt. Original Orange en Forever Fresh klinken lekker.Ik heb alle stappen gedaan en heb deze leuke actie op Facebook &Twitter gedeeld.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge