Wishlist 2015 | Beauty, Gadgets & Garderobe

19 januari 2015
My Wishlist 2015

My Wishlist 2015

Het nieuwe jaar is al even begonnen en dat brengt weer hele leuke dingen bij mij onder mijn aandacht. Of het nou gaat om nieuwe trends op beauty gebied, een nieuwe gadget (just for fun), of iets leuks om mijn garderobe mee aan te vullen.

Vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien, die voor mij echt een aanvulling zouden zijn. Sommige items staan al langer op mijn lijstje, en sommige items zijn nieuw.

Beauty | Too Faced Natural Eyes

Too Faced Naturel Eyes

Op make-up gebied wil ik altijd graag nog een keer iets van Too Faced hebben. Ik ben heel nieuwsgierig naar het merk op zich, en specifiek ben ik heel erg benieuwd naar het Naturel Eyes palette. In dit palette zitten 9 naturel tinten.

Beauty | Spinning Cosmetic Organizer

Spinning Cosmetic Organizer

Wie een behoorlijke  make-up stash heeft wil ook graag de ruimte om het op te bergen. Zelf gebruik ik de oude commode van mijn dochterje als make-up opbergsysteem. Sommigen die mij ook via Instagram volgen hebben dit al kunnen zien. Het oog wil natuurlijk ook wat, maar het moet ook handig zijn. De Spinning Cosmetic Organizer van Lori Greiner is eenvoudig in gebruik. De organizer draait voor snelle toegang en je hebt zicht op alle items in een minimale ruimte. Ik vind deze organizer helemaal GE-WEL-DIG! Deze moet ik hebben!!!

Fashion | Piece Of My Heart Heel

Piece Of My Heart Heel

Ik ben dol op pumps, en loop in de zomer het liefst 24/7 op pumps. Een mooi design is dan natuurlijk helemaal leuk. Zelf ben ik nogal klein, 1.59 cm. Door het dragen van hoge hakken lijk ik wat langer, waardoor ik mij ook wat vrouwelijker voel. Ooit kwam ik deze Piece Of My Heart Heel tegen en het was liefde op het eerste gezicht. Zou het door het mooie design van de hak komen, met het uitgesneden hartje? Soms vergeet je dingen, zelfs hele leuke dingen. En tijdens het schrijven van dit artikel kwam deze mooie pump ineens in mij op. Ik zocht ze op, en heb eerst de tissues maar tevoorschijn gehaald, want tranen met tuiten, krokodillentranen toen ik zag dat ze niet meer verkrijgbaar zijn.

Gadget | Sony ILCE-5000 kleine HD Digitale Camera

025d718459e6bbeee525b235888da1d4

Als beginnend blogger stel je nog niet zulke hoge eisen aan je blog en alles er omheen. Ik ben nog steeds een beginnend blogger, maar ik neem het nu wel allemaal serieuzer. Bloggen is toch echt wel een vak apart, een heus beroep. Althans, zo zie ik het toch wel. Wat er voor mij nu nog ontbreekt is een goede camera. Dat is natuurlijk heel persoonlijk en ligt ook aan de eisen die jij stelt. Ik hou van compact, dus ik hoef geen camera met een lens die reikt tot aan de sterren (zelfs met een kleine lens moet dat lukken). Tot nu toe maak ik alle foto’s voor mijn blog met mijn telefoon, een Samsung S5, best zielig eigenlijk he!? Ik zou heel blij zijn met de Sony ILCE-5000 HD Digitale Camera, een compacte 20.1 MP camera. Ook voor deze compacte camera zijn er losse lenzen te krijgen. Ik heb al eerder een Sony compact camera gehad, en was hier al zeer tevreden over.

Dit was mijn wishlist al weer! Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen wat ik nog graag zou willen hebben.

Afsluiting BLOG

 

 

Wat staat er op jullie wishlist?

Wat vinden jullie van mijn wishlist?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

manon 19 januari 2015 at 08:26

Leuke wishlist, die organizer is geweldig!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 19 januari 2015 at 15:02

Ja hè, ik vind hem ook super.

Reageren
Lavinia Heyden 19 januari 2015 at 08:50

Leuke wishlist hoor. Wat er op die van mij staat…….mooie nude pumps, mooie jurkjes, een mooi mandje vol met lush producten, mooi gouden horloge o ja en mooie nude/roze lipsticks van Mac en YSL. Zoiets….. 😉

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 19 januari 2015 at 15:03

Mooi hoor!

Reageren
Mariëlle 19 januari 2015 at 12:46

De eerste kan ik heel goed begrijpen, die wil ik ook nog graag. En ik zou graag ook een betere camera willen en lampen!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 19 januari 2015 at 15:07

Camera en lampen is helemaal super ja.

Reageren
Lonneke 19 januari 2015 at 14:55

prachtige wishlist die schoen wauw daar hou ik ook van! Ja een goede camara is echt een must als blogger.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 19 januari 2015 at 15:09

Ja 🙁 en ik moet het doen met mijn telefoon-camera, sneu hè!

Reageren
Els 19 januari 2015 at 17:58

Ik wil graag een nieuwe wasmachine haha

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 19 januari 2015 at 20:14

Ook altijd handig ja, en erg functioneel voor dagelijks gebruik.

Reageren
Sara 19 januari 2015 at 20:09

Super fijne wishlist. Die organizer ziet er echt heel erg leuk uit zeg. En een betere camera staat ook nog altijd hoog op mijn wishlist, hoewel die van mij het nu ook nog redelijk goed doet hoor. 🙂

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 19 januari 2015 at 20:15

Super organizer he! Een betere camera klinkt al heel anders als geen camera. Tot nu toe heb ik nog geen klachten gehad over de foto’s die ik met mijn telefoon maak … …

Reageren
Marlies 19 januari 2015 at 20:23

Die organizer lijkt me zooo handig. Ook producten van too faced staan op mijn lijstje.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge