Mijn webwinkel | Musthave Make-up

Musthave Make-up

Musthave Make-up


Hier wil ik jullie graag wat meer laten zien over de webwinkel die ik begin 2014 gestart ben. Ben je nieuwsgierig en wil je gelijk gaan shoppen, klik dan hier, of op het plaatje naar jouw keuze. Wil je meer weten over wat ik verkoop, lees dan verder.


Gezicht Button Haar Button OgenvButton Lippen Button Nagels Button Accessoires Button Sieraden Button


Naast mijn blog heb ik ook nog mijn eigen webwinkel Musthave Make-up. In mijn winkeltje verkoop ik low-budget en high end producten.

De low-budget merken die ik in mijn winkel heb zijn:

kleancolor_logo

Kleancolor heeft een grote collectie aan nagellak kleuren en een zeer uitgebreide Make-Up lijn. Kleancolor is Trendy, Gaaf, Vernieuwend, Leuk. Het is alles behalve Basic. Goede kwaliteit en dat nog eens voor een betaalbare Prijs!

Wil je nagellak die niet te overheersend is, bekijk de Matte kleuren van Kleancolor. Nagellak met wat meer glans, dan raden wij u de Pastelkleuren aan. Heb je liever felle tinten, dan zijn de Neonkleuren wel erg mooi. Durf je meer dan zou je eens de Metallic kleuren kunnen proberen. Bijzonder hard lopen ook de Holo kleuren. Deze kleuren hebben subtiele glitters die schitteren als de zon erop schijnt. Meer Multi reflecterende parels vind je bij de Holografische kleuren. Top coat nagellakken met prachtige glitters zijn ook zeker aan te raden!

Voor nagelverzorging, kan je een kijkje nemen op Nailtreatment. Razend hard lopen ook de Scented kleuren, die heerlijk ruiken, keuze uit tientallen mooie kleuren. Opvallend, Nieuw en Perfect zijn ook de 3D NagellakkenKleancolor, I Love it!

Naast het grootste assortiment nagellak, heeft Kleancolor ook een zeer uitgebreid make-up assortiment. Denk aan: lippenstift, oogpotlood mascara, eyeliner, oogschaduw en poeder en nog meer Kleancolor is coming to You! 

w7

W7 Make Up, de inspiratie van twee ondernemende jonge mannen uit West-Londen werd opgericht in 2002. Hun doel – elke vrouw zou toegang moeten kunnen krijgen tot een uitgebreid scala aan hoogwaardige cosmetica tegen een betaalbare prijs – is nu goed op weg naar de werkelijkheid.

Het bedrijf is jaar na jaar gegroeid en nu beschikt W7 over een collectie van meer dan 500 producten met inbegrip van: nagellak, lippenstift en glossen, oogschaduws en meer mascara’s dan je zou kunnen dromen.


De high end producten die ik verkoop zijn van het merk Karaja.

 

 

Karaja

Karaja S.R.L. geboren in 1985, te Bergamo Italië. Het is vandaag de dag een prestigieus merk in decoratieve cosmetica.

Het produceert een volledig gamma van de avant-garde professionele make-up, die zich richt op vrouwen van alle leeftijden die graag spelen met kleur en met hun eigen persoonlijkheid. Maar ze kijken ook naar de gezondheid van hun huid en dus zoeken ze de producten van absolute kwaliteit en gegarandeerde prestaties.

Gemaakt met effectieve en veilige formules, Karaja biedt winnende producten, omdat het beschikt over de klasse, het beroep, de charme van de creativiteit die de hele wereld aan de Made in Italy herkent. Hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs.

De klant vindt producten die technologisch gevorderd zijn en tegen de juiste prijs met Karaja. En achter deze producten is er de garantie van een serieuze, betrouwbare onderneming, die de beste geselecteerde ingrediënten gebruikt. De uitstekende kwaliteit en de voortdurende innovatie vertegenwoordigen onze missie.

Grote vastberadenheid, willen verrassen en altijd in de nieuwe spannende manieren Karaja gaat maken in een ervaring die de creativiteit van de consument betreft, die haar naar haar wereld van kleuren en schoonheid. Kwaliteit, betrouwbare resultaten en een compleet aanbod van producten en kleuren maken Karaja een bedrijf klaar om te ontmoeten en te voldoen aan de behoeften van de markten wereldwijd.

Karaja staat er om bekent dat ze heel veel kleurpigment bevat in haar producten. Alle producten van Karaja zijn hypo allergeen en dierproef vrij. De oorspronkelijke ingrediënten stammen uit het amazonewoud waar de ‘Karaja’ Indianen bekend waren om hun fraaie & bonte lichaam paints