Ziaja | Goat’s Milk Hand Concentrate Regenerating

23 februari 2015

Ziaja Goats Milk Hand Concentrate Regenerating 3 copy

Om de reeks Ziaja reviews te vervolgen, heb ik vandaag voor jullie een review over de Goat’s Milk Hand Concentrate Regenerating van Ziaja. Dit is een product dat ik zelf mocht uitzoeken om een artikel over te schrijven.

Waarom ik juist zo nieuwsgierig was naar dit product? Omdat ik sinds een paar jaar nogal last heb van erg droge vingers. Met name de vingertoppen en vooral in de winter. Naast het gebruik van een handcreme en verdere verzorging van mijn handen, zorg ik ervoor dat ze zo min mogelijk in contact komen met water en schoonmaakmiddelen. Dit alleen is niet genoeg, daarom mijn zoektocht naar een goede handcreme.

Ziaja heeft in de Goat’s Milk lijn een aantal producten (die ik jullie aan het eind van dit artikel zal laten zien), die zorgen voor de reiniging en behandeling van een gevoelige en droge rimpel huid. Goat’s Milk hydrateerd en voorkomt uitdroging. Daarnaast verzacht het ook irritaties, maakt het de huid strakker en verzorgt het de huid.

Ziaja Goats Milk Hand Concentrate Regenerating 5 copy

Goat’s Milk Hand Concentrate Regenerating

De handcreme is zeer geschikt voor de droge en zeer droge huid met neiging tot kloven. Zorgt ervoor dat de natuurlijke bescherming van de huid wordt aangevuld. Zorgt voor een intensieve hydratatie, voedt en verstevigt de huid.
Verminderd pigment vlekjes en maakt de huid gladder.

Hoe te gebruiken?

Masseer een klein beetje creme en laat deze even intrekken. Vergeet vooral de nagelriem niet.

Verpakking en inhoud

De verpakking ziet er simpel en strak uit, door de wit met zilver grijze details. Alles is verpakt in folie, waardoor je zeker weet dat het om een ongeopend product gaat. De tube bevat 50 ml en is verkrijgbaar in de webshop van Ziaja voor € 4,29.

Ingrediënten

Hoofdingrediënten:

Goat’s Milk

Voor de overige ingrediënten zie foto.

Ziaja Goats Milk Hand Concentrate Regenerating 6

Over deze handcreme kan ik zeggen dat het een niet al te dikke creme is die lekker aanbrengt en die je ook echt voelt. De creme smeert lekker in en blijft niet vet achter. Ook de geur van de creme vind ik prettig en fijn.

Overige producten in de Goat’s Milk lijn zijn:

Body Lotion, Creamy Shower Soap, Body Balm, Milk + Toner, Hand Cream, Eye Cream, Body Butter, Day Cream, Night Cream, Face Mask 

Goat's Milk Lijn

BESTEL NU … en profiteer van geweldige aanbiedingen!

Manuka actie is: 2+1 gratis (de goedkoopste = gratis)

Bij besteding vanaf € 14,00 krijg je een Goat’s Milk Night Cream cadeau

Afsluiting BLOG

 

 

Gebruiken jullie dagelijks een handcreme?
Zijn jullie bekend met de producten van Ziaja?


Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat!

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

Manon 23 februari 2015 at 07:18

Ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd, klinkt wel goed!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 23 februari 2015 at 07:37

Ik ben heel enthousiast over de producten van Ziaja.

Reageren
Sonja 23 februari 2015 at 07:35

Ik gebruik die met olijfolie er in. Heerlijk. Onder de douche wissel ik, maar daarvan is de Goat’s Milk nu bijna op.

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 23 februari 2015 at 07:37

Die met olijfolie lijkt me inderdaad ook erg lekker.

Reageren
mariëlle 23 februari 2015 at 07:49

Ik heb zoveel goeds gehoord over deze lijn en heb nu ook testers om het te gaan proberen! Ik vind Ziaja nu al een heel leuk merk!

Reageren
Blog & Beauty | Tatiana 23 februari 2015 at 07:54

Ik heb het gezien op je blog, iklaar ben benieuwd wat jij er van vind. Veel plezier met testen.

Reageren
Lonneke 23 februari 2015 at 08:38

Dit lijken mij ook fijne producten. Ik ben nu ook producten Ziaja aan het testen en ben heel enthousiast over het merk.

Reageren
Cindy 23 februari 2015 at 08:58

Klinkt goed, heb al veel positieve dingen gelezen.

Reageren

Laat een reactie achter

CommentLuv badge